"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 189.5

• 53 162
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Неси, благодаря   bouquet

Тоз Бономо е супер образ, чух няколко песнички, никок не са лоши, май е представлявал ТР на Евровизия.
Аз пък ще се радвам, ако са севгилита, нека си има човек да нея, и той е от бранша, имат обща компания, млади са, а Хазал направо цъфти, това не е случайно, но мисля че няма да каже нищоооо по въпроса. Както пишеше те подобаващо са показали на приятелите си, че са гаджета  Laughing, а и враговете им са разбрали  Joy

Не е случайно  те се спрягат от доста време, ама снощи е имало и целуфани, така че явно имаме новина  Laughing

А Чачи  smile3505

# 166
  • София
...
Вече съм разбрала за Хазал,че външната красота за нея не е всичко.  Peace

И аз имам такова усещане  Rolling Eyes

# 167
# 168
  animal037 Пфуу, най - накрая да се докопам до компа и да кажа Д'растиии!  Hug

Май започна да става ясно защо Хазалчето цъфти, а Чачко линее.  newsm78 Laughing Само дето този Бономо хич читав не ми се вижда, ама дано да греша.  Peace

По повод въпосът за рд-то на Ча аз съм за общ поздрав, а който има мераци да си пише и отделно.  Peace

Релаксче, нямам как да не отбежа, че новият ти тоалет е супееер готин.   bouquet

За сега друго не се сещам. Много целувки и до скоро.  Hug Hug Hug

# 169
Киарче  Hug

И на мен ми е малко странен,но Хазал все ги избира творчески натури  Grinning

Хазал засега си мълчи,пък да видим докога Simple Smile

# 170
Киарче, Hug мерси  Flutter

# 171
  • Бургас
Здравейте момичета Hug
И аз мисля че един общ поздрав ще е по добре от колкото всяка една да пише, ами то няма как да види всичко младежа.
По отношение на Хазал и Джан, повече ми се струва, че играят за публиката, все някак трябва да се откъснем от двойката Чаатай и Хазал. Започват новите им сериали, а феновете още общи колажи на всичко правят, така ми се струва на мен, а може наистина да изживяват нещо, тя е на 23 все пак,
сега и е времето да избира.
Отивам да гледам серията  с червилото, ама и отива пък  Laughing

# 172
بَعض الأوجَاع تُعَلِمُنا كيف نحَيآ..!!

Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy
#NEW

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 20:28 от Neidjal

# 173
Е не е йени, ама ме кефи. Heart Eyes

Знае как да приклещи млада дама. Laughing

# 174
  • София
.....
Май започна да става ясно защо Хазалчето цъфти, а Чачко линее.  .....
....

Joy Е, няма само той да ги приклещва по шезлонги и кюшета. Сега Хазал отвръща на удара  Mr. Green /бъзикам се/  Wink

# 175
  • Стара Загора
Привет. Heart Eyes

Как сте в този слънчев и доста ветровит ден? Crazy
Имам чувството, че ще ме отвее вятъра, ако излезна. Mr. Green

Нещо ново покрай нашите любимци?
Хазалчето пак си е избрала един.... модел. Този път е доста по-различен от останалите й севгилита, да се неначуди човек. Rolling Eyes Наистина ми намирисва на "показ", отколкото на ask. Laughing

И макар да не е по темата, просто не чета и следя останалите от подфорума, ще си позволя да питам - някой има ли информация дали Къванч се снима в нов сериал? Кузей Гюней свърши и не съм се интересувала от тогава насам, а сега ми дойде на ума. Laughing

Да помоля Неси да хвърли око на този материал, не се отнася за Ча и Хазал. Интересува ме с 2-3 думи за какво иде реч, че е много спорен въпрос в момента и ме гложди. ooooh! Hug Rolling Eyes

Скрит текст:
İntikam, 12 Eylül Perşembe akşamı başlıyor
 Kanal D’nin, başrollerinde Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat’ın oynadıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizilerinden “İntikam”ın yeni sezon çekimleri başladı. Oyuncu kadrosuna yeni isimlerin ve karakterlerin de katıldığı dizide izleyicileri yeni sezonda da sürprizler bekliyor.
   Annesinin yaşadığını öğrenen Yağmur’un (Beren Saat), onu bulmak için Hakan’dan (Engin Hepileri) yardım istediği ve ayrılık sonrası Emre (Mert Fırat) ile ilk karşılaştığı sahnelerinin çekildiği diziye; Alican Yücesoy  “Ali Sülen”, Zeynep Özder  “Aslı Sağlam”, Tilbe Saran “Hale Çelik”, Nesrin Kazankaya  “Nurdan Gümüşçü” ve Beyza Şekerci de “Dicle” karakterleri ile dahil oldu.
   Sürprizlerle dolu sezon finalinin cevapları merakla beklenirken "İntikam"ın yeni bölümü 12 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Хубав ден!

newsm53

Скрит текст:

# 176
Здравейте! Ивче Hug

Не знам за Къванч,май щеше да снима,но къде и кога,някой по-запознат ще каже Simple Smile

Тя Хазал нищо не е показвала,засега.Нито имат снимки заедно,нито пък някой от тях е казал нещо...само догадки на журналисти и фенове.   Peace

# 177
  • София
...

И макар да не е по темата, просто не чета и следя останалите от подфорума, ще си позволя да питам - някой има ли информация дали Къванч се снима в нов сериал? Кузей Гюней свърши и не съм се интересувала от тогава насам, а сега ми дойде на ума. Laughing

...

Ще снима от зимата вероятно и се чува, че част от снимките ще са в България.

ето темата

# 178
  • Стара Загора
Благодаря ви. Hug

Сега ще хвърля едно око на темата. Blush

# 179
Ще туйтват утре за Хазал от 20 ч.

Общи условия

Активация на акаунт