Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 990
  • 377
  •   1
Отговори
# 180
Гретел, благодаря, но не ти ли отмиват боята тези масла?
Би ли споделила марката на бялата козметика, която ползваш?

Отмиват. Като бях с тъмна коса правех маска веднъж месечно. Но сега на светлата коса не е проблем - просто изсветлява още малко. Но пък си заслужава заради цялостния вид на косата - за мен. Ползвам Филорга, открих марката тук, във форума.

# 181
  • Варна
Още един глас за Филорга Peace

# 182
Аз съм с тъмна коса .Май ще си ползвам фабрични маски засега .
Разгледах продуктите на филорга - сигурно са много добри, но поне още две-три години няма да мога да си ги позволя. Аз си купувам ето тази марка - ARNAUD .

# 183
Да, боядисах се. Обаче.....май ще мине време, докато успея да върна цвета, не е точно тъмно кестеняв, но не е и светло кестеняво. Confused Сигурно ще ми трябва поне 1 година до постигане на желания цвят...
С което ще изхабиш косата си повече и ще изхарчиш повече пари за бои, от това да отидеш на добър фризьор, който да го направи отведнъж със съответните терапии. Според мен.  Hug
И друго искам да ти кажа - от доста години съм във форума, с различни регистрации, макар и да не пиша. Запомнила съм ника ти положително. Направо се учудвам от тия ти неволи с облеклото и близките.В смисъл - как ти влияят. Струва ми се, че би изглеждала нелепо с "бабешки" дрехи. Не че видях сакото, де...
Аз си обръщам внимание/всяка сутрин упражнения за 20-30 мин./ и сега изглеждам не по-зле от на 30 /да не кажа и по-добре/ в тяло. От 20 - със сигурност. За да съм обективна - без бюста. Ама пък да са живи и здрави производителите на бельо /щото от оперативна намеса смисъл не виждам/. И от лицето не се оплаквам, макар и да си имам мимически и гневна по-изразени. За тях напоследък си пречупвам крайно отрицателното мнение за ботокса. Все още съм против, но до 50, знам ли.За сега си намерих панацеята в лицето на една марка бяла козметика и не я сменям за нищо на света.
На мен ми се иска да си правя по-често домашно приготвена маска на косата, само че не зная каква смес е подходяща за боядисана коса. Моята е твърда и ми се иска да я направя по-мека .
Виж в темата за маслата тук. Аз всяка неделя си слагам масла на косата за няколко часа. Каквото хвана, без специална рецепта.

И аз съм учудена от мнението им, гледат само годините ми, а те не са показател, но....Обикновено не обръщам внимание, толкова години си карам както си зная, но не очаквах толкова остри забележки. Мнението и на мъжа ми, и на сина ми този път е еднакво, трябвало да се съобразявам. Rolling Eyes Сакото не се вижда добре на снимката, сама я правих и не стана...
Скрит текст:

# 184
Аз предполагам че мъжът ти те ревнува нещо.... ShockedМного странна реакция. Сакото е чудесно и ти изглеждаш съвсем като момиченце. Не му позволявай да ти говори за възраст и за това какво да носиш или не носиш. Не ми се мисли каква би била моята реакция ако някой се осмели да ми натяква нещо по повод възраст и какво било подобаващо. Crazy #2gunfire Тези с ниско самочувствие, да се погрижат за себе си!

# 185
Аз предполагам че мъжът ти те ревнува нещо.... 

...или се притеснява,че ще трябва и той да се старае за външния си вид, както я го прави.... а на него може да не му се занимава.
Ама тя си е за ревност,де... я виж каква е хубавка Grinning

# 186
И аз съм учудена от мнението им, гледат само годините ми, а те не са показател, но....Обикновено не обръщам внимание, толкова години си карам както си зная, но не очаквах толкова остри забележки. Мнението и на мъжа ми, и на сина ми този път е еднакво, трябвало да се съобразявам. Rolling Eyes Сакото не се вижда добре на снимката, сама я правих и не стана...
Ами сакото определено не е тийнейджърски стил. Даже напротив - стил Кралицата-майка   Simple Smile
За тези резки и остри забележки сега, определено не е причина възрастта ти - не си станала в една нощ от 30 на близо 50, предполагам..Simple Smile Ти си знаеш. Hug

# 187
.... Аз си купувам ето тази марка - ARNAUD .
Разгледах сайта-добре звучат нещата.Точно тази марка не съм ползвала.Ако ти е добре на кожата-чудесно.Аз от 25-тата си година съм ползвала среден и висок клас козметика.Преди 3 год. ми писна от безсмисленото даване на пари и минах само на био-масла-арганово, бадемово, пшен.зародиши, макадамия, кокос, какао. Кожата ми стана хем чудесна, хем накрая почнаха да ми избиват пъпки. А аз дори и в пубертета не съм имала пъпки. За това ги спрях маслата и минах на Филорга. По лицето, де. За тялото-задължително след всеки сутрешен душ-масло.

# 188
Аз не съм станала още на 50, но съм тръгнала натам. Притеснена съм от това кръгло число, но пък от друга страна се чувствам още млада. Играя зумба с децата, карам с тях колело и зимни кънки, обличам ярки рокли и тесни дънки, и ми отива. Харесвам се. Е, лицето издава възрастта ми, но това го отдавам на доста години работа и денем и нощем на компютър и взиране в цифрички. И на стреса, на който съм подложена, разбира се. Обаче душата ми е млада.

Поглеждайки в ретроспекция, установявам, че съм имала 7/8-ми дънки (до средата на прасеца). Ама толкова съм ги и носила.  Краката стават оптически скъсени и изглеждащи като колоните на Партенона.

Слава богу, че имам само десетина бели косъма, и все се надявам скоро да не започна с боядисването на косата.

В заключение искам да кажа, че с диагнозата "Петдесетгодишна" (символ на която диагноза станаха прословутите 7/8 панталони) за мен, в светлината на днешния ден, не може да се етикетира всяка петдесетгодишна жена. Има и такива, има и други. Аз лично сега съм от категорията (а и ще бъда след няколко години) на тези с пъстрите рокли, с хубавите фишута и белите вталени ризи, и с тесните дънки. И на младия дух (надявам се!!!).

# 189
Гретел, добре се чувства кожата ми с тази марка. Преди си купувах продукти на  VICHY, но от един крем с повече витамин С направих контактен дерматит и след неадекватно лечение пет години имах сериозни кожни проблеми. Освен бебешка козметика, нищо друго не можех да сложа на лицето си.
Сега кожата ми се чувства добре с ARNAUD, препоръча ми я аптекар.
Gifty, много е важно как се чувстваш в" кожата си". Зумбата е страхотно занимание  Peace.
И аз съм в твоята категория -на тези с пъстрите рокли, макар че се намират и малки черни роклички в гардероба ми.

# 190
Извинете, че се намесвам в темата.
Имам въпрос- как поддържате ръцете си. На мен само кремовете не са ми достатъчни.

# 191
Ръцете и шията винаги  издават възрастта! Колкото добре и младолики да изглеждаме в лице и тяло, то ръцете, деколтето, шията могат да покажат възрастта. И за това, по тези места, грижите трябва да са най-много. Аз нямам опит в положителна посока,така че споделяйте!

# 192
Не ползвам специален крем за шия и деколте - мажа се с крема за лице .
За ръцете - купувам си кремове за ръце, зимата малко по-мазни, лятото - хидратиращи. От време на време ги почиствам с ексфолиант/ не специален, а този за лице/. Много е трудно, защото работя в лаборатория и непрекъснато се налага да се мия. Вкъщи всеки знае как е, но пък съм оставила на няколко удобни места по една тубичка с крем, за да не забравям да се мажа .

# 193
  • Испания
Всяка вечер преди лягане мажа ръцете с крем за ръце с алое вера. Не ползвам ръкавици за миене на съдове или пране на ръка. Чувствам си ръцете чужди с ръкавици.  Simple Smile

# 194
Още един глас за Филорга Peace

Откъде пазарувате "Филорга" в България ?

Къде цените са най-ниски за продукт със сигурен прозход?

Ръцете стават прекрасни ако всеки ден ги масажирате с отработеното кафе от кафеварката Simple Smile, над мивката.

Общи условия

Активация на акаунт