"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 189.5

• 53 106
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Варненска клюкарка
Репортажът с Хазал:

Как успяхте да се справите със славата, дошла в ранна възраст?

- Беше трудно и тежко положение. В ергенския си период се вманиачаваш на това ''Всички да ме харесват и одобрят'' Това не е добре, защото не е реално. Не може всички да ме обичат и не са длъжни да ме харесват. Приех го и го преодолях. Опитах се да защитавам себе си в моя малък свят.

Много ми хареса как е отговорила на този въпрос. Само от няколкото думи, които е казала, си личи колко здраво е стъпила на земята, а не хвърчи из облаците, като някои други за които дрешка последен писък и гримът са сред най-важните неща на света, без които не бива да се показваш пред хора Wink  Crazy

Неси Hug много благодаря за превода. newsm51

# 61
Яман Купър  Hug Hug Hug

http://magazimedya.com/twitterda-medcezir-farki

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 19:30 от Zhana Georgieva

# 62
Май и този чичко идва в екипа на ПО.

Cenk Kangöz  - ще играе ролята на Хасан

# 63

Cenk Kangöz  - ще играе ролята на Хасан

много страшен вид има  Mr. Green

# 64
Сигурно ще го играе някой мръсник. Grinning

# 65

Май е дядото на Сет, дето после имаше врузка с майката на Мариса. Поне на него ми заприлича по началния плакат на сериала.  Peace

# 66
  • София

Май е дядото на Сет, дето после имаше врузка с майката на Мариса. Поне на него ми заприлича по началния плакат на сериала.  Peace

Така е при римейка, ясна сюжетна линия, разпознаваме ги по плакатите и им знаем историите  Laughing Не могат да ни изненадат  Wink

# 67

Не е дядото, друг ще е . Ето го дядото тук отзад. Peace

# 68
 newsm78

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 22:48 от relax

# 69
  • По света и в нас.
....

Чачи  дали ревнува  newsm78 Laughing

За какво да ревнува, той в момента снима с най-красивата и можеща актриса в ТР  Mr. Green (така излиза от интервютата й).

Еми то е така като ти умре циганката дето те хвали почваш сам. tooth

# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бащата на Яман пише,че ще бъде  Peace

# 71
Здравейте!

Неси,   bouquet, благодаря за отделеното време и труд!

Хазалка много ми харесва - умно, красиво и здраво стъпило на земята момиче, което знае какво иска и как да го постигне! Надраснала си е годините.

Колкото повече чета нейни интервюта разбирам, че  връзката между нея и Ча е била много страстна, но в никакъв случай дълготрайна, просто защото са много различни и не си подхождат умствено. Малко грубо прозвуча, но Ча ми се струва (колкото и да го харесвам), че си е малко повърхностен. Той вече почва да трупа опит, след удара който понесе вече си личи, че започва да стъпва по-здраво на земята. Ще се справи, той го заслужава!

Със сигурност Хазал му е била добър учител в много отношения!

# 72
# 73
Добро утро дами! Сервирам кафето.

Репортажа с Хазал е много хубав, наистина си личи, че е интелигентна и здраво стъпила на земята. Но аз ще защитя и Серенай - доколкото знам тя е по-нова от Хазал в актьорския бизнес, досега не е била толкова известна и според мен е нормално да се помисли за "звезда", млад, красив човек със току-що навлязла в звездната орбита(така да се каже) кариера и аз да бях и аз сигурно, малко или много щях да се държа така. Сигурно и Хазал е имала такива моменти още по времето на Забранения плод (все пак това е сериалът, който я издигна в актьорската професия и беше забелязана.)  Simple Smile
Аз харесвам Серенай и мисля, че правят много хубава двойка с Чаги. Не съм я гледала в Лалето, но вярвам, че и ще си изиграе ролята чудесно.  Simple Smile

# 74
Добро утро!  Hug

Госип гърл,   bouquet ще си пия едно кафе.

Ама днес е неделя стрин не може да не си угодим и с нещо за хапване.

Cenk Kangöz  - ще играе ролята на Хасан

Скрит текст:

Този симпатяга щял да бъде вторият баща на Яман.  Peace

Много слънчев и усмихнат неделен ден от мен!  Hug

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 09:29 от k_kiara3

Общи условия

Активация на акаунт