Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с често срещани здравословни проблеми по време на бременност?
Кога обикновено се вижда полът на бебето по време на бременност?
Какви са разликите между 3D и 4D ултразвук по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с често срещани здравословни проблеми по време на бременност?
За да се справите със запъка по време на бременност, можете да опитате с топли вани на празен стомах, консумация на киви, круши, синьо грозде, топла вода с малко мед или приемане на прясно мляко. Освен това се препоръчва Дуфалак или глицеринови свещички за справяне с този проблем. За да се справите с настинка по време на бременност е важно да пиете много течности, да почивате достатъчно, да се консултирате с лекар за безопасни лекарства и избягвайте контакт със заразени хора.
-
Кога обикновено се вижда полът на бебето по време на бременност?
-
Какви са разликите между 3D и 4D ултразвук по време на бременност?
-
Какви са цените на различните видове ехографии по време на бременност?
-
Как мога да се запиша за прегледи и да споделя снимки във форума?
може ли от всички възможни шоколади и бонбони който има на пшазара , да купи точно тия който мразя и са най-неподходящи за бременни
аз се предавам , скапа ми се деня
- скарахме се, разделихме се.... за 1 дена, събрахме се....
Аз мислех, че само моят е зле в тази област, но явно има и други. Винаги се пазаря, пазаря ... докато му надуя главата иначе оставам без подарък

Сега ми е смешно като ви го пиша,но тогава много плаках!
Затова винаги ми подарява техника (от това разбира) телефон, айпад, лап топ...ей такива неща
А от както имаме Верочничка, винаги получава и тя по някакво малко , нежно цветенце
Не можете ли да намерите компромис, все пак е твоя празник 
Да си гледа работата.