КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 448
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Според профила на Джули днес става на 40 години.

newsm59 newsm18  Party Time
Да си жива и здрава и след два месеца да се срещнете с малкият човек.

# 481
  • София
Според профила на Джули днес става на 40 години.

newsm59 newsm18  Party Time
Да си жива и здрава и след два месеца да се срещнете с малкият човек.

Хаха,ами не е излъгал Laughing Много благодаря,Сигме,само хубави неща да ни се случват на всички Hug Hug Hug

# 482
  • София
Честит Рожден Ден,Джулка.Желая ти здраве,щастие и късмет.  bouquet

# 483
Джул весел празник,а подаръка е вече на път 
Джи как си?

# 484
  • София
Джулка, Честит Рожден Ден  newsm51  (с малко закъснение), бъди жива и здрава, много любов, късмет и щастие  Hug

Звезди горе долу съм добре, днес сутринта пак ме почна много силна болка в дясно до крака - която не е ясно от какво е - ако е от разтягане събиране на матка добре. Дано не ме повтаря - но съм решила почне ли пак отивам в Пирогов, в Щерев не знаят от какво е - не е от матката и край. А болката е супер силна, само се моля повече да не се появява  Praynig Praynig Praynig
Във вторник бях на лекар - бебето е добре, серклажа ще бъде на 12.03  Simple Smile

Момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 485
  • UK
Джулка, Честит Рожден Ден  Hug  Да си жива и здрава, много любов, късмет и щастие    bouquet
Джи тази болка, която описваш я имах и аз Crazy Само, че при мен се появи newsm78 някъде края на 8-мия месец и беше съпроводена и с контракции, а тази част на крака, така ме болеше, че дори не можех да си го мърдам Rolling Eyes И аз така и неразбрах от какво се появи ...

# 486
  • София
Добро утро, в този дъждовен ден  Heart Eyes

Серклажа за сега отпада, шийката е добре, според док. нямам нужда от още манипулации - каза че при серклажа се дърпа и матката - и колкото и малък да е риска по добре в момента да не го правим. Ако се скъси - тогава ще го правят.
За болката ходих до Пирогов - първия път ме изгониха, като разбраха, че съм бременна - никой не иска да ме погледне. На другия ден първо във Военна болница и после пак Пирогов при уролог - човека ми обърна внимание - даже ме прегледа на ехограф  ooooh! - огледаха хубаво бебето - заиграха се с ехографистката - по цял ден гледат други неща и си личеше че им е интересно да видят бебе. С две думи майката я боли, бебето е добре. Болка има - нищо ти няма. Дано повече не се повтаря  Hug
Записах се на Ж.К. - лекарката там предположи за пола 80 % - момиче  Heart Eyes

# 487
  • София
Браво на вас  Simple Smile

# 488
  • Пловдив
ехее, Джиджи, браво за хубавите новини   bouquetаз уж ръсих, ама не си прихванала от мъжкия прашец, момата при теб е дошла  Laughing Hug

# 489
  • София
Джиджи,браво за хубавите новини. Hug Hug Hug

# 490
Гуги, и двете ли са момчета  Mr. Green

# 491
  • Пловдив
Гуги, и двете ли са момчета  Mr. Green

аха  Mr. Green

# 492
живи и здрави  Hug

# 493