Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
здравейте дами, днес ходих на видеозон имам си едно здраво закрепено ембрионче с туптящо сърчице newsm44 newsm44 newsm44

# 181
Хей,честито на сърчицата и добре дошли на новите мами!Момичета чета ви всеки ден,но не пиша,понеже няма нищо ново,освен постоянното гадене,вече не знам какво да ям,не ми се яде нищо,мажа само някакви филии или странджанки за да се запълни стомаха и да не ми се гади,обаче като отмине всичко край,спирам с хляба само Бонус,дано да удържа  Laughing.Да ви питам какво мислите за горещия душ,сега ли е вреден или в по горните месеци.Понеже още и още вечер като почне да ме втриса,все ми е студено и то само вечер,и много ми се иска да изхабя горещата вода под душа,но не знам сега ли е вредно или после?! Rolling Eyes

# 182
И сега и после е вреден горещият душ, лекарката ме предупреди още на 1вия преглед.
Честито на виделите сърчицето!  Heart Eyes

# 183
Хей,честито на сърчицата и добре дошли на новите мами!Момичета чета ви всеки ден,но не пиша,понеже няма нищо ново,освен постоянното гадене,вече не знам какво да ям,не ми се яде нищо,мажа само някакви филии или странджанки за да се запълни стомаха и да не ми се гади,обаче като отмине всичко край,спирам с хляба само Бонус,дано да удържа  Laughing.Да ви питам какво мислите за горещия душ,сега ли е вреден или в по горните месеци.Понеже още и още вечер като почне да ме втриса,все ми е студено и то само вечер,и много ми се иска да изхабя горещата вода под душа,но не знам сега ли е вредно или после?! Rolling Eyes
ако си добре със сърцето, а предполагам си добре не виждам причина да си вземаш душ с каквато ти харесва температура на водата, поне при мене това не ми е пречело нито сега нито с предната бременност, с това мнение на незнам кой не съм се съобразявала никога, като ми е студено се напарвам, като ми е топло направо студена вода. Laughing

# 184
  • USA
Момичета, в никакъв случай горещ душ. Това увеличава телсната Т и може да навреди на бебето.

Честито на всички чули сърчица!

Днес освен гаденето и повръщането, съм и с ужасно главоболие. През какво ли трябва да мине една бременна жена Sad.

# 185
  • в 1001-та нощ
В никакъв случай, горещ душ, гореща вана или претопляне в сауна и т.н. ..... и се нарушава комфорта на малкото господарче и може да провокира контракции;една от добрите ми приятелки направи тази грешка и беше фатално Sad

# 186
Алена честито  Two Hearts  Анелия на теб също!

Май е крайно време да си запиша и аз час. Имам само един положителен тест и нищо друго, та да ида да видя какво се случва там вътре Grinning

Горещите душове съвсем не са безопасни, напротив Peace Това, че нищо не се е случило, може само да ви радва. Но ако знам, че има и минимален риск да приЧиня нещо на плода, не бих го поела Peace
Но ние не сме специалисти, консултирайте се с вашите лекари относно този въпрос.

# 187
Горещ душ не и на мен така ми казаха
Честото на всички сърчица дано така вървим и за спред с добри новини:)

# 188
Честито на всички чули сърчица!  Heart Eyes Какво по-хубаво от това!  Hug
Аз другата седмица ще ходя да видя какво става и дано аз чуя този незаменим звук! Спомням си на сина ми когато го чух за първи път, плаках от щастие като дете  Heart Eyes
Аз се чувствам адски подута, направо имам чувството, че ще се пръсна. На всичкото отгоре ми се ядат само "боклуци" днес излязох от работа на обяд и си купих един огромен бургер  Rolling Eyes   
Успешна и усмихната седмица на всички!   bouquet

# 189
Честито сърчице на Алена и Анелия  Hug
И аз като чух сърчицето се разплаках  Laughing
Корема си ми е все така подут, но и мен ме мъчи едно главоболие  Sad А и тези дни и съня го няма. Ставам посред нощите и ...така до сутринта...

# 190
Цитат
northlove   Hug просто съкровището е с променливо настроение Simple Smile   bouquet а и бременността е като риболова -ден с ден не си приличат  :blush
:

Цитат
northlove всичко ще е наред с бебчо не се притеснявай ... а за брекетите като се сетя :  )))) аз бях доста дълго време .. стискам палци за безболезнено   Smile    Clover

Цитат
northlove стискаме палци, не се притеснявай, всичко ще мине добре!

Благодаря ви за подкрепта момичета  Hug

# 191
Цитат
northlove   Hug просто съкровището е с променливо настроение Simple Smile   bouquet а и бременността е като риболова -ден с ден не си приличат  :blush
:

Цитат
northlove всичко ще е наред с бебчо не се притеснявай ... а за брекетите като се сетя :  )))) аз бях доста дълго време .. стискам палци за безболезнено   Smile    Clover

Цитат
northlove стискаме палци, не се притеснявай, всичко ще мине

Благодаря ви за подкрепта момичета  Hug
всички сме с теб и те подкрепяме
Сега виждам ,че си в 9 г.с нали казват че тогава хормона не е с толкова бурен разтеж и симптомите намаляват Simple Smile)) може би и твоят слънчев период е дошъл
Дано скоро успеем да се насладим без гадене и болки на бремеността си
На мен днес ми биха прегнил и към дуфастина и урогестан
За лошото продължава в пълна сила Simple Smile
Но  пък вече сме 16 мм колко бързо растат сега в петък беше 12
Лека вечер на всички на мамчета и спокойни коремчета:)

# 192
Цитат
Цитат на: Anelia Mineva в Съб., 31 Авг. 2013, 17:59
ако ЖК е -женска консултация
а ММ е-моят мъж
трябва да си направим речник Wink

35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35

Разсмя ме от сърце 35 35 35 35 35 35
Не разбирам кое е толкова смешно,аз също отначало не знаех съкращенията на тези,които са отдавна в сайта,понеже съм наскоро регистрирала се,и освен това съм бременна за пръв път и откъде мога да знам,че съществува ЖК (женска консултация) - никога не съм ходила все пак,тепърва научавам всичко за бременността.... Wink така че и аз ако не знам някое съкращение веднага ще питам,а който иска да ми се смее  newsm62 Sunglasses

# 193
Браво, доста сте изписали  Grinning

Докладвам - до тук видяхме плодния сак. Беше леко смачкан, но според доктора няма да има проблем.
Безметежните безсимптомни дни свършиха. Повръща ми се почти по цял ден. Ям бисквити. 1 килограм в повече. Гърди - да ти се прииска да ги оставиш на нощното шкафче. Корем - като на мноого преяла.

# 194
  • Варна
Здравейте момичета,
днеска ми е по-спокойно на работа. Чакам с нетърпение да дойде четвъртък, че да си почина малко - ще ходим с приятели на Крапец за почивните дни и след това една седмица в отпуска Simple Smile.  Момичета пиете ли кафе? Аз сутрин не мога да се лиша от млякото си с нес кафе, е намалих количеството кафе в млякото, ама не се отказвам от него. Относно яденето - предния път бях мноооого гладна, всичко ми се ядеше, а сега не е така. Сутрин не закусвам, на обяд ям салата, следобед плодове, и вечер хапвам малко - това не е много типично за мене и не знам дали е нормално. Сладко пък изобщо не ми се яде. Аз май ще взема да отслабна с тая бременност  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт