TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 909
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • срещу двата комина :)))
милия Том, въпреки че и на мен ,ако постоянно ми пишеха, такива глупости и аз щях да се оттегля  Crossing Arms

иначе, по темата, току-що Scenes of a Sexual Nature  smile3508

# 106
Там не съм сигурна доколко ще го забележиш Том при положение, че има Марк Стронг и е страхотно секси.  Laughing

И последната новина е, че Том не е ни във фейсбук, ни в туитър, отново.
Не му е лесно на горкия.

Охо, Джеси е добре представен тази година в Торонто! Дано всички се появят на фестивала, че да се отгледаме на снимки следващите няколко дни.  Heart Eyes

# 107
Там не съм сигурна доколко ще го забележиш Том при положение, че има Марк Стронг и е страхотно секси.  Laughing

И последната новина е, че Том не е ни във фейсбук, ни в туитър, отново.
Не му е лесно на горкия.

Охо, Джеси е добре представен тази година в Торонто! Дано всички се появят на фестивала, че да се отгледаме на снимки следващите няколко дни.  Heart Eyes

това не го знаех  Whistling , но специално ще се постарая да не го пропусна  Joy

# 108
Ама Злате, Том е толкова смешен там, че няма как да не го забележи. Андрю Линкълн и той. Пък тя да си точи лиги по Марк Стронг.

# 109
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, как па нема да го забележи, неговият льольо е най-смешен Joy.
Всички се забелязват в тоя филм, всички Heart Eyes. Няма ни една слаба история, а тази на Стронг може би беше най-тъжната, заедно с тази на Юън.

А може ли линк към случилото се в прословутия туитър, или всичко е изтрито?

# 110
Ама Злате, Том е толкова смешен там, че няма как да не го забележи.
Голям е сладур. Много му се смях.

# 111
А може ли линк към случилото се в прословутия туитър, или всичко е изтрито?

То тези коментари бяха във фейса му. И той замина пръв, няколко дни след като беше създаден. Туитъра тези дни е изтрит, но там не се случваше нищо от 27 авг. насам.
А това фенската маса е откачено създание, тези в Tom Hardy dotorg, му правят scrapbook за рожденния ден на 15.09. Crazy

# 112
Ужас, горкия Tired. Чудя се не ги ли е срам малко поне, да се излагат така- хора на възраст повечето....
Фейса на Джоузеф не е много по-различен- той ги пита какъв филм да гледа, те му отговарят I'm in love with your ass Joy

# 113
Обаче едва ли някой е страдал повече от фенки от Патинсън.  hahaha

# 114
Така и няма да разбера защо hahaha

# 115
  • В Космоса
Момичета, извинете за отклонението, но понеже от вас научих за опцията Гугъл сигнали, да ви питам получавате ли такива, защото на мен от повече от месец нищо не ми е идвало в пощата? Thinking

# 116
  • в морето до колене
Акаша, много е различно с Гугъл-сигналите.

Аз имам около 15 общо.
От тях примерно 5-6 ми пълнят пощата ежедневно, да не кажа ежечасно... чак не успявам да ги разгледам навреме и да ги пресея и осмисля. Примерно за Джеймс Франко в момента имам необработени около 26 имейла, във всеки от които се съдържат от 1 до 21 отделни линка.  Crazy
Но то е разбираемо - човекът ходи на три фестивала с 4 различни филма + по телевизията правиха комедийно шоу, посветено специално на него. И всичко това само през последните 7 до 10 дни.
От друга страна от абонамента ми за Аарън Джонсън... повече от месец няма никаква новина... Откакто обявиха, че жена му ще режисира прословутите "50 нюанса" нищо ново не съм получавала.
Докато беше в летен отпуск, бяха редки и новините за Крейг Фъргюсън също.

Така че зависи от много фактори честотата и обема на информацията в тези абонаменти.

А ето и нагледен пример за най-новото за Фаса от гугъл-абонамента ми  Grinning (освен новините за "робския" филм, естествено)

Нов ПЛАКАТ за  The Counselor

И две нови снимки на Майкъл.

Продължавам да смятам, че това е просто негова фотосесия.  Crazy  Heart Eyes

# 117
брей, колко е красив  Heart Eyes я ми кажете и на мен за тези гугъл опции  Whistling

# 118
  • в морето до колене
Муре, той Гугълът сам си казва.  Grinning
Ето опознавателно линкче - https://support.google.com/alerts/answer/175925?hl=en
Предполагам, че и други търсачки предлагат подобни опции. Но аз ползвам Гугъл и тази опция ми изскочи като си създадох поща в Gmail...

# 119
  • В Космоса
Мерси, Мяч! Hug Аз съм забелязала, че някои ми излизат по-често, други даже веднъж не са, но винаги съм имам някакви новини досега. А от 24.07 - НИ-ЩО! Хм!

Общи условия

Активация на акаунт