Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 910
  • 688
  •   1
Отговори
# 135
утре исках сама да си направя подарък, защото на ММ подаръците  Sick може ли от всички възможни шоколади и бонбони който има на пшазара , да купи точно тия който мразя и са най-неподходящи за бременни ooooh! аз се предавам , скапа ми се деня

# 136
Ами глупости, не ти се е скапал - я си пусни някоя хубава песничка и завърти дупе като едно време... да видиш как ще ти се оправи настроението.
Плюс това много мъже са такива. Моят татко само не е - той ни купува дрехи, парфюми и какво ли не и винаги е супер хубаво... ей много го обичам... няма втори като него - от всичко разбира....
А моя мъж - миналата година на рождения ми ден, мрънкаше че няма пари да ми купи подарък, и 2 дена по-късно купи джанти за 300 лева  newsm45 - скарахме се, разделихме се.... за 1 дена, събрахме се....
Та вече му искам пари да си купувам аз неща. Тая година пак сгафи малко - бяхме си купили маратонки и решихме че това са подаръците ни. А той моля ти се да вземе да участва в ОБЩ подарък с кумовете .... кумата така му предложила - полудях - не стига че ставам на 30, имам юбилей - той с общ подарък.... тъпотия голяма. Добре, че тъкмо бях разбрала, че съм бременна, та му се размина. А и ми купи най-огромния букет цветя - от любимите ми,вече ги е запомнил, та нямаше скандал.... само малко скандалченце

Whistling

# 137
Момичета развеселихте ме с темата за подаръците на мъжете  Grinning Аз мислех, че само моят е зле в тази област, но явно има и други. Винаги се пазаря, пазаря ... докато му надуя главата иначе оставам без подарък  Simple Smile

# 138
  • София
Laddy D, аз само не разбрах какво пречи това, че майка му ще ходи? В смисъл вие не можете ли да си ходите отделно?

# 139
 Grinning Хах и моя е така с подаръците, той когато ми купи подарък го докарва...все ще му се зарадвам, Ама тази година, например за моя рд се разбрахме да не ми купува подарък за деня, защото бяхме непрекъснато заедно и пътувахме и въобще нямаше кога да ми го купи (да речем), обаче сега 2 месеца по-късно, подарък още тц... Е аз и без цветя си останах, не че не ми беше малко тъпичко, 2346789 човека ми наподаряваха букети, а моя си не, ама...

Валя, много е грубо тва с общия подарък  Grinning аз бих си направила порядъчно овикване, ама той така или иначе няма да разбере какво толкова.   bouquet

Лейди, рождените ми дни винаги са били повод за рев, аз си се сдухвам, заради очакванията и хората ме сдухват. Сега последния ми беше много приятен, но пак имаше притеснения.
Много е глупаво това с Варна - поне майка му няма ли да се усети, че имаш рд и да се разбереш с нея, без да се цупи.

# 140
Момичета,благодаря за съветите-надявам се да не  стане някоя инфекция на пикочните пътища от тази настинка,защото освен пишкането имам и някаква болка ниско долу...  ooooh!

Иначе за подаръците за РД моя мъж винаги е бил много мил,но преди 2 години ме разплака с подаръка си за свети Валентин-не че уважавам  този празник,но просто на тази дата ни е годишнината,откакто сме заедно-аз го чаках цял ден да се прибере от работа и да ме изненада с цветя и бонбони,но познайте...той се прибра с бутилка ракия!!!  #Cussing out Сега ми е смешно като ви го пиша,но тогава много плаках!  Crazy

# 141
Проблема е там че апартамента е един, на майката на свекърва ми, и тя искала да иде да види майка си пък щяло да бъде мног пренаселено ако сме всичките на камара, абе да се спасяват, интересно ми е още колко ли ще ми издържат нервите, и кога ще си стегна багажа за Видин Thinking

# 142
Съни, вземи мерки - пий наистина много вода (2-3 л), колкото повече толкова по-добре, ако усетиш по-сериозно парене, купи си това http://apteka.framar.bg/30007300/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0% … D0%B0%D1%80%D0%BA
С цистите за съжаление съм много добре запозната и имай предвдид, че не е безопасно по време на бременност.

Моят мъж и той много не разбира от подаръци  Joy Затова винаги ми подарява техника (от това разбира) телефон, айпад, лап топ...ей такива неща  Joy Но виж за цветята не мога да се оплача - всяка седмица получавам цветя Embarassed вече 13 години  Heart Eyes А от както имаме Верочничка, винаги получава и тя по някакво малко , нежно цветенце  Heart Eyes

Laddy стана ми мъчно  Sad Не можете ли да намерите компромис, все пак е твоя празник  Hug

Прощавайте , но забравих на кой да пиша за парола и линк към снимчицте newsm78

# 143
няма компромиси, просто на него не му се ходи и за пореден път се оправдава с мама, аз съм му казала че цял живот ще държи мама за фустата, и сам няма да може да се оправя  #2gunfire

# 144
А не може ли да си устроиш парти , където живееш, да ти дойдат приятелки на гости или да приготвиш вечеря, или да излезете навън само двамата  newsm78

# 145
sunny:*kiss може да не си се простудила. Може да си пишкала толкова заради бременността, аз от седмици ходя на всеки час до тоалетната и денем и нощем... е то вярно, че пия много течности ама все пак..

Laddy D каква е тая работа, защо му се даваш? Я му стъпи на врата на и му кажи "Ако имаш намерение така да я караме няма да стане! Цял живот ли ще вървиш по свирката на майка си?". Той твоя да не е единствено дете, че така се е хванал за полата на майка си? Ако не стане по твойта, преди мъжът ти да се прибере излез и отиди някъде на гости или на разходка с приятелка, където той не може да те намери и не му вдигай телефона. Стой там 2-3 часа, за да го накараш да се притесни и се прибери. Като те пита къде си била няма да му даваш обяснение  Crossing Arms Да си гледа работата.  Naughty

За подаръците моя никога не може да измисли какво да ми вземе, за това излизаме по магазините и си харесвам нещо, което да ми купи. За сметка на това и аз като pipiole всяка седмица получавам по една роза   bouquet вече 2 години  Mr. Green Да си призная правя и нещо нередно. Когато е ден на целувката или Св. Валентин му звъня и му казвам "Днес е еди кой си празник, трябва да ме изненадаш, което не означава да ми купиш САМО роза" знам, че е тъпо да си прося, но той никога иначе не би се сетил да ме изненада. Хубавото е че ММ не се сърди и наистина намира как да ме изненада да речем с вечеря на свещи или суши, което той е приготвил.  Rolling Eyes

# 146
Ако познавах някой щеше да е много добре но за съжаление нямам абсолютно нито 1 приятелка тук. Миналата година въпреки че бях на работа по собствено желание даже, колегите такава готина изненада ми спретнаха и така яко си изкарах че чак ме е яд че и тая година не съм си в Шумен да си избухвам с тях Sad

# 147
Добро утро  Hug

Мале досега се смях с вас.

Ди, усещам те, че много си се ядосала...направо не знам какъв съвет да ти дам. Цвети, направо ме разби със съветите дето да се скриеш някъде и да не звъниш. Аз тоя начин на сърдеше най го обичам, ама само веднъж ми се наложи даже не помня за какво беше - имаше голям ефект при мен,  - аз просто не говорих един ден (даже бях забравила по едно време за какво се сърдя ама и аз съм си инат де)

Вале, и твоят е голям сладур с тея джанти Simple Smile уби ме. Ама сигурно доста адекватно е обяснил, че покупката е наложителна.

Цвети, и аз така вече напомням за подаръците и след като за няколко поредни празника ме пропуснаха, се разсърдих и резултатът беше романтична изненада - сърце от розови листчета на спалнята, свещи и любовно писмо Simple Smile е как да не ми мине.

Аз пък много обичам да правя изненади и да купувам подаръчета на ММ, той пък преди постоянно ме изненадваше с най-хубавите и големи букети, обикновено на работа ми ги пращаше с картичка и всички на работа ахваха... Е туй беше в зората на нашия съвместен живот, но пък сега не мога да се оплача от глезене от друго естество, нищо че цветята са по на рядко.

# 148
дано ви се отвори линка https://www.google.bg/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&a … 632.0%3B400%3B300    да ви почерпя от сега че утре няма да имам време да седна сигурно  Hug

# 149
Оооо благодаря!  Grinning На мен ми се отвори, но какво означава "девелеене"?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт