TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 873
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • в морето до колене

и за десерт една в обичаен вид, че лъскавките дрешки някак са му като на свинче звънче Laughing
Скрит текст:

Мне, повече ми харесва, когато очилата или му стърчат от джоба, или са му качени горе на главата  Mr. Green
Иначе слушалките не държа да са на бедрото. И на врата или в ръка ме устройват.
Клечката за зъби в устата е неочакван бонус   Party

# 46
  • срещу двата комина :)))
изгледах Гидиън и аз ... хареса ми много, особено Бил Най  Heart Eyes Том беше чуден също, но все пак с малка роля. Но определено много повече ми хареса с тази си визия отколкото с Бейнската  Crossing Arms тези мускули на никой не правят услуга  Mr. Green

# 47
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти пък, Мяч- претенциозна hahaha
А аз установявам, че като го взема в пражки плен, ще го подложа на диета- 90-дневна, без ябълки Mr. Green

Муре, то на него визията му си беше хубавецобобска изцяло, дори и без съвсем късата прическа. И така ходеше, и тембърът, че и сластното погледче Blush Blush Blush. За самия филм писах в препоръките, най-много ми стопли душата Миранда от всичките прекрасници Heart Eyes.

# 48
Здрастиии.

Мяч, ето слушалки на главата. И усмивка, която ме разтапя всеки път.

Добре си е и в момента, хич да не го бараш, Джой.

Радвам се, че ви е харесал Гидиън, така и така го изтеглих, май пак ще си го пусна.

# 49
  • Once there was a Hushpuppy...
Мацки, привет Hug
и аз да акостирам в темата, където освен за роли може и да си ох-кам на воля за външност Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Криста, Мячик - страхотна тема! Много информациа сте ни поднесли отново, ще чета Peace

А, можеше ли на мястото на тези девойки да сме ние..... Thinking Ехх, мечти, мечти....

# 50
Добре си е и в момента, хич да не го бараш, Джой.
То аз и Джоузеф бих сложила на режим, какво остава за Бузльо Laughing. Подчертавам, важното в режима е- без ябълки Twisted Evil.

И чакайте да ви поздравя Hug

След всичките бози, които съм изгледала заради Джеймс напоследък, най-накрая да изскочи нещо хубаво, че и с убийствен саундтрак Party

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 16:45 от joy_r

# 51
Джой, ще те помоля да използваш по-внимателно името Джеймс в тази тема, защото, в контекста на предната, доста се зачудих какви бози си гледала, докато се сетих, че бозите били Франкови. Mr. Green

Твърде вероятно е Mad Max: Fury Road да не види бял свят и догодина, според тази публикация ще доснимат някакви неща в Австралия.

Още едно интервю от Венеция.

# 52
Е, Крис, все пак пуснах песен от "Лъвлейс", не очаквах недоразумения Blush.
Честно казано, не ми се мисли какво ме чака, трябвайки да сглобя филмография от всичките безумия, в които се снима на килограм тоя ми ти момък, като дойде време за негова тема...

Гледам "Суини Тод" сега, Рей Уинстоун е великан Crazy.

# 53
О, страхотен е! Много голям!

# 54
  • В Космоса
Изгледах "Изкупление" и понеже се гласува за роля, а не за филм (нали така?), дадох си гласа за Роби Търнър. bowuu

# 55
Не ти ли хареса филма?

Джеймс пак се е занимавал с обществено-полезна дейност.  Laughing

# 56
  • В Космоса

Хареса ми, но "Being Jane" повече ми хареса. Но понеже гласуваме за изпълнение на роля, предпочетох да дам гласа си за ролята му в "Atonement".

# 57
този клип от "12 Years a Slave" не знам дали е пускан

http://movies.yahoo.com/video/12-years-slave-portrait-solomon-163246243.html

# 58
Я да разходя моето най-прекрасно гардже Crazy
неглиже

и в костюм Crazy

Чудя му се на ентусиазма да се спретне в костюм (при това хубав) за церемония, на която две-трети са по прашки, останалите и толкова плат нямат по себе си Laughing

# 59
я да кажа и тука за Стюърт - невероятен Том, просто брилянтен  Heart Eyes все още не мога да кажа дали ще гласувам за него, защото ми остават още някои знакови филма, но определено е силен претендент за гласа ми  Joy

Общи условия

Активация на акаунт