Домакини/епизод 18/

• 45 184
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
............
Марче, не съм такъв човек ,но ставам на моменти когато се изнервя. Просто чакането не  е моето форте и унивам бързо. Нервите ,тръшкането и трудностите са ми познати ,от 19 годишна съм навън и се боря , лесно няма ,дано да си струва само . Просто съм такава, искам да успявам каквото съм си поставила за цел  Crazy.........................

Да ви почерпя , вече е петък при вас нали, днес ми е церемонията по дипломирането -Бакалавър на науките :

Защо това първото, което си написала ми е толкова познато  newsm78 и понякога съм толкова разочарована....когато не е станало. Но, нали пък винаги има и втори опит... Ей, понякога амбицията ще ме разболее, това се отнася само за мен.
"Бакалавър на науките", как звучи прекрасно!!!  Hug Да си ни жива и здрава, а и една магистратурка да завъртиш после. Моите поздравления!!  Hug /какви са науките, какви 5 лв, пак не съм в час, изпуснала съм нещо/  newsm51

# 586
Марче, приличаме си явно  Flutter
Амбицията ще ме погуби, ако не друго ...
Благодаря ти ," Социални науки " е специалността (психо-диспансера  )  bowuu

# 587
Здравейте, мили! Днес ме боли половината глава и лице, започна от снощи с болка около ухото, сега вече е половината глава, ама аз се правя, че нищо ми няма....

Контеса - Честито дипломираме! Много професионални успехи с дипломата!

Вио - нищо му няма на детето, просто расте и си променя режима. Ама и ти да се пазим!

Коконче - притесни ме, нали всичко е наред с бебките?

Марче - и аз искам на островите, пусни на ЛС, ако имаш някоя друга снимка оттам в повече!

Лус - ДКК правено ли е? Още ли има температура? Кои лимфи са подути? Да не е мононуклеоза или токсоплазмоза? Звучат страшно, ама не са. И аз като Марчето мисля, нека я види и инфекционист.  Снимка на бял дроб правена ли е?

Хортензия - как така медикаментозна алергия? Звучи ми много страшно!

Целувки на всички и най-вече на тези, които не съм ги споменала!  Heart Eyes

# 588
  • София
Благодаря ти ," Социални науки " е специалността (психо-диспансера  )  bowuu

Всички ще дойдем при теб, чакай ни.  Simple Smile
Успех ти пожелавам, още веднъж!   bouquet
А, Смърфи дойде!!  Hug Много ми е приятно! Смърфи, там в онази тема за красотата в началото на Клюкарника съм пуснала още снимки. Можеш да влезнеш в профила ми и да ги разгледаш. Да ти кажа, много е красиво. Най-красивите залези наистина са на Санторини. Брех, тези византийци, каква красота имат, но и си я пазят страхотно. Правилата са: 1. всяка година да се вароса къщата в бяло и рамките на прозорците в синьо. Няма шест-пет!! Ако искаш.
2. ами като първото, това е положението, + саксии с цветя.
3. По терасите никакви, никакви кашони, боклуци, стари вещи и подобни. Да не се остъкляват!! Може само масичка и столчета. Закон!!!

# 589
Ех, Марче... истински рай са тези острови! Heart Eyes Дето се казва - убеди ме! Ако другата година остане време за Гърция, този път ще е по островите, а ти ще ми помогнеш с малко полезна информация. Hug

Сега пък имам едно безумно питане - ако сложа една зелка в една пластасова голяма кофа от сладолед и я залея със саламура, държа в апартамента на топло (то няма и къде другаде да я държа) ще стане ли нещо според вас? Идеята е кисело зеле за сарми?  newsm78

# 590
  • София
Ех, Марче... истински рай са тези острови! Heart Eyes Дето се казва - убеди ме! Ако другата година остане време за Гърция, този път ще е по островите, а ти ще ми помогнеш с малко полезна информация. Hug

Сега пък имам едно безумно питане - ако сложа една зелка в една пластасова голяма кофа от сладолед и я залея със саламура, държа в апартамента на топло (то няма и къде другаде да я държа) ще стане ли нещо според вас? Идеята е кисело зеле за сарми?  newsm78

Пуснах ти снимки на ЛС. Да не досаждам.  Информация и фирма за пътуване предлагам веднага. Аз ползвам една такава от години и съм много доволна. Малка фирма, но работят прекрасно.
 Зелка....може, що да не може. След няколко дни ще ядеш кис.зеле. От време на време я разбърквай. Малко ще ви мирише в къщата, но се преживява.  Hug

# 591
Марче, не виждам снимките, но както го описваш ми се иска да го видя на живо.
Ще оздравея, душко, не се притестискай, ама време трябва.
Контеске, сериозно е, да. 97 год. се отключи туй чудо, започна с един обрив от аспирин и се не спря. Тестове отрицателни, аз започвам тестваното лекарство и правя реакция. Ако е обрив е бял кахър, но се случват и задух и оток на гърлото. После го преживях и с ягодите, горските плодове, пчелите, осите... Друг човек станах.
Луси, дано открият по-бързо какво не е наред.
Коконке, с нещо може ли да помогнем?
Вио, не се натоварвай толкова!
Лека на всички!

# 592
Малеее, спя явно вече. Вместо Контеса да се чете Смърфиетка.

# 593
Малеее, спя явно вече. Вместо Контеса да се чете Смърфиетка.

Чета аз, всичко чета!  Hug

Лека нощ, момичета! При мен е само още 5 следобед...

# 594
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте, мили мои...

Осъмнах и тази сутрин...

Да пием по кафе?!?

# 595
  • София
Добро утро, момичета!

Контеса, "Бакалавър на науките" е супер, както каза Марчето - как звучи прекрасно!!!  Да си ни жива и здрава! И аз ти пожелавам една магистратура да завъртиш после. Моите поздравления!! И да намериш добра работа!

Марче, къде да търся този инфекционист? Къде има такива - освен в инфекционна болница? ММ не иска да стъпва там....

Смърфи, какво е това ДКК и какво е мононуклеоза или токсоплазмоза? При кой доктор се вжда това....

Извинявайте, ако понякога задавам глупави въпроси, просто съм побъркана и не толкова запозната с тези болести, изследвания...

Мари, благодаря за кафе Hug

# 596
  • Germany

Смърфи, какво е това ДКК и какво е мононуклеоза или токсоплазмоза? При кой доктор се вжда това....

Извинявайте, ако понякога задавам глупави въпроси, просто съм побъркана и не толкова запозната с тези болести, изследвания...

Мари, благодаря за кафе Hug

Лус, ДКК е диференциална кръвна картина /броят се ръчно показателите/. Мононуклеозата е инфекциознно заболяване, открива се с кръвен тест. Стискам палци скоро да разберете какво й е на Миленка и да се започне адекватно лечение!

# 597
Добро утро ,
благодаря за благопожеланията .  bouquet
Какви вкусни палачинки ,ЛУсс и кафенце Мари  Hug
Мен сън не ме хваща , цяла вечер се мятах и въртях в леглото .Адреса дали ще намеря, колко рано да тръгна за да съм там в 8 и 30 ,на детето нещата за училище да приготвя,че баща й ще я заведе в 9, да принтирам местоположение за него да ме намери после , колко време ще загубя да се ориентирам в новия учебен център ..само ми дай нещо да мисля.
То от притеснения не мога и да се развълнувам Cry
 Пия кафето ,слагам роклята и потеглям ,че имам над 55 минути път из автобуси , метро и пеш ходене после  Praynig
Лек ден ви желая и дано да имам време да намина след това ,че ще водим детето на баба й (и там два часа път с колата),а ние отиваме с колата на дълъг уикенд до Шотландия с баща й следобеда. Ще пътуваме над 8-9 часа ,ще спим на крайпътен мотел вечерта като се уморим ,два дни ще видим езерото Лохнес  Ивърнесс местността и в неделя се връщаме .
Този път не казах нищо предварително,че миналия път мис е размина ,защото той работеше ,но сега си е взел почивен ден заради дипломирането ми и имаме възможността.  Praynig
До скоро и дано когато влезна пак новините да са добри само  Hug

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 08:32 от Анонимен

# 598
Моето дете ляга късно, но за сметка на това пък става рано  Twisted Evil Ха добро ви утро!
Контеска, приятно пътуване, Шотландия ми звучи чудесно за пътуване. И честито дипломиране  Hug

# 599
Добро утро.Прибрах се в родния си град.Бях на очни и сега почвам да чета яко че 1 изпит е на 12.10 как ще науча 500 стр за толкова време #Crazy ще се побъркам.Хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт