Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 60 069
  • 377
  •   1
Отговори
# 15
И аз не съм съгласна за полата под коляно. Защо? За да си напомняме, че сме остарели ли? Ако краката нямат нещо за прикриване, полата- НАД коляното. Ако пък краката не са за показване, правим така, че да станат за показване.
Освен това не мисля, че трябва да се успокояваме само с ходене. Ходенето е за бабички, ние сме момичета. Twisted Evil

# 16
Безупречен стил unadaptable .

# 17
unadaptable не си виновна ти,не се притеснявай,всички проявиха явен интерес към прословутите 7/8 Joy
 Не знам какво ти натякват в къщи,ако това на снимката си ти... ми ти си си младо девойче!

Всеки иска да изглежда добре,но и мисля, че всеки го дължи на околните. Видяхме,колко много коментари се изписаха за "противен външен вид". Ясно е, че на хората им прави впечатление.
За това, жените от тази възраст да не лежат на кълката " Ааа кой ще ме гледа мене как съм се облякла".

Роклите са супер.

Пола под коляното,може би ще има същия ефект като панталона 7/8.

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 15:50 от Christians Mum

# 18
unadaptable не си виновна ти,не се притеснявай,всички проявиха явен интерес към прословутите 7/8 Joy
 Не знам какво ти натякват в къщи,ако това на снимката си ти... ми ти си си младо девойче!

Всеки иска да изглежда добре,но и мисля, че всеки го дължи на околните. Видяхме,колко много коментари се изписаха за "противен външен вид". Ясно е, че на хората им прави впечатление.
За това, жените от тази възраст да не лежат на кълката " Ааа кой ще ме гледа мене как съм се облякла".

Роклите са супер.

Аз съм на снимката, да. Не изглеждам като бабите с декар задници и 7/8 панталон, но вкъщи ще ме изядат. Tired Натякват ми, че след няколко месеца навършвам 50 и би следвало да се обличам и държа като такава, което аз разбирам като баба. А аз....още гледам на себе си като на млада и оттам е целия конфликт.
Обичам елегантния стил, но той като че ли е запазен за 30-35годишните. В момента съм в застой -моден и емоционален заради пустите години:?

# 19
Е, като баба.... да си сложиш плетен елек ли? Я се облечи,наистина един път така,ама като истинска баба,и престилка да си сложиш,да видим дали ще те харесва домочадието така. Mr. Green

пп. и забрадка  Naughty

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 16:05 от Christians Mum

# 20
Ужас! Извинявай, ама вашите "вкъщи" са МНОГО ЗЛЕ. Дано това не са децата ти, а са майка ти, леля ти или някоя престаряла и завистлива сестра.

# 21
Аз пък си мисля, че мъжете най-много мрънкат в такива случаи защото, ако жената се поддържа и се носи "по-така", на мъжете им се вдига "летвата" и ще трябва и те да се кипрят.

При моята свекърва е обратно,свекъра е с тениски и дънки, а тя е... сещате се как, и постоянно му мрънка, че се правел на младеж. Ама аз знам, че нея я мързи да се прави и тя,за това му надува главата да престане да се облича така. Щото като тръгнат по улицата заедно са като извънземни двамата един до друг.

# 22
Christians Mum, тези ли?   Simple Smile

Имам ето такива

и си ги нося.....   Laughing
И хич не ми дреме кой какво мисли.    Grinning

# 23
Да,тези са ,мерси. Не исках да ги обсъждаме там,че направихме темата мазало Grinning

На първата снимка не ми харесва, че блузата  е толкова къса, дънките са дълбоки и придават площ. Блузата според мен трябва да покрива ципа на половина. Хубаво е обаче че е щирока в раменете и прави долната част на тялото да изглежда по-тясна.

(аз пък какво ръся акъл от одеве Joy не знам какво ми става)

# 24
  • някъде по морето
Аз скоро ставам на 52 , но не смятам да се предавам Grinning.
Въпреки че имам излишни кг, заради щитовидната жлеза, не се обличам в черно, не го обичам.
Има хубави дрехи във всякакви цветове и в по-голям размер, само трябва да потърсиш.
Моя любим цвят е бялото - за лятото имам доста бели дрехи.
Обичам флорални мотиви и си купих чудесна туника в бяло, зелено и синьо, която ми е любима.
Пропуснахте педикюра и напуканите пети - за тях не се изискват много средства, а само желание.
А най ми е болно като видя хора на моята възраст, но и доста по-млади  с проблемни зъби Sad
Но там почти винаги проблемът е в липсата на пари - много е скъпо да поддържаш хубава усмивка.
Засега се справяме, но много се радвам, че благодарение на усилията ми - синът ми на 20 гдини няма нито един кариес!Дано още дълго да е така!

# 25
За неподдържаните пети - ужасно грозно е! В Алиекспрес, директория Здравеопазване има едни найлонови торби, които трябва да се нахлузват на крака известен брой преспивания, докато тъканта стане като бебешка.

# 26
  • някъде по морето
Имам това и това и ми е удобно като е малко по-хладно

# 27
Здравейте, много хубава тема!
Аз мисля, че що се отнася до личния стил, човек за да открие какво му стои най-добре, не трябва да си поставя уммствени бариери и да не спира да експериментира. А какво ни отива и какво ни харесва се променя с времето, фигурата и модните тенденции, така че търсенето никога не спира. Crazy Хубаво е човек да приема съвети само от близки приятели, които го познават и честно и ДОБРОНАМЕРЕНО могат да го извадят от някое заблуждение. (А най-добре и да са в час с фешъна, по възможност Flutter)  Но такива дето се дразнят, че не се сливате с тапетите изобщо не ги слушайте.

bouquet

П.П. Ето малко вдъхновения от Шарлот Рамплинг, много ми харесва тази жена, има специфичен стил и убийствени крака! (На 67 е жената)

(Сега я гледам в осми сезон на Декстър и стайлинга и е страааааашен, всички дрешки и обувки ме изпълват с визхищение на страхотната и фигура.)

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 19:54 от Flip Flop Fantasy

# 28
Елегантна дама-дай боже всеки му!

# 29
Зъбите наистина са доста скъпа част както каза и Zvezdna. Баба ми винаги е казвала, че половината от красотата на жената е в косата,но според мен доста голяма част заемат и зъбите и тяхното състояние съответно.
Мисля, че освен красотата,не малко значение има и здравето. Когато човек има развалени зъби и не си обърне внимание на време,в един момент установява, че вече половината ги е изгубил. От там се получава затруднение при смилането на храната в устната кухина,а от това следват  проблеми със стомаха и д.р. На нашите 50+ годишни дами им е още рано да ядат пасирани храни,така че пожелавам на всички да съумеят да отидат на лекар на време,тъй като имат още много време докато се върнат отново към пюретата и кашите. Grinning

Flip Flop Fantasy, права си че на всеки отиват различни неща,но доста жени са заблудени в търсенето, а други изобщо не търсят.
Не е зле обаче да се спазват някои правила,които важат за всички,по всяко време,не зависимо каква не модата. Едно такова правило е пълничка жена да не носи въпросния 7/8 панталон. (Никога през живота си не съм писала толкова често "7/8" Mr. Green )
Този панталон няма вариант при който би отивал,на жена с такива форми.
А повечето дами,точно на такива панталони се спират,което ме навежда на мисълта,че както всички,и те гледат една от друга. Grinning

Sause baus! Дай боже!

Общи условия

Активация на акаунт