КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 434
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ти тромбофилия изследвала ли си?
Тя, Богданова, нали щяла да заминава?

# 316
Да,ще отсъства временно.Изследвах тромбите,всичко е ок,ама след молекулите ме почнаха с тия гадове.Тя каза днес,че няма нужда,че бандита е ок и да ги спирам,да се натискам ли за контрола незнам просто.

# 317
Звезди, честито синичко, вървиш по моите стъпки   bouquet Аз бих се отбила при имунолозите да ги питам за мнението им, като им кажа, че Богданова в следствие на преглед е преценила, че няма нужда от неупоген. А генетичните като са ти били ОК, защо изобщо си започвала фраксито?  newsm78

# 318
Звезди, честито синичко, вървиш по моите стъпки   bouquet Аз бих се отбила при имунолозите да ги питам за мнението им, като им кажа, че Богданова в следствие на преглед е преценила, че няма нужда от неупоген. А генетичните като са ти били ОК, защо изобщо си започвала фраксито?  newsm78
ми незнам за фраксито,заради молекулите ли  newsm78 пък уж няма връзка с тях,Богданова вика за задържане на бебето,ама дали за неупогена не е имала в предвид.Аз утре ще им кажа де,ама все си мисля,че ще ме сурвакат пак с контрола,не си поплюват тия  Mr. Green Хем това исках,а се триумя  Mr. Green

# 319
  • София
тия имуноложки според мен са на процент от вливания, изследвания и неупоген , няма пропуск просто  Crazy

# 320
  • София
На мен след 12-та седмица, Сигридов също ми каза да не пускам повече молекули.
Неупогена е нормално да ти го спрат.
Фраксито обаче не знам... То е важно за кръвоснабдяването на матката...

# 321
Щурчо е бил кръвоснабден перфектно ми каза днес,ама то ще е от фраксито  което биех до този момент  newsm78 кой да слуша човек  ooooh! 
Иначе и док днес ми вика защо да даваш пари за контрола....та Бамба така си е,ММ вика от там ли си избиват заплатите  Mr. Green имунолозите 
Много ви благодаря ,че отново се включихте момичета ,много сте ми ценни  Hug Hug Hug

# 322
Бамби, и аз така си мислех, но от 1000-та контроли, които пусках при тях, само веднъж се наложи вливка.
Според мен фраксито е нужно единствено когато има генетична мутация, която да го налага, не е необходимо за матката на всяка бременна.

# 323
  • София
аз минах без фраксита и аспирини. Михова все ми казваше че само биха били полезни, особено на моята въраст, ама ги пропусках. но пък нито веднъж не каза че е наложително, та затова бях толкова смела де.
и аз си мисля че фраксита и аспирини се употребяват ако има нужда, както и всички други видове лекарства.

# 324
  • Sofia
Моме, зависи от конкретния случай. Аз нямам тромбофилии, но пък имам еднорога матка, която не се кръвоснабдява добре. Д-р Стаменов ми е изписвал фракси винаги, още преди да си пусна генетичните изследвания. Даже тях си ги пусках на своя глава, просто за да знам. Според него беше безсмислено, защото така или иначе винаги ще съм на фраксипарин/клексан.

# 325
Да, Макси, има резон  Peace

# 326
  • София
Особено при по- напреднала възраст, казват, че е хубаво да се ползва аспирин- протект или фракси. Но все пак лекарят преценява.

# 327
  • София
А от Богданова, аз лично нямам добро впечатление, попаднах на нея, търсейки Д-р Сигридов с въпрос относно ПКК, и тя категорично ми отказа да съдейства. Не ми се струва особено колегиално и удачно поведение за частна болница.

# 328
  • София
Звезди честити сини гащури  Heart Eyes
Виви, Криси благодаря ви  Hug Hug Hug

Аз също съм на фракси без да имам тромбофилии - док. каза за кръвоснабдяване на матката  Simple Smile

Днес бях на преглед и съм  ooooh!, нали знаете като няма няма, ама като тръгне - в единия сак еднояйчни близнаци  Crossing Arms, в другия едничко и трите със сърдечна дейност. В такъв случай според док. махат еднояйчните и остават другия. Каза че първо ще мина ранна фетална - нещо такова каза - аз вече бях  #Crazy А имам и конизация и серклажа няма да ми се размине май  Tired Каквото решат това ще правя - само че си искам близначките  Party

# 329
  • UK
Звезди честити сини гащури  Heart Eyes
Виви, Криси благодаря ви  Hug Hug Hug

Аз също съм на фракси без да имам тромбофилии - док. каза за кръвоснабдяване на матката  Simple Smile

Днес бях на преглед и съм  ooooh!, нали знаете като няма няма, ама като тръгне - в единия сак еднояйчни близнаци  Crossing Arms, в другия едничко и трите със сърдечна дейност. В такъв случай според док. махат еднояйчните и остават другия. Каза че първо ще мина ранна фетална - нещо такова каза - аз вече бях  #Crazy А имам и конизация и серклажа няма да ми се размине май  Tired Каквото решат това ще правя - само че си искам близначките  Party

Лелееее Djiji страхотно!!! Ей на това му се казва новина Laughing А защо не оставят близнаците Crazy Аз не бих се лишила, нито от едно ембрионче Heart Eyes

Знаете ли, колко време е нужно да мине от секциото за да може отново да се забременее? Искам още едно дете, ама момченце  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт