Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 821
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аз случайно ги видях в една парфюмерия в Бургас.
Къде се намира тази парфюмерия?

В Зорница, в зоната където е 5Д-то. Отсреща има една нова кооперация. Срещу спирката на 4-ката е точно. Не знам дали обясних читаво, защото хич ме няма в обясненията и не знам кой е блока.
ДАНИ-90 мисля че се казва, до нея има аптека и фитнес. Често я посещавам, но тази марка съм я пропуснала  newsm78

# 586
А за филибелийските дами Wink - Alberto Balsam има в "Триумф" след Новотела.

# 587
Хваля, хваля, хваля!

Тъкмо излизам от банята и се сетих да споделя с вас маската за коса която ползвам вече около 5 месеца и съм много доволна.
http://cenibg.com/images/11/11338804a80ca285805e5d2432d17c1b.jpg
Струва около 3, макс. 4 лв. Взех я от Lilly, малко на шега, но я ползвам вече доста време и ефекта е мека и жива коса с блясък!
Ползвам я почти при всяко миене на косата, а още не съм я преполовила, съвсем малко продукт върши много добра работа. Simple Smile

# 588

.....
На Гарние има нови /поне за мен/ шампоани. Този ме привлича  Joy

Самоцитирам се но, не ми се търсят картинки отново ...
Този шампоан мирише неприятно, очаквах аромат на роза, но вместо това някаква смесица между суха трева и пластмаса  #Crazy
Взех този
Скрит текст:
за 2,48 на промоция .... хареса ми на първо миене .... като че ли повече от Фруктис /които отдавна съм ползвала/

# 589

Тази спирала за цената си прави чудеса и е на нивото на някои доста по-скъпи марки

# 590
  • Бургас

Тази спирала за цената си прави чудеса и е на нивото на някои доста по-скъпи марки
и аз много я харесвам Simple Smile започнах с жълтата на Мейбълин и като излезе тази, съм само с нея  Peace

# 591
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

А според мен е ужасна  Mr. Green

# 592

и аз много я харесвам Simple Smile започнах с жълтата на Мейбълин и като излезе тази, съм само с нея  Peace

И аз съм така. Започнах с жълтата, но сега съм много доволна от Rocket. Нямам много хубави мигли, но с тази изглеждат много добре. Ползвам 2ра опаковка вече.  Wink

# 593
Аз я ползвам за под една на Miss Sporty - тази:

и много хубаво ги подрежда преди да сложа "многото обем" Grinning Но аз и без това имам много и дълги мигли, така че комбинацията от двете ги прави Юникум Mr. Green А "Lash millionaire False Lashes" наистина я препоръчвам с две ръце. И попада в категорията евтини - към 6 - 6лв и нещо е.

# 594
calopsita, колко струва тази спирала на Miss Sporty и откъде си я купи? Blush

# 595
BeeJuis, аз съм написала - към 6лв. и нещо й е цената, преди 2-3 месеца я купих от "Елитис" в Пловдив. Предполагам я има навсякъде, където има Miss Sporty. Обаче наистина трябва да се внимава със слагането - четката се държи странично и извивката трябва да гледа надолу - аз допреди да открия, че поставянето трябва да е такова, мислех че покупката е пълен провал. После ми светна направо Grinning

# 596
  • някъде другаде

На Гарние има нови /поне за мен/ шампоани. Този ме привлича  Joy

И аз ползвах Гарниер с Лавандула , и ми хареса

# 597
  • София
Влизам набързо само да похваля този сух шампоан на Шаума

знам, че е вреден за косата но моята се омазнява ужасно бързо. Също така мерише малко гадно и силно - нещо между лимон и ...знам ли, но пък действително има ефект. Днес даже си взех от Елитис с намаление на 3 и нещо, иначе е към 5 лв.

# 598
Много съм доволна от мицеларната вода на Lirene. Препоръчвам я Simple Smile

# 599
Взех си на Елеа , ББ крема, светлия. Тестера ми хареса , утре като се нацапотя "официално ", ще пиша как е . Сравних тестера с този на Биотен , Биотен светлия ми дойде тъмен .

Някой ползвал ли е на Елеа видях , че са пуснали фактор 50 + , че се зачудих дали и него да не взема. Дали е надежден ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт