TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 885
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • в морето до колене

Докато стигнем до Брадли може пак да ми се е доправила тема и да се заема аз. Ако някой друг не го иска много, ама много.  Grinning

И съм ви обещала тема за Колин Фаръл ако не ме слушате.   Twisted Evil

Мяч, ти избистри ли  си теорията за МакАвой, че ми стана интересно като спомена за нея в края на предната тема?

И аз като Мури да отговоря по точки:
1. Току виж дотогава и на мен да ми се прииска пак да правя тема  Grinning И да го поискам Брадли... много, ама много  Mr. Green
2. hahaha  hahaha  hahaha
3. Първо да изгледам Краля... и *Уонтид* (запецна ми латиницата  Twisted Evil, пък не знам българското заглавие) - без тях не ми е пълен пъзела

# 91
Намерих един руски сайт за Джеймс и за пореден път се удивих на способностите на руснаците да откриват всевъзможни неща. Винаги когато съм търсила инфърмация за сериал или актьор, руските сайтове са били най-пълни и подробни. Та в него открих клюкината, че Ан-Мари Дъф и Дейвид Тенант са били двойка в периода 1999-2003 г.
But his last girlfriend, Irish actress Anne-Marie Duff, didn't seem to have any complaints.
The pair met while starring as husband and wife in Maxim Gorky's Vassa, at London's Albery Theatre in 1999.
THEY first became close during rehearsals and at the time, David declared her to be "the nicest person" he'd ever worked with.
Their relationship soon blossomed into something deeper and, a year on, Shameless star Anne-Marie proclaimed: "I'm in love. I'm walking around with a sunshine burst around my head.
And she described how opposites really do attract.
"My flat is very messy, while his is neat and pristine," she revealed. "I think I'm quite good at loosening him up, so that balances things."
Despite what seemed an ideal relationship, the couple eventually split up, though they remain close.

Върви й на скотиши.  Laughing

Добре, Мяч, ще изчакам за теорията, а и за Брадли ще се разберем.  Grinning

# 92
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх Heart Eyes

Говорейки за огромни сини очи- тези ги сънувам от "Броукбек" още...

# 93
  • В Космоса
Мерси! Бенедикт ми е пресен от "Изкупление", но тоз Чайник съвсем ми е мъгла.

# 94
  • срещу двата комина :)))
Мерси! Бенедикт ми е пресен от "Изкупление", но тоз Чайник съвсем ми е мъгла.

не ти и трябва да се запознаваш с него  Joy

# 95
  • В Космоса
Познат ми е по физиономия, не е ли известен от някъв сериал? На мен ми изглежда малко въздух под налягане... Confused

# 96
Макар и всички да четем и двете теми, нося и тук така чаканото ревю
http://blogs.indiewire.com/shadowandact/telluride-review-in-stev … orturous-visceral
Очаквано добро, лично за мен неочаквано възторжено, и специално възхваляващо наш Майкъл Party. Дано поне сега не му се размине номинация както със "Срам".

# 97
  • в морето до колене
Не прочетох много, но това:

Once again, my visceral disgust puts me in the story. Within this framework, we are asked to watch violent acts in long (looong!) takes with all other people in frame simply milling about and going on with their day. This violence is everyday. And the camera serves to heighten this relentless, cold objectivity in the face of suffering. It is chilling, I am stunned, I am begging for the sequence to stop. I do not feel pity, I feel visceral pain and discomfort.

...даже и да не знаех, кой го е снимал ... просто от километри е ясно, че е Стив МакКуин.  Whistling

Както и онова за непоказването на жестокостта в кадър, а примерно показването на процеса някак отстранено + последиците...
Това му е специалитет още от ГЛАД.

Мисля, че го казах тогава, но пак ще го кажа - като гледах разранените кокалчета на полицаите и насинените физиономии на затворниците... чак ми се искаше да видя, как ги бият.  Crazy

П.П.
А сега ще го копирам и в другата тема.  Wink
За тези, които не четат и двете.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 22:35 от мячик

# 98
Аз го прочетох цялото и явно е, че мистър Маккуин няма намерение да изневерява на себе си в близко бъдеще Simple Smile. Очаквам филмът да ми хареса, защото темата ме вълнува (поради същата причина харесах "Глад" и не харесах "Срам").

Също така внимателно прочетох ревюто на индитата за Locke и ми хрумнаха три неща:
- при добра промо-стратегия май наистина няма да е твърде смело да погледнем с надежда към наградния сезон (по-скоро към Глобусите, отколкото към Оскарите)
- ако тази роля наистина е толкова по-добра от няколкото зашеметяващи, които сме видели досега, какво ли точно можем да очакваме Crazy
- и не мога да не се сетя за хвалбите на Рефн как само той е изкарал наяве потенциала на Том Laughing

# 99
  • в сърцето на един мъж...
Хех, гледам Брулени хълмове сте обсъдили - аз съм чела книгата, много я харесвам и много дълго време се пазих от филма. Сега ще гледам вероятно и трите варианта, да видим какво ще излезе накрая Embarassed Почвам няколко пъти версията с Том и така и не стигам по-нататък от 10тата минута Confused

# 100
Гея, версията с Файнс и Бинош много вярно е уловила духа на романа. Мисля, че от нея специално няма да бъдеш разочарована Peace. Макар и да говорим основно за Файнс всеки път, като стане дума за нея, лично за мен Бинош е тази, която заслужава най-големите адмирации- брилянтно е извезала трагедията на Кати, с цялото и лутане и отричане на себе си.

# 101
  • в сърцето на един мъж...
Възможно е, просто доста дълго бягах от тях, но явно вече им е време Simple Smile

# 102
  • в морето до колене
Добро утро.

Днес започва фестивала в Торонто.
И имам една новина рано сутринта специално за Джой.  Grinning
Днес Брад е публикувал на сайта си графика си за Торонто... и първият филм в програмата му се оказа не кой да е, а Don Jon  Flutter
Не че е толкова важно точно ревюто на Брад за филма, просто аз не съм гледала все още програмата на самия фестивал и не знаех, че филмът на Джоузи е толкова рано.
Мисълта ми е, че още утре могат да се очакват доста мнения и ревюта за него по разните сайтова, които имат фестивални кореспонденти.

А в контекста на темата - другите филми с участието на "наши момчета" (засега само тези, които са в графика на Брад - иначе заглавията на фестивала са около 300  Grinning, но не мога да ги "обработя" всичките достатъчно бързо...)

Вторият филм за 5 септември е филмът с Бенедикт за създателя на Уикилийкс - The Fifth Estate
На 6 септември ще е Prisoners с Джейк Джиленхаал, който предизвика много положителни реакции в Телурид.
На 8 септември The Double с Джеси Айзенберг (в който май са се залИбили с Миа...).
На 9 септември  Night Moves също с Джеси Айзенберг, който вече беше във Венеция. Както и August: Osage County, в който Бенедикт участва в поддържаща роля.
На 10 септември е 12 Years a Slave. А също и още един филм с участието на Джеймс Франко - Third Person.

Ако има и още, ще изскочат в следващите дни, докато тече фестивала.

# 103
Значи следващите дни ще са натоварени. Laughing

Малък детайл от неудобния за Том костюм обяснява поне отчасти защо мацката от Blag се въртеше около него във Венеция. Промотират си колекцията и списанието вероятно.

Някакъв белгийски журналист, който е бил на червения килим, е очарован от това как Том, за разлика от другите звезди, е отделил почти половин час на феновете, за да мине по цялата редица и даде автографи на всички.

В едно от интервютата си за Locke, споменава, че е добавил и настинка към образа си. Сторило му се, че няма да е зле човекът да е и със запушен нос, освен всичко останало. hahaha

И последната новина е, че Том не е ни във фейсбук, ни в туитър, отново. Явно истеричните фенки с коментари от типа get naked already и my hands are in my pants са му дошли в повече. Социалните мрежи не са място за човек, който, по негови думи, е скучен и обича да гледа Come dine with me в свободното си време. Laughing

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 10:01 от Криста

# 104
Хехе, те фенките и на дивана могат да му се радват, надали им пречи къде ще реши да е нейкид Joy. Чух и аз, че се е оттеглил от социалните мрежи скоропостижно, ама въобще не му се чудя де ooooh!- покрай желанието си да съм информирана за графика на Child 44 се записах в една фейсбук фен-група и съм в потрес от писаници всеки ден #Crazy

Аз пък искам да го гледам тоз "Дон Джон" най-накрая, то от февруари да чакаш не е работа Tired...

Общи условия

Активация на акаунт