TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 883
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • в морето до колене
Мяч, имайки предвид, че с нули останаха Brick и Manic, да речем, не съм съгласна с този критерий на излишност Peace. Но пък G.I. Joe бих заличила от филмографията му въобще с кеф Mr. Green

Не, неправилно се изразих... 0% гласове за една роля не е критерий за излишност. Просто при повече заглавия в анкетата се получава разпиляване на гласовете и на вниманието на аудиторията. Винаги ще има заглавия с 0%, когато са толкова много опциите за избор.
При Джоузеф бяха 19 заглавия и имаше видими *дупки* накрая в резултатите.
Вече си мисля, че е по-добре като е по-компактна анкетата.
Но пък при толкова много интересни филми е грехота да сложиш 5 заглавия само в анкетата... Нали целта е и *опознавателна*. Анкетата трябва да подтиква да се гледат повече филми, за да се направи информиран избор.

А ако на някой му липсва определено заглавие и е убеден, че е пропуснат точно този филм, в който титулярът на темата е изиграл ролята на живота си ! винаги може да се включи и да ни насоли, че сме я пропуснали.  #Cussing out  hahaha

Ето например моята лично класация на ролите на Джеймс е процес на еволюиране... и на трето място в нея вече е роля, която не присъства в анкетата.

П.П. Пък и аз лично много харесвам Manic. Винаги ще го свързвам с United States of Leeland (който между другото също имаше 0 в анкетата на Раян  Simple Smile)

# 76
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Коя, коя perko?
п.п. Manic е просто страхотен, ахх...

# 77
  • в морето до колене
Правя уговорката, че още не съм гледала Никълъс Гариган, но към днешна дата моята лична класация е такава
1. Изкупление
2. Макбет
3. филма на Стивън Фрай... не се сещам за името на героя в момента...

# 78
Мерси Peace

# 79
  • В Космоса
Мяч, благодаря за изчерпателния отговор! Hug Напълно подкрепям подбирането по собствено усмотрение на автора и индивидуалния подход, плюс евентуални препоръки или забележки от останалите.  Също един оптимален брой, за да не се размиват гласовете в прекалено много заглавия, но и да не се пренебрегват достойни роли. Peace

# 80
  • срещу двата комина :)))
Мяч, аз пък исках да те попитам ще има ли тема за Бенедикт   Flutter толкова го обичам, него вече не толкова повърхностно -сексуално  Whistling  Joy

# 81
Да потвърдя думите на Мяч, филмите в анкетата са по лична преценка за значимост на ролята, а не на филма.

Значи, докато ме е нямало, Джой сритала Хийтклиф в ъгъла, добреее, добреее.  Crossing Arms
На мен ми хареса Том като Хийтклиф, но с уговорката, че не съм гледала Ралф в ролята, сега ще ме карате да го гледам. В свое оправдание да кажа, че "Брулени хълмове" ги избягвах до преди няколко години. Книгата още не съм чела. знам, знам

Муре, ти недей пита, че току-виж и тема за Бенедикт да правиш. Mr. Green

И за десерт, Том се чуди къде да се почеше, докато аплодират Locke на прожекцията във Венеция. hahaha

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 21:00 от Криста

# 82
Да потвърдя думите на Мяч, филмите в анкетата са по лична преценка за значимост на ролята, а не на филма.

Значи, докато ме е нямало, Джой сритала Хийтклиф във ъгъла, добреее, добреее.  Crossing Arms
На мен ми хареса Том като Хийтклиф, но с уговорката, че не съм гледала Ралф в ролята, сега ще ме карате да го гледам. В свое оправдание да кажа, че "Брулени хълмове" ги избягвах до преди няколко години. Книгата още не съм чела. знам, знам

Муре, ти недей пита, че току-виж и тема за Бенедикт да правиш. Mr. Green

И за десерт, Том се чуди къде да се почеше, докато аплодират Locke на прожекцията във Венеция. hahaha

1. Ама много му е неудобно в тия костюми, ей  Joy
2. Гледай колкото можеш по-скоро "Хълмовете" с Ралф , няма друг за мене , но все пак ще изгледам как се е справил и Том  Mr. Green
3. Нямам нищо против за темата с Бенедикт, неговите филми , поне, съм изгледала  ooooh!

# 83
  • в морето до колене
Мяч, аз пък исках да те попитам ще има ли тема за Бенедикт   Flutter толкова го обичам, него вече не толкова повърхностно -сексуално  Whistling  Joy

Като нищо и до него ще стигнем.
Ако следваме *изкачването по стълбичката* на А-листата Бенедикт по моя лична преценка настъпва Джейк Джиленхаал по петите към днешна дата.

Оптималната последователност за следващи теми за мен е тази - Фаса, след него Джейк, след това Бенедикт  Peace
Може би трябва Франко да е преди тях, но той наистина е труден - там трябва да се разрови купчина плява, за да блеснат бисерите...
Също и Килиан - по старшинство той даже е след Бени и преди Франко...

После трябва да подредим Чайника някъде. Колкото и да не ви се иска, той е неделима част от *образа на поколението*.
Том Хиделстън хич не е за пренебрегване.
Брадли и той заслужава - макар да е най-голям от всички на години, кариерно започва сега да изпъква.

И докато си минат всички гореизброени по реда... ще видите как ще *разперят крилца* по-младите. И сами ще почнете да питате за теми за Джеси Айзенберг, Еди Редмейн или Андрю Гарфийлд  Wink

# 84
Значи, докато ме е нямало, Джой сритала Хийтклиф във ъгъла, добреее, добреее.  Crossing Arms
Е, не може само хвалби де hahaha.
Напълно сериозно не му харесвам тази роля, и не мисля, че основната вина е негова- цялата екранизация е адски повърхностна, и ако Том е недобър Хийтклиф, то Шарлот е просто отвратителна Кати (не, не в сравнение с Бинош, това би било безумие, Райли е по-зле и от Кая Скоделарио Sick).
Относно четенето на романа- съвсем не е задължително, четем каквото ни харесва все пак, нали Wink

Темата на Джейк нали може да е за мен Flutter? Обичам го, обичам го, обичам го dancing
За Килиън не питам- знам, че не пърхате от желание да ми го отнемате Mr. Green

# 85
въъъъъъ, и Чанинг ли  Whistling иначе за Том и Андрю съм напълно съгласна  Peace

# 86
  • В Космоса
Кои са Бенедикт и Чайника?

# 87
3. филма на Стивън Фрай... не се сещам за името на героя в момента...
И на мен много ми харесва "Bright Young Things", но реших да не го включвам в анкетата, защото ролята на Джеймс е третостепенна и се опитвах да намаля бройката на филмите.
Наистина става все по-трудно с нарастването на филмографиите. Това беше и причината да не включвам сериали.

Където не го сърби.  hahaha

По повод "Брулени хълмове" и аз да кажа, че за мен има само един Хийтклиф и това е Файнс, но ще дам шанс на Том.

Докато стигнем до Брадли може пак да ми се е доправила тема и да се заема аз. Ако някой друг не го иска много, ама много.  Grinning
И съм ви обещала тема за Колин Фаръл ако не ме слушате.  Twisted Evil

Мяч, ти избистри ли  си теорията за МакАвой, че ми стана интересно като спомена за нея в края на предната тема?

И един десерт и от мен - Джеймс ще участва в шоуто на Алън Кар, но още не се знае кога.

JemmOne Radio ‏@jemmone
Guest to come on @AlanCarr #Chattyman Jessie J, Jamie Foxx, Miley Cyrus, Matthew Fox, James McAvoy & Channing Tatum #DROPSCHIPS!

# 88
Оф, че и граматиката ми избягала от вълнение. ooooh!

Видях още един анонимен глас за Бронсън. Разпишете се, бе хора, интересно ми е кой гласува без да каже. И още един за Фреди. Доволна съм от резултатите засега.

Акаша, Benedict Cumberbatch и Channing Tatum. Злото ме изпревари.

Джеймс при Алън Кар, това ще е забавно.  Laughing

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 21:05 от Криста

# 89

Общи условия

Активация на акаунт