Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са гелови пастели от Lidl?
Какви са впечатленията от книгите, които бяха закупени?
Какво представлява "водната терапия" и какви са ползите от нея за децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са гелови пастели от Lidl?
-
Какви са впечатленията от книгите, които бяха закупени?
-
Какво представлява "водната терапия" и какви са ползите от нея за децата?
-
Какво представляват "пелените за легло" и как се използват?
-
Какво трябва да направи участничката във форума, която се притеснява за проговарянето на малкото момиче?
. По съвет на психолога почнахме да къпем кукли/животни т.е. да види че те не плачат като им се мокри главата и т.н. ефекта беше слаб. От душа се плашеше от самата струя, веднъж обаче когато махахме памперса и се беше напикал ужасно и се ядосах и рев не рев го вкарах в банята и първо пуснах леко струята на краката му, накарах го да я пипне после измихме до кръста и така постепенно свикна с душа. До скоро продължавахме с кърпата на лицето, докато веднъж бяхме сами и влязох да се къпя и той с мен в банята и ме гледа как ми тече водата по лицето и беше много впечатлен, че не плача
и на следващото му къпане и той каза, че като мама ще затвори очите и толкова. Е пак гледам да е по-бързо измиването защото не е съвсем претръпнал, но сме супер в сравнение с преди. Ето тези душове са много интерсни на децата 
, то и затова работата ми на никъде
Важното, че има изречение. Малкото, които съм чувала от Йоанна, само аз й ги разбирам
, ето виж 
Той малкия много стиска и сутрин обикновено памперса му е сух, но гаранция няма.
и действай. Горния чаршаф сигурно ще трябва да се сменя също
За това,за тези,които имат съмнение бих казала,да не чакат,а да ходят,да питат,да се интересуват...