TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 609
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • в сърцето на един мъж...
Що бе, човека гледа дали го целуват Mr. Green

# 601
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стига бе, Гея Shocked- не ми казвай, че предвид рецепторната площ не му достига чувствителност в тази точно лицева област hahaha

# 602
Мне бе, ама вероятно иска да е сигурен, че мацката знае с кой се целува Joy Аз ако се целувам с него, не бих си затворила очите, честно Flutter

# 603
Ще се отсрамя след вчерашния Фасбендър с коментар на "Колдиц". Снощи успях най-накрая да го изгледам и страшно много ми хареса. Филмът беше страхотен, актьорите също. Хареса ми едва ли не спортната надпревара на бягствата от затвора - от коя националност са избягали повече и как така ще се излагаме Laughing, която накрая се превърна в обсесия за Улилс. Тук да кажа колко приятно ме изненада Джейсън Присли. Неговият герой ми беше един от любимците.
Следващата част ще я скрия за всеки случай, ако някой все още не е гледал филма и не иска да му го разкажа.  Grinning
Скрит текст:
Сега обаче ще си призная, че през цялото време виках с душа и сърце за отбора на Деймиън. Героят на Том е най-положителния и чист персонаж във филма, но не исках да избяга от затвора и да се върне при Лизи. Знам, че МакГрейд беше лошият долен гад, който се опита да дезертира, предаде бойните си другари и причини смъртта им, и лично уби човек, но се влюбих в него от първия кадър. Според мен тяхната любов с Лизи беше истинската, а не бляновете по идеализирания образ на Джак. Все си мисля, че ако беше събрал куража да й признае истината може би Лизи щеше да му прости и да избере него. Но пък от друга страна не е лесно да се пребориш с поставения на пиадестал образ на първата любов и чувството на вина, че си го предал. Във всички случаи за мен МакГрейд беше най-трагичния образ в историята и въпреки, че знаех, че любовта му е обречена исках с Лизи да отпътуват прегърната към залеза. Друга тема е, че ако се беше получило така, филма нямаше да е и на половина толкова добър.
Том беше чудесен - младичък и слаб, точно както го харесвам и се справи прекрасно с ролята, въпреки, че признава в интервюто, че не му е било лесно да изиграе чак толкова положителен образ.  Laughing

Ето го и самото интервю. (За съжаление към седмата минута клипчето спира и затова ще дам още един линк за втората половина от интервюто.)

Tom Hardy "Colditz" dvd Interview (Full Version)
[img=http://www.youtube.com/watch?v=TL3-7qS9bPI]http://Tom Hardy. Interview. Colditz. part 2 of 2[/img]

И накрая малко лирично отклонение за Деймиън Луис. Не знам какво толкова има в този мъж, но само като го видя на екрана и нямам очи за никой друг. Отдавна съм минала възрастта, в която си казваш, че харесваш само определен тип мъже, сега ги оценявам всичките  Wink, но въпреки това никога не съм си представяла, че ще си "падна" толкова по червенокоско.  Blush А като отвори уста и пусна в действие шотландския акцент вече бях  smile3544hahaha

# 604
Деймиън ми се струва страшно недооценен и някак му липсва филмовия опит, на голям екран, имам предвид. Иначе има страхотни попадения в ролите. Аз си го харесах много от "Булки". Иначе тук и на мен ми беше трудно да реша кой искам да отнесе девойката Mr. Green

# 605
Злате, изми колективния срам, най-накрая Laughing Hug

Аз също много харесвам Деймиън Луис, но в този сериал исках нещо тежко, ама много тежко да падне на самодоволната кратуна на героя му. Трагичен бил- и какво от това? Направи живота на всички около себе си дваж по-трагичен- заслужаваше да го разчекнат като в средновековна екзекуция, не просто да го гръмнат Sick.
За Лизи съм съгласна, тя обичаше по стереотипа от любовните романи, и никак не заслужаваше да прибере Джак накрая. Най-добре да си беше останала сама, а той да намери реална любов- тази от картинката трябваше да си остане просто стимул за гонитбата на свободата.
А лично за мен най-трагичният герой беше капитанът- един Дон Кихот в 20-ти век. Много ми беше тегаво, като го убиха, много.

# 606
  • В Космоса
И аз имах проблем с триъгълника в Колдиц. Смесени чувства изпитвах и към Джак, и към МакГрейд. А Лизи малко ме подразни. И да, най-тъжно ми стана за капитана.

# 607
А лично за мен най-трагичният герой беше капитанът- един Дон Кихот в 20-ти век. Много ми беше тегаво, като го убиха, много.
Изобщо не ми беше тегаво. Така както се развиха нещата това беше най-добрия възможен край. Ако беше успял да избяга в началото щеше да е герой, но да избяга два дена преди да дойдат американците щеше да стане за смях.
Иначе ми беше криво, че все удряше на камък и се тормозеше за това. За всичко обвинявам възпитанието му. Както казва доктор Хаус - all parents screw up their children.  Laughing

# 608
  • срещу двата комина :)))
искам само да кажа, че от утре няма да съм линия. Ще съм тук в понеделник, така че да изпишете темата, ей  Hug

# 609
  • в морето до колене
И аз искам само да кажа  Grinning

Понеже не се получи единно мнение по моя процедурен въпрос и преобладаващото мнение беше, че нямате претенции за конкретен титуляр №6, издавам едноличен вердикт - Джейк Джиленхаал!
И понеже Джой прояви авторска самоинициатива - да си стяга опинците  Whistling

И следват предложения за
№7 - ако Злата няма нищо против, да си поделим Брадли Купър
№8 - ако на Мури не и се струва твърде скоро, да подготви тема за Къмбърбач
№9 - за още 3-4-5 месеца може и да сколасаме с Джой да "обхванем" многостранно развитата личност Джеймс Франко

Давайте мнения и/или контрапредложения, моля.

# 610
Въх, Брадли Rolling Eyes

# 611
Джо, не знай много, щото ще направя и една за Колин.  Twisted Evil

Мяч, аз предлагам Брадли да е целият за мен, а ти да ни представиш Деймиън.
И само да кажа, че ако някой друг освен изброените има желание да прави тема за някой сгоден момък от определената възрастова група, да не се притеснява да си каже. Ще ни бъде приятно да има повече темотворци.  Grinning

# 612
  • в морето до колене
Е, какво му е на Брадли  Wink
Според автора от GQ Майкъл се "разиграл" (т.е. почнал е да се снима в сериозни неща) от 2008 насам. Брадли с 3-4 години по-късно... какво толкова. Тъкмо няма да стане километрична анкетата  Mr. Green
Аз си държа на Брадли, но не държа да е точно №7.  Peace
Може да остане за по-нататък. Има шанс да понатрупа и филми.

Но се опитах в предложенията си да изхождам и от балансиране на авторството...
Вече видяхме, че "правенето на тема" е свързано с време. Всички теми дотук са толкова прекрасни, че някак предизвикват напрежение у бъдещите авторки.  Flutter

Злата успяла вече да се включи с дежурната заплаха  hahaha  hahaha  hahaha
И с напълно резонната покана към нови "темотворци"  Flutter

Hug чак се разнежих и ми се прииска да кажа, че я Убичам...

# 613
# 614
Аз тема трудно мога да направя сама, виж в гледането мога да се включа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт