Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, като влязох в 9 седмица, гаденето значително  намаля. Дано така да си остане.
Днес ми взеха кръв и урина и вече чакам 12 седмица за скан.

За водата,повръщаше ми се от нея, но и това отмина  Hug

# 106
Здравейте, така като чета и се чудя, защо ли на мен ми взеха днес кръв и урина, а на повечето от вас това им се случва след 9-та седмица?

Направиха ме на нищо...и на двете ми ръце вените ми са напукани и съм с гигантски червено-лилави петна...

Има ли други мами които са от Сливен като мен?

# 107
И аз днес дадох кръв и всичко за изследванията след вчерашния преглед когато видяхме как пулсира сърчицето и колко сме пораснали цели 11мм сме Simple Smile Но нещо доктора се притесни че плода е малко сплескан не е закръглен и ми изписа Утрогестан и Но шпа след 1 седмица пак ще се видим. Но вече официално съм картотекирана.

# 108
И аз днес дадох кръв и всичко за изследванията след вчерашния преглед когато видяхме как пулсира сърчицето и колко сме пораснали цели 11мм сме Simple Smile

Радвам се за теб и официално честито от мен  Hug

Мен ме викат пак на преглед чак на 20 септември и тогава се надявам и аз да видя така мечтаното сърчице Simple Smile

# 109
И мен ме отпишете....мисед Sad

Успех на всички  bouquet

# 110

Успех на всички  bouquet

Много съжалявам, че така се е случило...горе главата и бързо възстановяване Hug

# 111
Привет и от мен  Grinning ! Една бъдеща мама с термин 11.04. Започвам да чета, че имам доста на наваксвам, момичета. 

# 112
  • Сидни
ох adyto  и alexai  Hug
мн съжалявам, ужасно е.
Направо ме сдухвате. Защо в началото на бременността прегледите не са повече, прихясвам   Cry
Има ли някой , който макар и видял сърце е сдухан? Следващият ми преглед е чак на 17 , когато ще ми взимат кръв и урина, док каза да си взема и направление от л.л....но аз как ще изтрая до 17 не ми е ясно..... Shocked

# 113
  • в 1001-та нощ
на частно може да се ходи и всяка седмица  Peace

# 114
  • Сидни
да знам. Аз така или иначе ходя на частно, но мисълта ми е защо лекарите искат през месец да се гледаме?

# 115
 Sad наистина е ужасно .. много съжалявам за случилото се .. дано всичко е наред по-скоро ...

elenaz  и аз се сдухвам ,всеки път като прочета нещо подобно , а и не само ...ще се пръсна само веднъж да мина си казвам 12та седмица и сякаш , ще съм по-спокойна :/ жалко,че си го причинявам , но е по-силно от мен , не знам как да спра да се притеснявам ..

-за крема непременно ще го пробвам , прочетох му съдържанието и ме заинтригува , благодаря

# 116
  • в 1001-та нощ
да знам. Аз така или иначе ходя на частно, но мисълта ми е защо лекарите искат през месец да се гледаме?

.... защото за тях е рутинна работа и не им е интересно да узнаят новинка за нашето бебе  Blush

касата има договор с АГ - по ЖК за 1 преглед месечно, толкова се превежда, не знам ако се налага по-често - как процедират, повечето не ги интересува, не се задълбочават

платено е друга работа  Peace разбира се - има всякакви изключения, но аз от 7 месец - ходих всяка седмица за тонове - всички лекари очакваха да не премина 5 месец ....и считаха за чудо, че изобщо минавам рисковата граница ..... след това при всяко посещение - всяка седмица - плащах за тонове (15 лв) , но чат-пат поглеждаха и развитието на бебето - без да плащам по 35 лв - все пак и те са хора и не винаги така комерсиални и за тях е спокойно да погледнат, че всичко е  наред

хубаво е прегледите да не са по протокол (както пише в стандартния план), а според индивидуалните потребности и конкретния случай  Peace

# 117

Успех на всички  bouquet

Много съжалявам, че така се е случило...горе главата и бързо възстановяване Hug
дано скоро отново ни се похвалиш с хубава новина и сигурна съм щастлив финал
Съжелявам и мен ме побиват тръпки
Но и всяка седмица да ходя като предния път ако има нещо да става срещу природата и бог не може да ходиш остава да се надявам и моля за всички ни
Но a.l.e.n.a e права всичко според индивидуалните потребности и нужди
И аз съм чак на 18 и да искам не мога по рано защото така се стекоха обстоятелствата
Привет и от мен  Grinning ! Една бъдеща мама с термин 11.04. Започвам да чета, че имам доста на наваксвам, момичета. 
Здравей и от мен добре дошла и аз докато се престрашя да се включа много имах да наваксам
Simple Smile

# 118
MIA  гледам линийката ти май сме с един и същи термин
В една г.с сме  newsm78 Laughing

# 119
MIA  гледам линийката ти май сме с един и същи термин
В една г.с сме  newsm78 Laughing

da : ))) не бях забелязала Simple Smile))) трябва да разгледам на всички

Общи условия

Активация на акаунт