Сега обаче имам следния въпрос. Ако може доктора да ми каже, защото на този който ходих имам чувството че не му пука и гледа само как да си направи оборот. Въпросът ми е следният:
Още от малък като пипна главичката заголена, получавам остра болка. Имам чувството, че главата ми има собствена свръх тънка кожа (нежна), на сухо залепва в пръста ми и затова са ми болките като пипна главата и че трябва да има кожа върху главата да я предпазва - НЕ СЛУЧАЙНО! После татко ме убеждаваше, че ме боли, защото кожата е вътрешна и не е виждала въздух, едва ли не трябвало да изсъхне. Аз обаче не искам второ ПЪЛНО обрязване, защото се опасявам, че няма да мога да се самозадоволявам, както и от следните причини:
1. От тези хора съм, които се празнят бавно, може би рекордьор, за мен това е проблем и болест (не ми е познато преждевременното празнене - това са нормални хора), собственоръчно самичък свършвам за 5-10,15 минути на спокойствие, жените ме притесняват, а най-важното е че с тях ще имам тежко физическо напрежение, пък нали на ръка съм свикнал - няма оправяне
2. допускам че след пълно обрязване кожата ще изсъхне или ще чувствам пълен дискомфорт и болка при акт. Вероятно ще започнат хронични възпалителни процеси, ще загубя удоволствието да го вкарвам, при това единствено болка ще получавам
3. самозадоволяването ще бъде ад - много рядко, а при действие ще бъде с последици върху главичката, тъй като няма къде да хвана, вероятно винаги трябва да търся слуз да обмазвам.
Имайки предвид, че главата ме боли при допир на голо, значи би трябвало да имам кожа на нея - нали? Все пак природата не случайно е устроила човек да има кожа. Ако има доценти наоколо, които да споделят вижданията от света