Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 910
  • 688
  •   1
Отговори
# 150
Сигурно е деБелеене Simple Smile

# 151
и аз предполагам че е "Б" ама сигурно се е разтекъл крема  Joy  bouquet

# 152
  • Бургас
А как ви звучи подарък - цял стек пакетчета печен слънчоглед?! Романтика а? Така, че ракията ми се струва екстра, поне от мъка можеш да се напиеш Laughing С годините станах макс практична, искам си конкретно, не му се свиди иначе, но толкова трудно избира, че е пълна агония. Дори сама си избрах годежния пръстен Shocked
Ди, мерси, отварят ми се богато разнообразие от торти, ще хапна Heart Eyes
Alyaa, и аз бих си взела но-шпа, дори съм сложила и в чантата си. Почивай, ако все си на крак Hug

# 153
За подаръците аз винаги съм получавала неща които наистина желая епилатор, ел. пиличка, четки за рисуване на нокти, определен парфюм, рокля, но с времето имаме друг подход ето ти тези пари и си купи нещо сребърно, защото това нося  bouquet И винаги оставам много доволна. Та не ме забравя

# 154
Аз днес съм се захванала с една рецепта за домашен сапун със зехтин и билки. Много добре подхранвал сухата кожа, а аз сега нали се лющя като гущер от бременността  Sad Ако се получи добре ще ви я споделя. Лесна е най-трудното е да настържеш стария сапун  Grinning Стискайте палци да стане, защото й залагам големи надежди  Grinning

# 155
  • Видин
Проблема е там че апартамента е един, на майката на свекърва ми, и тя искала да иде да види майка си пък щяло да бъде мног пренаселено ако сме всичките на камара, абе да се спасяват, интересно ми е още колко ли ще ми издържат нервите, и кога ще си стегна багажа за Видин Thinking

Хайде, идвай си! Ще ходим на панаир, ще ядеме катми и сладки пуканки  Grinning

# 156
  • Видин
Шегувам се, разбира се. Не си разваляй празника! Все пак ти носиш в себе си най-големия подарък, който може да получиш. Като говорим за подаръци, очертава се мойто бебче да се появи покрай рожденния ми ден (28 март). И това, ако не е подарък, а  Simple Smile

# 157
Laddy D може пък да ти е подготвил някоя изненада за утре. Както и да е, не се натоварвай това си е твоя ден, изкарай го добре дори и сама, иди на фризьор на маникюр, вземи си торта, поглези се някак.

Цветята и подаръците са табу за ММ, дори и да има желание голяма му е мъка, не му идва отвътре. Вече толкова години ми купува все червени рози, красиви са но ми омръзнаха, никакво разнообравие. Тази година му забраних, или цветя които да засея в градината после или нищо. Подаръци за РД сама си купувам, а за коледа и други поводи сме се разбрали - нищо, само за малкия. Ако е без повод, спонтанно може, тогава наистина си струва изненадата.

Аз пък не мога да се сърдя, най много 5 минути и ми минава, много мразя такива неща. Ама съм и такаъв характер, много неща се научих да приемам с времето.

# 158
 Къде са романтичните мъже от филмите?
 Момичета вие имате ли болки в кръста и в таза? Понякога като стоя повечко на крак почва да боли доста неприятно. Едните симптоми отшумяха сега започват други.

# 159
ехеее взехме много мами да ставаме от Видин  Hug Да си топнеш краката в Дунава заради мене и на концерта на Сигнал да идеш  Laughing на панайра

# 160
alyaa - Има ги и романтичните мъже, виж момичетата се похвалиха цветя всяка седмица, сърчице от рози - много миличко и романтично е  newsm03

Мен понякога ми липсват тези неща, ама само понякога. През повечето време не ми и хрумва и аз не съм чак романтичка.

# 161
 О аз съвсем не се оплаквам от моя, имам своите моменти на радост подарени от него. Но сякаш наистина трудно им се отдава да изберат най-подходящият подарък или момент за изненада.

# 162
  • Видин
ехеее взехме много мами да ставаме от Видин  Hug Да си топнеш краката в Дунава заради мене и на концерта на Сигнал да идеш  Laughing на панайра

Дадено  Wink

# 163
Искам да ви питам нещо важно. Първия ден от последната ми менструация е 13 юни 2013. Когато си взема календарче пресмятам, че сега съм в 12г.с. и 2 дни, но ако ползвам калкулатори в интернет ми показват, че съм в 11г.с. и 2 дни! Пробвах с 4 калкулатора и една лентичка в интренет! Лентичката показва че съм в 11г.с. и 3 от калкулаторите показват същото, а четвъртия показва, че съм в 12г.с.! Иначе всичките показват, че термина ми е на 20 март. Сега какво да правя? На кое да вярвам?  Shocked Притесних се защото не може да не знам в коя седмица съм  Cry нали и на БХС ще ходя... На ЖК иначе като кажа, че съм 6-та или 10-та г.с. лекарката казва, че бебето си отговаря за седмицата, но тя може така да си говори без да обръща голямо внимание. Някоя от вас ако знае със сигурност как се изчисляват тези седмици ще ми помогне ли?  Praynig

# 164
Искам да ви питам нещо важно. Първия ден от последната ми менструация е 13 юни 2013. Когато си взема календарче пресмятам, че сега съм в 12г.с. и 2 дни, но ако ползвам калкулатори в интернет ми показват, че съм в 11г.с. и 2 дни! Пробвах с 4 калкулатора и една лентичка в интренет! Лентичката показва че съм в 11г.с. и 3 от калкулаторите показват същото, а четвъртия показва, че съм в 12г.с.! Иначе всичките показват, че термина ми е на 20 март. Сега какво да правя? На кое да вярвам?  Shocked Притесних се защото не може да не знам в коя седмица съм  Cry нали и на БХС ще ходя... На ЖК иначе като кажа, че съм 6-та или 10-та г.с. лекарката казва, че бебето си отговаря за седмицата, но тя може така да си говори без да обръща голямо внимание. Някоя от вас ако знае със сигурност как се изчисляват тези седмици ще ми помогне ли?  Praynig

Би трябвало да си в 11г.с. и 2 дни, защото моя последен цикъл беше на 4 юни и в момента съм в 12г.с. и 4 дни

Общи условия

Активация на акаунт