Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 317
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
elfi 80, имаше период, в който просто исках да мрънкам и съпругът ми го отнесе. Не можах да се въздържа. Осъзнавах, че поводът си е измислен и изобщо не е важен, но имах нужда да мрънкам цяла сутрин, за да се успокоя. Що се отнася за адаптация в ДГ може да погледнеш тук, както и други теми в същия подфорум.
Благодаря ти много
При мен е лошото че е върху детето особенно че е в детски пубертет
Надявам се хормоните да не бушуват толкова много скоро че вече ме обземат мисли като лоша майка ли съм:(

# 676
Момичета, и при мен май нещата не са на добре. не искам да ви занимавам много , но само да питам при някоя от вас дали са спрели да я болят гърдите. Доколкото четох е лошо и днес съм на доктор, но реших да питам и вас.

Пожелавам ти всичко да е наред! Не се напрягай излишно сама - хормони, въобще не знаеш как ще се прояват.

Благодаря ти. Бях на лекар - уж всичко е наред засега. Чухме сърцето пак, расте нормално. Сега малко ме болят като че ли гърдите пак. Не трябва да се панирам явно.

# 677
  • До Балкана
Благодаря ти. Бях на лекар - уж всичко е наред засега. Чухме сърцето пак, расте нормално. Сега малко ме болят като че ли гърдите пак. Не трябва да се панирам явно.
avgust13 това е добре, браво! Но защо "уж"? Сама си се уверила, а и са ти казали, че всичко е наред. Не може да се съди по това дали те болят гърдите или не, дали бебчето се развива!
Ти ходиш ли на работа? (извинявай за въпроса)

# 678
Момичета, аз съм станала много емоционална. Днес видях едно новородено бебче и се разплаках.

# 679
  • сто акровата гора
avgust13 успокой се и не си създавай сама грижи  Hug Видяла си сърчице, расте човечето, а гърдите не винаги болят еднакво.
elfi 80 винаги има плач и майките се успокояват по-трудно от децата. Гледай да си спокойна и уверена, че там е хубаво и интересно, за да му предадеш и на него спокойствие. Както казваше г-жата в яслата - мама да плаче отвън Simple Smile Моето момиче тръгна на ясла на 1 г и 9 м и много трудно го понесох, а нямаше как.  Плачеше сутрин, но това е нормално, раздяла, ново място, но пък игри и деца. С баща й като шумкари бродехме около яслата. Свикна за 2 седмици, до тогава ходеше до обяд само. И до сега твърди, че от Унова (Узунова) по-добра госпожа няма Simple Smile В градината се притесняваше, че е най-малка ( нали е декември, пък децата бяха основно първата половина на годината) , но после видя, че не е страшно Simple Smile Стискам палци да минете леко през този период на промяна  Hug

# 680
Днес бях на БХС в Св.Петка - разочарована съм от организацията - наложи се да чакам 2ч.след запазения час, за да вляза. Оправданието беше, че уж сменяли техниката?! Иначе д-р Стратиева е внимателна, обяснява добре, ако задаваш въпроси. Резултатите ще са готови във вторник, получават се само на място, което ми се стори странно. Накрая ти дават диск със запис, който преди малко реших да пусна на таткото и се оказа празен. Не мисля, че съм много претенциозна, но не бих отишла пак. "Удоволствието" струваше 120лв. Дано поне резултата е добър, защото нямам време за втори БХС.

# 681
  • Сидни
доминика,
значи сме в една клиника, но при различни специалисти Simple Smile Ти в този клон срещу Пирогов ли ходиш или в Бояна?
Аз по принцип никога не съм се разчувствала при вида на деца и бебета, даже колкото и да е грубо, някои деца откровено са ме дразнели, но днес в асансьора на мола имаше едно малко бебенце в количка, което ми се хилеше и ми дърпаше ръката, беше много сладурско  Heart Eyes

# 682
  • в 1001-та нощ
Днес бях на БХС в Св.Петка - разочарована съм от организацията - наложи се да чакам 2ч.след запазения час, за да вляза. Оправданието беше, че уж сменяли техниката?! Иначе д-р Стратиева е внимателна, обяснява добре, ако задаваш въпроси. Резултатите ще са готови във вторник, получават се само на място, което ми се стори странно. Накрая ти дават диск със запис, който преди малко реших да пусна на таткото и се оказа празен. Не мисля, че съм много претенциозна, но не бих отишла пак. "Удоволствието" струваше 120лв. Дано поне резултата е добър, защото нямам време за втори БХС.

аз споделих преди време, че там кракът ми няма да стъпи повече Naughty живея съвсем наблизо, но не мога да гласувам доверие на хора, които нямат уважение към пациентите си, времето и парите им ....

за жалост моят опит е от преди 3г и виждам, че продължават по същия начин, чета го и в др. теми, не си изключение  Blush

# 683
avgust13 успокой се и не си създавай сама грижи  Hug Видяла си сърчице, расте човечето, а гърдите не винаги болят еднакво.
elfi 80 винаги има плач и майките се успокояват по-трудно от децата. Гледай да си спокойна и уверена, че там е хубаво и интересно, за да му предадеш и на него спокойствие. Както казваше г-жата в яслата - мама да плаче отвън Simple Smile Моето момиче тръгна на ясла на 1 г и 9 м и много трудно го понесох, а нямаше как.  Плачеше сутрин, но това е нормално, раздяла, ново място, но пък игри и деца. С баща й като шумкари бродехме около яслата. Свикна за 2 седмици, до тогава ходеше до обяд само. И до сега твърди, че от Унова (Узунова) по-добра госпожа няма Simple Smile В градината се притесняваше, че е най-малка ( нали е декември, пък децата бяха основно първата половина на годината) , но после видя, че не е страшно Simple Smile Стискам палци да минете леко през този период на промяна  Hug
[/quote
Благодаря ти много ме успокои
Знам че за всички е трудно но е нормално
Ще се опитам да съм спокойна Simple Smile

# 684
  • Nova Zagora
Какво се случи с групичката ни във феиса???

# 685
Здравейте дами!  Hug
Преди няколко дни питах как да намеря групата във фейса, но никой не ми отговори, а ми се искаше да се включа и там.
Както ви казах снощи бях на преглед. Всичко е наред! Най-накрая чух сърчице!  Heart Eyes
Лекарката каза, че бебето и гали погледа, направо танцувало!  Heart Eyes
Термина ми е на 8 април, а не на 2 както ви бях казала. В момента съм в 11 седмица. Каза ми на 3-4 октомври да ида да ми пусна всички изследвания накуп, да не са ме боцкали два пъти. Включително и тези заради отрицателната ми кръвна група. Дано претисненията ми да са напразни и всичко да е наред. Същото пожелавам и на вас!   bouquet
Пожелавам на всички весел и усмихнат уикенд!  smile3525

# 686
  • в 1001-та нощ
това е групата https://www.facebook.com/groups/506138562810415/

за да бъдеш добавена - пиши на администратора https://www.facebook.com/veronika.masleva

ще добавим инфото в 1 пост на следващата тема  Peace

# 687
  • Nova Zagora
a.l.e.n.a аз бях в групата и изведнъж вече я няма. за това питам какво става.

# 688
  • в 1001-та нощ
аз я виждам групата - има активност, пише се, напиши ми на лични как ти е името във ФБ - да видя дали си излязла, може и неволно да е станало Simple Smile ако трябва - Вероника пак ще те добави Simple Smile

# 689
И при мен се вижда групичката Simple Smile
Благодаря за линка с музиката, харесва ми много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт