Магазин "Плод-Зеленчк" - Какво Ви липсва на пазара?

• 10 403
  • 55
  •   1
Отговори
Здравейте Дами!

Първо се извинявам, ако дублирам тема, но такава не открих.

Предстои ми откриване на щанд за плодове и зеленчуци (подправки, ядки, сладка и т.н.) в тази връзка искам да попитам, има ли нещо което винаги сте искали, би ви харесало, но не сте срещали.
Не визирам конкретно вид стока, може да е услуга, подход на обслужване...
Също така търся добрият пример, или какво ви дразни.
Считам, че начинът да бъдем задоволени като клиент е като изказваме нашите изисквания, а моята цел е да глезя бъдещите си клиенти.
Вие какво мислите по въпроса?

Благодаря на всички Hug

# 1
  • София
Винаги съм искала български зеленчуци. Не просто да пише "произход България", но да са наистина от тукашни производители. Иначе зарзаватчийници има вече на всяка крачка, дори по тротоарите ( в сезона на дините).

# 2
  • София
Нервирам се, че повечето търговци не даваш да си избираш стоката.

# 3
Благодаря за отговорите Hug

Грета, вярно е това за тротоарите, за това аз искам да привлека хората с нещо което го няма по тротоарите, ще наблягам на българската стока, ако може и био най-добре.

Little Evil, ти направо ме шокира, аз където и да съм пазарувала винаги си избирам сама.
Търговците ли ти слагат в торбата? #Crazy

# 4
А какво мислите за плащането на трбичките?

# 5
  • София
Благодаря за отговорите Hug

Грета, вярно е това за тротоарите, за това аз искам да привлека хората с нещо което го няма по тротоарите, ще наблягам на българската стока, ако може и био най-добре.

Little Evil, ти направо ме шокира, аз където и да съм пазарувала винаги си избирам сама.
Търговците ли ти слагат в торбата? #Crazy

Да, отпред стоката е представителна и после ми слагат в торбата. Като видя подобно нещо, просто ги зарязвам да си ги пълнят торбичките- но не за мен.

# 6
  • Galaxy 13197853088
Български ябълков сок в бирени шишета.

# 7
Липсват ми истински вкусни продукти (но това е проблем на производството, не толкова на търговците) и по-богат на ПРЕСНИ подправки. В повечето случаи подправките се съхраняват неправилно и са увехнали от мъка направо.
За торбичките мнението ми е, че трябва да има избор - който иска торбичка, да получи (дали ще е калкулирана в цената или ще заплаща за всяка, това продавача си решава), но който НЕ желае, да не му бъде натрапвана (просто по навик или защото е "без пари"). Също предпочитам особено за ядки и дребни неща рециклирани хартиени пликчета, а не за всяко нещо найлонка.

# 8
  • София
А какво мислите за плащането на трбичките?

Нямам против да си платя 5, 10, 15 ст. за торбичка, но повечето търговци не го правят елегантно. Слизам примерно за няколко ябълки от кварталното магазинче и не си нося чанта - ясно е, че ми е нужна торбичка и ще си я платя. Обаче да си купя картофи, домати, чушки и т.н. и да ми надчислят 70 ст. за 5 торбички примерно, е нахално. Нали за да ги купя, трябва да мога да ги взема? Ако торбичките са хартиени, нямам против да си платя повече, но за найлонки - цъ.

Иначе в такива магазинчета, освен плодове и зеленчуци, е хубаво да има и подправки (всякакви), нектари в бирени бутилки, консерви, компоти, сушени плодове, ядки, мед, кисели краставички...

# 9
Пресни плодове и зеленчуци, а не брани зелени и узрели по пътищата и борсите.

# 10
Права е Свинарката за найлоновите торбички - дразня се да ги натрапват. Айде, дребните плодове иди-дойди, прежалвам се за гадния найлон, ама оня ден си купувам 2 патладжана и веднага ми пробутва найлон. Ще речеш, че не могат без найлон да се претеглят и да си ги прибера  Tired (нося си обикновено платнена торбичка). Все ми е тази дали е платен.
На био плодове и зеленчуци не държа, тъй като невинаги мога да си ги позволя  Laughing, но е добре стоките да са с български произход, да. Винаги ще предпочета такава стока пред внос.

# 11

На био плодове и зеленчуци не държа, тъй като невинаги мога да си ги позволя  Laughing, но е добре стоките да са с български произход, да. Винаги ще предпочета такава стока пред внос.

Защо?

# 12
... искам да попитам, има ли нещо което винаги сте искали, би ви харесало, но не сте срещали.
Не визирам конкретно вид стока, може да е услуга, подход на обслужване...
Също така търся добрият пример, или какво ви дразни.

Да, липсват ми плодове и зеленчуци с естествен вкус и аромат- почти във всички магазини и в по- голямата част от пазарските щандове. Наваксвам, като купувам от проверени производители директно. Не съм открила друг начин засега.
Дразни ме напорът на продавачките да ми напъхат в торбата зелени или спаружени продукти, да ми правят избора те, да крият зад хубавата стока скапана такава, като ме даряват щедро с последната. Отново реших проблема с горния си избор- отивам в съответната градина и си бера сама- позволено ми е. Последно синът ми броди с една кошница под лозите и рязахме сами с лозарската ножица чепки грозде, които ни се харесват.

# 13

Защо?
Защото е локална, замърсяването е по-малко, докато стигне до мен. Пък и се подържат българските производители.

# 14
Липсва ми вкусна бг-продукция с вид на расла върху торовете-огромна, красива, пък ни вкус, ни нищо.Пример-търся си по-дребни червени чушки, за да се съберат в дехидратора....Ами, няма.Все са едни гиганти....
Нервират ме найлонките.Два домата в найлон, тиквичка-в найлон, 3 краставици-в найлон, при положение, че платнената  чанта ми е в ръцете и КАЗВАМ, че не искам торбичка....
Сега ми липсва хубаво авокадо   Laughing   , сладко грозде (не знам защо всичкото е едно такова воднисто, уж е сушава годината...  ), хубави, сочни розови домати, и тях ги развалиха.........
Изобщо , обичам да има богааааат избор.

Ама не знам дали в Бг, особено за храна, това е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт