ФИМОЗА II или споделено за кожичката на пениса

• 277 795
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 735
аз съм на 15 и вчера ми излезна пъпка доста течна и голяма по средата на пениса това някаква зараза ли е или ще мине само???  Sad

# 736
Проблема ми е следния:вчера ми излезна доста голяма и столовидна пъпка на пениса като я стискам тече леко крав и бяла течност като вода!намира се посредата на пениса моля ви ако знаете какво е пишете на лично!благодаря се пак  Sad

# 737
  • София
Бягай директно при кожен лекар!

# 738
  • UK
 Здравейте.
 Синът ми е на 10 месеца и не сме го забелвали. Аз лично съм против това ако няма медицински показатели. Та въпроса ми е следния. Септември месец ни предстои излизане в чужбина за неопределен период от време. Трябва ли да го забелим преди тръгване или да не го закачам.

# 739
  • София
Защо??? Това какво общо има???
В чужбина...също не се забелва, така , че по принцип не виждам проблема.....
Ако нещо се случи - и там има лекари все пак(а може да стане възпаление и при забелена пишка).....но естествено, дано не става нищо обезпокоително...

# 740
  • UK
Защо??? Това какво общо има???
В чужбина...също не се забелва, така , че по принцип не виждам проблема.....
Ако нещо се случи - и там има лекари все пак(а може да стане възпаление и при забелена пишка).....но естествено, дано не става нищо обезпокоително...

Благодаря   bouquet

# 741
И аз да те питам Д-р Оги. Синът ми е на 10 години. Пениса му го заголи хирург когато детето беше на 2г. Сега обаче отново има проблем - заголва се, но трудно, кърви слабо, боли го, пък и започва да ми изглежда странно - от постоянното насилствено заголване явно... GP-то даде някакво мазило , за да се отпуснела задебелената по края кожа, но това явно не помага. Не ми се иска да го травмираме без нужда с операция... Някъде четох за мазане с някакъв кортизонов препарат - явно е нужно здраво мазане - пишеше 3 пъти дневно за няколко седмици, ама какъв беше препарата... Дай съвет... Синковеца ще почерпи, ако избегне скалпела Simple Smile

# 742
Привет!Не съм специалист ,но мисля че травмата за сина ти ще е много по-голяма ,ако в следствие на небрежност получи вторична импотентност...колкото до операцията ,едва ли ще го травмира толкова,ако го подготвиш като баща...включих се ,защото и моя син който е на 4 годиники ще му се случва тази история с операцията май та...съпричастна съм с теб.Стискам палци малките ни момчета да станат мъже на място и в прекия и в преносния смисъл;)))За нас още било рано,но вие трябва да побързате ,защото момчето ти си расте ,а с това и потребностите му....Успех!

# 743
  • София
Сега обаче отново има проблем - заголва се, но трудно, кърви слабо, боли го, пък и започва да ми изглежда странно - от постоянното насилствено заголване явно

Наистина има нужда от малка оперативна корекция. Упойката е невинна, след няколко дни няма да си спомня за манипулацията.

# 744
Здравейте!
Искаме да обрежем малките - на 2г и 3м. Ще правим операцията в Кърджали, но доктора ни съветва да изчакаме догодина, било по-добре от психологическа гледна точка, каквото и да значи това. Аз обаче си мисля, че точно затова е по-добре докато са по-малки да им се направи тази манипулация.
Какво ще ме посъветвате?

# 745
привет професор Бранков,

много ви благодаря, че днес прегледахте бебето ми, въпреки натоварения ден с операции. казахте ми есента пак да ви се обадим, но ако наистина има нужда от някаква хирургична намеса, на каква възраст трябва да е бебето? моето е на 6 месеца но изглежда доста голямо  Grinning казахте и че има вторична фимоза явно следствие на 2 сцепвания незнайно как станали. искам да ви питам има ли шанс да се оправи тази пишка от самосебе си и с наша помощ като подръпваме леко? ако се наложи операция все пак каква упойка се използва и може ли да не се използва изобщо? много ви благодаря за отговорите!
моля ви кажете ми какво значи това - Medicus curat, natura sanat! -  Grinning

# 746

Докторите третират, природата лекува.

# 747

Докторите третират, природата лекува.

ха ха напълно вярно  Grinning

# 748
Здравейте доктор Бранков!

Синът ми е на 3 години и половина. Досега не бяхме предприемали мерки към заголване на пениса. Извършвала съм обикновен тоалет с придърпване и измиване докъдето позволява.  Миналият петък сутринта малкият се изпишка и каза че му щипе - проплака и се стисна. Урината беше мътна и с доста неприятна миризма. След консултация с лекар и изследвания - които бяха в норма ме пратиха на ехограф. Поставиха диагноза цистит... Седмица по-късно, след прием на Суметролим и алергичен обрив, му изписаха Имунобор Уро. Пи 3 дни от него - днес с резултати с наличие на белтък в урината му изписаха Клацид?!? Shocked
Консултирах се с друг лекар, който след обстоен преглед на бъбреците установи че всичко е наред, и най-вероятно проблема с честото уриниране, щипането и белтъка се дължи на инфекция не в следствие на настинка, а протичаща от входния канал на уретрата. Посъветва ме да го заведа на уролог за да си направи манипулацията.
Уролога си свърши работата и ми каза да не дърпат назад кожичката 2-3 дни, а само да я промивам външно с водичка. Чак на 3 или 4-я ден да придърпам назад  и да измия.
Притеснявам се, че за тези дни може пак да залепне и да се наложи отново същата болезнена процедура. Питах го дали да правя някакви компреси или да мажа с нещо, той ми каза че не е нужно. После, след щателното измиване ще пускаме пак урина.
Не му е правено урокултура. Какво бихте ме посъветвали да правя - да мажа и като допълнителни изследвания, какви и след колко дни.

# 749
  • София
казахте и че има вторична фимоза явно следствие на 2 сцепвания незнайно как станали. искам да ви питам има ли шанс да се оправи тази пишка от самосебе си и с наша помощ като подръпваме леко?

Не се притеснявайте, има шанс. Не правете голям проблем от това, винаги може да се поправи.
Аз лично съветвам това да става с обща упойка - тя е краткотрайна и безвредна, а спестява психическа травма.

Общи условия

Активация на акаунт