Пердета - 9

• 158 052
  • 829
  •   1
Отговори
# 705
някой има ли идея дали се продават някъде щипки с ролки  , за нанизването на пердето на пастмасов курниз  ,най- обикновен ?
оказа се , че не мога да намеря никъде по магазините ...в Практикер гледах едни щипки , но те са с кукички, за кръгли курнизи/не знам как се казват те /....

# 706
  • София
някой има ли идея дали се продават някъде щипки с ролки  , за нанизването на пердето на пастмасов курниз  ,най- обикновен ?
оказа се , че не мога да намеря никъде по магазините ...в Практикер гледах едни щипки , но те са с кукички, за кръгли курнизи/не знам как се казват те /....

Наскоро си поръчах от Германия, тъй като и аз не успях да ги намеря по магазините тук. Ето тези:

https://www.amazon.de/gp/product/B001UAP1V2/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 707
E с тия пък е пълно в Мосю Бриколаж

# 708
  • София
В Jysk има.

# 709
  • София
Момичета, ако се сложат пердета с "уши" директно на корниза как ги сваляте за да се перат?  Откачат ми се ръцете докато сваля и закача на тези кукички...

# 710
  • София
Нито в Jusk, нито в Бриколаж има точно от тези щипки, които стават за моите корнизи... Купих и от тях по една опаковка, видях, че не стават и затова поръчах от чужбина... 100% ги има някъде в Бг, вероятно по разни малки магазинчета, но като не знае човек къде точно е трудно.

# 711
Нито в Jusk, нито в Бриколаж има точно от тези щипки, които стават за моите корнизи... Купих и от тях по една опаковка, видях, че не стават и затова поръчах от чужбина... 100% ги има някъде в Бг, вероятно по разни малки магазинчета, но като не знае човек къде точно е трудно.

Снимайте ги. Може да помогнем.

# 712
Ето тук има кукички на същия принцип:
https://krez.bg/product/plastmasovi-kukichki-za-dvoyna-aluminieva-relsa-20-br

# 713
  • София
В горната част да, но отдолу, до колкото разбрах, иска да за щипка.

# 714
В горната част да, но отдолу, до колкото разбрах, иска да за щипка.
Не, жената е дала и линк към модела.

# 715
Здравейте! Имам лоджия, която е остъклена, но е в овална форма с два отваряеми прозореца в средата. Слънцето е изключително силно до към 13 часа и практически е неизползваема. Мислех си за лек воал, който да смекчава светлината, но за целта ми трябва овален корниз. И тук идва питането - има ли такива или трябва нещо по поръчка. Ако да, откъде?

# 716
  • София
Има "меки" корнизи, които може да огънеш според нужната форма. Не съм сигурна, но може и в тази тема да бяха показвани.

# 717
  • Пловдив
Изпратете снимка все пак да видим за какво става въпрос

# 718
Лоджията е овална, но прозорците не са. Тогава би могло да се сложи на тях щора. Избор има. Плисе, венецианска, римска.

# 719
Здравейте, предстои ми купуване на корнини, но за извито/овално помещение;
Въпроса ми е освен извиващите по поръчка метални такива, сещата ли се за друг вариант и да ме насочите към магазин;

Общи условия

Активация на акаунт