Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 331
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Вие дали имате сърцебиене от време на време?
При мен се усеща за няколко минути всеки ден.. много е неприятно, имам чувството че всичко ми трепери  ooooh!

# 616
  • София
Аз имам. Но имах и преди да забременея даже миналата година зачести и отидох на лекар, но не откриха нищо притеснително. Тогава ми казаха, че явно е от стрес, защото бях под доста напрежение.

# 617
При мен се усеща за няколко минути всеки ден.. много е неприятно, имам чувството че всичко ми трепери  ooooh!
Консултирай се с ендокринолог.По принцип по-високи стойности на TSH имат отношение към сърцебиенето(естествено не е задължително),но аз като препатилата споделям

# 618
Консултирай се с ендокринолог.По принцип по-високи стойности на TSH имат отношение към сърцебиенето(естествено не е задължително),но аз като препатилата споделям

Ами ТСХто си го изследвах малко преди да забременея и ми беше в норма..  newsm78. Утре ще се косултирам с моя лекар дали е нормално..

# 619
Днес бях на преглед, бебчо е 57 мм и всичко е наред. Няма да правя БХС, направо ФМ в 20-22 седмица.Изписаха ми аспирин протект до 34-та седмица, заради малко куц резултат от генетични изследвания, комбинирано с предходен аборт. Ще си го пия, няма къде да ходя:)

Хубав ден и положителни емоции:)

# 620
Днес бях на преглед, бебчо е 57 мм и всичко е наред. Няма да правя БХС, направо ФМ в 20-22 седмица.Изписаха ми аспирин протект до 34-та седмица, заради малко куц резултат от генетични изследвания, комбинирано с предходен аборт. Ще си го пия, няма къде да ходя:)

Хубав ден и положителни емоции:)

Честито Simple Smile Дано все така да е безпроблемно до края..

# 621
  • USA
northlove, аз не съм почувствала кой знае какво сърцебиене, но преди няколко дни беше на горната граница. Иначе си ми е доста по-ниско. И кръвното ми от ниско преминава на нормално през бременността. Явно такива промени са нормални. Но ти за всеки случай се консултирай с твоя доктор да си сигурна, че всичко е наред.

Аз съмна доктор на 24 септ., чакам с нетърпение да видя дали всичко е наред.

# 622
При мен се усеща за няколко минути всеки ден.. много е неприятно, имам чувството че всичко ми трепери  ooooh!

Ами ТСХто си го изследвах малко преди да забременея и ми беше в норма..  newsm78. Утре ще се косултирам с моя лекар дали е нормално..
В 6седмица хормона ми беше 2,5 онзи ден отидох на консултация с ендокринолог,който ми се развика,че съм безотговорна към детето си и това е висока стойност при бременност и ми изписа ударна доза л тироксин за да сваля под 2.А отидох на ендокринолог по съвет на гинеколога ми,защото и на него му се видя височко

# 623
  • Сидни
dominika,
до колкото знам д-р Георгиев също е супер, но само съм чувала.
Да всичко там ще правя, БХС се прави в Майчин дом доколкото разбрах. Мисля , че ще останеш доволна.
Ние сме 3.38 см и танцуваме ламбада, на баща си се е метнал ( все си мисля, че ще е момче)  Whistling
А  да питам, има ли майки с домашни любимци, например кучета? Аз имам 2ма пухчовци Simple Smile

# 624
И аз имам куче, живеем в малък апартамент, даже не може да се каже апартамент, 3ма човека + куче, много си го обичам, много обичам да ми мерише на куче, даже в началото когато ме дразнеха миризмите, само от тази на кучето ми беше добре, като го гушна се успокоявам, моето е английски сетер.

# 625
a.l.e.n.a

Попитах дали някой знае, тъй като, както вече споделих, проблемът ми е, че още не съм намерила моят лекар за Ж.К  Sad надявам се скоро да се доверя на някого. Ще разчитам на доктора от ФМ и на място ще преценя дали нещо допълнително да изследваме.

Радвам се, че всичко е наред при теб. Да, в 9-та танцуват. Моят човек едва го уцелихме да го измерим, постоянно шаваше.

northlove

Към 9 г.с. имах страхотно сърцебиене. И от две стъпала се задъхвах, беше доста неприятно. Направих си дори ехо кардио, всичко беше наред. След две седмици това отшумя. За сметка на издутия ми корем. Много въздух, много нещо!!!

# 626
И аз съм с проблеми със сърцето. По много пъти на ден ми се случва, чак се притеснявам. Понякога не мога да лежа и на лявата страна, защото ми става още по-некомфортно. Значи е нормално, така ли?

# 627
Здравейте!  Hug
При мен нищо ново, освен, че лекарката ми още я няма и вече ми е доста нервно. Реших да ходя при друг. И без това ще се наложи, защото моята не работи със здравната каса. Така, че утре отивам. Много се претисних заради кръвната група (аз съм с отрицателна), не мога да си намеря епикризата от първото раждане, дано я пазят в болницата.  Confused    Радвам се за всички при които всичко е наред! Дано е така и занапред при всички нас!  Hug
Искам да се включа и аз във ФБ!  Simple Smile

# 628
  • в 1001-та нощ
Nia_Nia_Nia  Peace направи и ПКК тогава  Peace

Ние сме 24,55 мм - по памет пиша, но нещо толкова беше  , за сега си въври отлично за възрастта  Peace

# 629
 a.l.e.n.a

Да, ПКК задължително. Досега лекарите не са ми пускали. Мислех за разни антитела... Ще го обсъдя с лекарката от ФМ.  Thinking 

Mademoiselle Chocolate

Така ми обясни кардиоложката. За твое спокойствие обаче, направи си един ехографски преглед, не само ЕКГ. Но, не се тревожи. Целият ни организъм претърпява шокиращи метаморфози, няма как да не се натовари сърцето малко повече  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт