Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 813
  • 377
  •   1
Отговори
# 60
Аз лично съм решила веднага с идването на менопаузата да си намаля дължината на косата за постоянно, не повече отколкото е на Катрин Деньов. Сега съм с малко по-дълга. Освен това мисля да вложа малко повече средства в гримове, само не знам как ще се науча да се гримирам така, че достатъчно сполучливо да прикривам всички несъвършенства. Ако има вещи в това изкуство, да дават съвети, моля! Praynig Как се скриват сенки под очите с грим примерно? Съвсем практични.

# 61
  • някъде под слънцето...
По резултатно е да се използва крем за изсветляване на сенки под о4ите
има доста голям избор на марки.
Някои като Сисли имат крем за контура с пигменти, не6то като две в едно.Бенефит имат много добър коректор с лифтинг ефект...

До като подейства крема, може да се използват озарява6ти коректори, те  не под4ертават фините бръ4ки
Може да се ползват под ФДТ или ББ кремовете основи за грим, които  маскират  фини бръ4ици и пори.
 Но каквито и трикове да се използват няма как да се скрият дълбоки бръ4ки...
Най добрата тактика е да се забави до маклсимум появавянето им.Освен това,.Но не са само бръ4ките менопаузата води до изтъняване  и отпускане на кожата.Контура на лицето се променя.

Но по добрият вариант е да се ползва адекватната козметика..
По принцип с добрата козметика трябва да се запо4не о6те на 25, до тогава само хидратиране достатъ4но.
Кремовете са превенция и збавяне на стареенето  на кожата

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 21:44 от sl

# 62
Мерси! Последният ти пост е много полезен.  bouquet  
Какъв е този крем за контура с пигменти на Сисли?
Аз съм тотално закъсняла, защото преди 2 години си купих крем с Q10, защото си мислех, че с появата на първите бръчици се започва с тези кремове. ooooh!
Ти ли си на снимката?

# 63
  • някъде под слънцето...
Да признавам си, Embarassed  светлината е ло6а, а за фотографа да не говорим Mr. Green
https://www.google.es/search?q=phyto+cernes+eclat+sisley&new … =1440&bih=809
http://www.sisley-cosmetics.com/sp-sp/?page=produit&type_cat … mp;id_produit=266
Това съ6то е невероятно добър продукт
http://www.benefitcosmetics.com/product/view/ooh-la-lift
озарява зоната под о4ите, като съ6тевременно прави лифтинг и не под4ертава бръ4ките

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 21:53 от sl

# 64
Мисля, че това ще ми свърши идеална работа. Grinning Мерси! Искам да скрия тези тъмни петна под очите ,които дори на снимката се виждат
Скрит текст:

# 65
  • някъде под слънцето...
Ако не са следствие от бъбре4но зболяване,  опитай с изсветлява6ти кремове за о4ния контур.
6исейдо съ6то са добри.
Но по добре да се  оправи проблема отколкото да се прикрива.

# 66
Ако не са следствие от бъбре4но зболяване,  опитай с изсветлява6ти кремове за о4ния контур.
6исейдо съ6то са добри.
Но по добре да се  оправи проблема отколкото да се прикрива.

Нямам бъбречно заболяване. В пенсия по болест съм и го отчитам като факт, макар да не забелязвам сериозни поражения върху лицето. Не се оплаквам
Скрит текст:
Simple Smile
Просто се подготвям за неизбежното. Simple Smile Надявам се да е полезно и за други.

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 23:32 от unadaptable

# 67
  • някъде под слънцето...
Не знаех Hug
Изглежда6 много добре Heart Eyes
Написах го за6тото в много слу4аи сенките под о4ите са признак на бъбре4но заболяване.

# 68
За съжаление, специално за зоната около очите, няма как да се оправи, само да се подобри визуално /изключвам пластичните операции, разбира се, които за тази възраст 50+ са вече препоръчителни/. С напредването на възрастта зоната около очите хлътва и това допринася за задълбочаване на сенките около тях. Говоря от личен опит, аз съм кака на всички. Другата заблуда е, че може да се подмлади жена само с добра козметика, за мен това е мит. Като изключим оперативните методи, трябва постоянна поддръжка с козметични процедури, различни филъри и ботокс. Колкото и да се отричат от някои, тези процедури /доста скъпи/ трябва да се правят постоянно на определено за това време. И така - борбата става безмилостно жестока, това е горчивата истина обаче и както някой беше писал, ако сега не си така, ще дойде и това време и дай Боже да дойде и да сме живи и здрави. Ще се борим докрай!

# 69
  • София
Благодаря за полезната тема.
Дебеличка съм, не мога да отслабна, но се харесвам.
Друго - мразя панталонките 7/8 и не нося такива. Най-често съм с поли на волани или подобни разкроени и дълги.

# 70
Запис защото и аз съм се запътила натам...
Много интересна и полезна тема затова  тръгвам да ви чета от началото.

# 71

Това момиче не е на 50, а на 40, но коментира и практикува гимнастиката за лице на Карол Меджио.
На първия видеозапис е преди, а на втория - след като ги е правила, мисля, около 8 месеца.
http://www.youtube.com/watch?v=JVptLlH1Y7s&feature=c4-overvi … O6y0rei1NlsS0Sbs7
http://www.youtube.com/watch?v=TzX5SXiQWRg&feature=c4-overvi … O6y0rei1NlsS0Sbs7
Аз просто забравям да ги правя, обаче който е по-упорит, това е начин да се погрижи без пари за себе си.
А когато си правих този масаж веднъж, за проба и отидох на работа след това, ме попитаха от козметик ли идвам:
http://www.youtube.com/watch?v=hirieOWA1ZU&feature=related
Много е лесен, може да се използва зехтин, вместо масажен крем.

# 72
  • София
По резултатно е да се използва крем за изсветляване на сенки под о4ите
има доста голям избор на марки.
Някои като Сисли имат крем за контура с пигменти, не6то като две в едно.Бенефит имат много добър коректор с лифтинг ефект...
sl, жената няколко пъти вметна намеци за финансите си. Помисли дали Сисли или Бенефит са вариант за нея, ако искаш съветите ти да бъдат полезни.

Доста дъстъпен вариант в Бг условията е посещение при дерматолог. Аз го направих след 40-тата си година. Човекът ми обясни в какво състояние е кожата ми, какво да правя и каква козметика да ползвам. В моя случай не препоръча никакви процедури, които по думите му веднъж започнати, трябва да продължат.
Високият клас козметика е чудесна глезотия за дамите, които са насмогнали финансово и искат да се поглезят. Но основно всичко опира до ген, начин живот (алкохол, цигари, сън, спорт, храна....), запазване на позитивизма и активния живот.
След известна възраст женският организъм е склонен лесно да трупа мазнини и да заменя мускулна тъкан с мазнини. Това води до натрупвания често в областта на ханша и променя целия изглед на тялото. За да се запази максимално стойка, силует, самочувствие трябва много движение. Ходенето не мисля, че е достатъчно. Има много лесни варианти - гимнастика в къщи, колело, тичане. Карта за фитнес в Сф започва от 30 лева на месец - не мисля, че е недостъпно.
Мисля, че дама с бръчки и усмивка на лицето винаги е по-приятен компаньон, колега, приятел от негативна персона на каквато и да е възраст. В крайна сметка, какво лошо има да се появят бръчки, ако си удовлетворен от живота  Grinning

# 73
Личното ми мнение:
Изобщо не смятам, че агресивни процедури и още повече пластични такива, са необходимост.Това са начини за трупане на пари.....    Laughing   То, изобщо козметичната индустрия си е една машина за пари, ама това е тема за друг разговор.
Красотата и визията на една жена започва отвътре навън.
Няма начин да се тъпчеш с всевъзможни боклуци, а после да искаш да ограничиш пораженията със скъпи кремове и процедури.
И пример с мен:Моята кожа на лицето е (беше) смесена, суха на бузите и мазна в Т-зоната.По челото, носа, брадичката периодично, т.е. доста често ми излизаха пъпки, черни точки.....Винаги след измиване на лицето, трябваше да слагам крем, за да туширам опъването и изсъхването на кожата.Откакто изцяло смених начина на хранене, кожата ми вече не е смесена.Нито изсъхва, нито Т-зоната се омазнява.Не използвам никакъв крем за кожа.Само ролка за околоочния контур, измиващ крем всяка сутрин и вечер, и тоник сутрин  след измиването.
Друго, което съм забелязала:жени, които се гримират всеки ден, имат по-състарена кожа от тези, които се гримират по-рядко.Въпреки, че първите като цяло ползват и повече бяла козметика....
Отдавам го на химията, която бавно и агресивно уврежда кожата.
Харесвам тази марка
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0 … 925.0%3B230%3B399
горе-долу добро съотношение качество-цена.

# 74
Как се скриват сенки под очите с грим примерно? Съвсем практични.

Аз съм на 27, нот 3ти клас имам тъмни сенки под очите и подпухване, генетично е при мен, тънка кожа и капиляри разположени близо до повърхността.
Няма да говоря за козметика, защото много малко кремове имат някакъв ефект върху тези проблеми и всичко е много индивидуално. Мога да те посъветвам как да ги поприкриеш.
Най-ефективното, което намерих е Make Up For Ever Full Cover

Дълготраен, водоустойчив коректор, който прикрива ВСЕИЧКО, създаден е за да може да скрива и татуировки.
Може да се използва под очите и по цялото лице, за скриване на белези и тъмни петна, и в адски жеги не мърда.
Но ти препоръчвам да си вземеш на първо време нещо съвсем достъпно, за да потренираш и да свикнеш да го нанасяш. На Алверде, например.
Това от мен Peace

А за косата, мисля, че е добра идея да се скъси, и често съм си говорила с един мой фризьор, как много жени като започнат да се боядисват, за да скриват бели коси все избират черното от младините. А то с възрастта повече изостря чертите. Нещо леко по светло около лицето смекчава цялостното излъчване и придава по-свеж, младежки вид.
Но,  Stopвъпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт