Трудно проговаряне! - Тема 14

• 46 807
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
mibobo, няма ли да си направиш Фейс, за да си при нас и там ?  Hug

# 691

ами май ще се наложи  Crazy, въпреки че нямах такива намерения  Simple Smile

# 692
mibobo, няма ли да си направиш Фейс, за да си при нас и там ?  Hug
Хайде при нас.  Simple Smile
Тук има информация за билки, които дейставт при ДВ и ХА
http://www.organichno.com/index.php/deca/deteto/98-2011-12-08-20-55-32
Започнахте ли Киндинорма? Споделяй ефекта после.

# 693
Хайде при нас.  Simple Smile
Започнахте ли Киндинорма? Споделяй ефекта после.

Дойдох аз, ама сега гледам като мишка в трици докато се усетя кое къде е и как се прави Simple Smile, така че ако пиша където не трябва или глупости да знаете защо Joy

Сега ще погледна билките Thinking, а иначе днес му е 4-ти ден на лекарството и сякъш виждам ефект  Praynig е не е огромен естествено, но е по-спокоен и весел Laughing

# 694
  • София
Как се използват - запарват ли се?

# 695
  • София
Вижте какво открих, ако не го знаете - Пумпелина дава играчки под наем. Мисля, че е много добра опция за скъпи игри, които няма да се ползват непрекъснато - http://pumpotecka.pumpelina.eu/index.php?page=shop.browse&ca … id=53&lang=bg
Благодаря за информацията. Заинтригувах се по принцип. За съжаление, поне според мен, само замисълът е добър. Цените ми се струват направо престъпно високи. 3-4 лв... на ден. Колкото и да струва една играчка, това е нереално. Иначе бих се възползвала с удоволствие.

# 696
  • София
Аз съм ползвала от игрите под наем на Пумпелина. Подписва се договор и се оставя капаро. За различните видове игри капарото е различно, за да си сигурен, че ще може да вземеш, която игра поискаш, трябва да оставиш капаро около 50 лева. Цената на ден също ми се струва висока за наем на ден. Като се има предвид, че е безпредметно наемането само за ден...то излиза по-изгодно да си я купиш  Rolling Eyes Случвало ми се е да нямам възможност да върна играта седмица, поради заболяване на някое от децата...иии сумата става чудничка.

# 697
  • София
Много високи цени за тези игри под наем - Пумпелина експлоатират една ниша, която би трябвало да се обслужва безплатно. На кой свят живеят тези хора?!

# 698
Безплатно не, но тази цена да е за повече дни ползване. Така и те ще имат повече приходи от услугата, защото повече хора ще се възползват от нея.

# 699
  • София
Според мен трябва да е безплатна поне за хората, ползващи услугите на терапевтичния център  Rolling Eyes Но къде ли има нещо безплатно в България...

# 700
  • София
Знаете ли, момичета, какво ми хрумна. Можем ние да си направим "борса" между нас. Безплатно, естествено.  Hug Един вид борса за размяна на играчки, за да може да се тестват различни от тези, които притежаваме.
Другият вариант е да се разберем да си купим общи такива, от тези, които не можем да си позволим да купим поотделно и да ги "въртим". Една едра поръчка от някой готин сайт ми се върти като идея.  smile3508

# 701
  • София
Аз съм за размяна на игри между нас. Даже го бях предложила по-напред в темата, но само Дони ме отрази  Wink

# 702
  • София
И аз съм ЗА размяна, също и за  купуване на някоя хубава подходяща игра. Само не знам практически как да стане като всички сме доста заети.

# 703
Хихи, още малко и ще заформим кооперация за производство на развиващи играчки на прилични цени. Аз по принцип съм навита за размяна на играчки, но вкъщи почти няма специализирани развиващи, а и дребните са им видяли сметката, доколкото могат. Нямам какво да предложа.  Blush

# 704
Подкрепям идеята за размяна на развиващи играчки. Може би всеки ще опише какви точно има, състоянието им, какви търси или не е пробвал още... това, ако почнем да осъществяваме идеята де... иначе доста неща, които съм харесвала от вашите описания, просто не съм могла да закупя... това е жалката действителност.

Общи условия

Активация на акаунт