ФИМОЗА II или споделено за кожичката на пениса

• 276 743
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 990
Доктор Оги, благодаря за отговорите!

# 991
  • Пловдив
Може ли да споделя и аз нещо,здравейте!Моя син е на близо 6 месеца от първия месец му забелвам пишлето и чак преди 2-3 дни му се забели,но се притесних,защото много е зачервено мястото около главичката под кожата и незнам дали е нормално...

# 992
Здравейте д-р Оги,
имам момче на 2г 2мес.
Пишката му е заголена на половина.Какво ще ме посъветвате,да ходим на лекар да я дозабели или нещо друго?
Вече е по-голям и по трудно дава да му я пипаме.
Благодаря.

# 993
Тоз доктор влиза в сайта,пък не отговаря.
Що така? newsm78

# 994
  • София
Тоз доктор влиза в сайта,пък не отговаря. newsm78

Какво да Ви кажа, въпросите са едни и същи, не че ме притесняват, но повярвайте, в този проблем бих бил полезен конкретно , ако видя съответните деца и преценя.

Ако вече има направена манипулация (забелване) - тактиката е една. Ако при вас няма насилствена намеса, а досега сте постигнали половин успех, бъдете спокойни - след 2 години успехът ще бъде пълен, без външна намеса.

# 995

Какво да Ви кажа, въпросите са едни и същи, не че ме притесняват, но повярвайте, в този проблем бих бил полезен конкретно , ако видя съответните деца и преценя.

Ако вече има направена манипулация (забелване) - тактиката е една. Ако при вас няма насилствена намеса, а досега сте постигнали половин успех, бъдете спокойни - след 2 години успехът ще бъде пълен, без външна намеса.
Благодаря ви Simple Smile
Сега вече мога да дишам спокойно.

# 996
Тоз път нямаше скитосване много Simple Smile Само аз обикалях до Турция. Сега имало някакви почивни дни и се чудя дали да не дръпнем до морето.Дали има някакви промоции септември.Нещо all inclucive .Или да забегнем в планината в Родопите на чист въздух.

Как ми се ще да ви видя бебоците.До сега съм видяла само две-три от родените юнчета.

# 997
  • София, под Карлсон

Д-р Оги,
при нас нещата са същите, с тази разлика, че вече му беше направено забелване, но след това пак зарастна. какво имате предвид, че ако вече има направена манипулация тактиката е една? Синът ми е също на 2.2 годинки. Предварително ви благодаря!

# 998
  • София

Д-р Оги,
при нас нещата са същите, с тази разлика, че вече му беше направено забелване, но след това пак зарастна. какво имате предвид, че ако вече има направена манипулация тактиката е една? Синът ми е също на 2.2 годинки. Предварително ви благодаря!

В смисъл не една единствена, а по-различна, но зависи от локалното състояние. Мога да Ви отговоря след като прегледам детето.

# 999
Здравейте,
моите беби са на 3 месеца,почиствам пишлетата всеки ден, и лекичко забелвам.Какво друго мога да правя на този етап.И трябва ли да забелвам по-принцип newsm78

# 1 000
Синът ми е на 2 год и 1 месец. Не съм пипала пишката. Само я измивам и леко придърпвам кожичката. Забелязах , че се е натрупала много смегма, която е като пръстен около главичката и се притеснявам да не се възпали. Как се процедира в подобен случай? Кога трябва окончателно да се заголи главичката?

# 1 001
Здрвейте, искам да попитам и аз нещо. Синът ми на 3г. и 4м. Пишката му не е пипана. Има натрупана смегма и се  показва около една трета от главичката /даже и по-малко/. Не смятам да го забелвам насилствено , но се чудя горе-долу на каква възраст е нормално това да се случи от само себе си и на какво се дължи този процес /имам предвид сама да се отдели кожичката/. Ако може някоя мама на по-голямо момче да сподели при тях как и кога се случи това. Благодаря.

# 1 002
Аз вече започнах да се притеснявам за пишата на детето. Преди месец и повече хирургът при който го заведох я забели насилствено. Доктор Оги ме посъветва да не пипаме повече там. Така и направих. И без това сина ми толкова се наплаши , че не ми дава да го пипам и вече дори сам си я мие външно. Но забелязвам че често се подръпва отпред през гащите. Питам го защо? казва че го боли. Предполагам че пак се е натрупала смегма и тя трябва да се измие. Не искам да правя вече нищо насила, но не мога и да го убедя да я измием доброволно. Как е по правилно да постъпя сега. Да продължа да не пипам и да го оставя да му е дискомфортно понякога или насила да го хвана и да го измия като му я отворя?

# 1 003
  • София
Как е по правилно да постъпя сега. Да продължа да не пипам и да го оставя да му е дискомфортно понякога или насила да го хвана и да го измия като му я отворя?

Вземете го измийте с родителски авторитет, ала дали ще престане да си я дърпа, не е сигурно. Момчешка работа  Grinning

# 1 004
  • София
Синът ми на 3г. и 4м. Пишката му не е пипана. Има натрупана смегма и се  показва около една трета от главичката /даже и по-малко/. Не смятам да го забелвам насилствено , но се чудя горе-долу на каква възраст е нормално това да се случи от само себе си и на какво се дължи този процес /имам предвид сама да се отдели кожичката/.

Не е лошо да доведете детето в детската хирургия. Мисля че е време да се забели, още повече че натрупана смегма почти е направила това.

Общи условия

Активация на акаунт