Прием в ясли и детски градини в Пловдив -6

• 153 101
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Здравейте, честита нова година на всички. Пожелавам здраве и късмет. Дано всички дечица тази година намерят места в желаните детски заведения!
Извинете ме за въпроса, но още не съм много в час с детските градини. За какво (за кога) е това класиране на 8 януари?

# 121
  • Пловдив
ЧНГ!
Това класиране е за ясли.

# 122
Здравейте и за много години! Съвсем нова съм във форума и искам да попитам  - синът ми е роден на 3.03.2011 , след тази дата ли мога да кандидатствам или чак с априлско-майското кандидатстване? Има ли някой представа, дали има право на детска градина, щом по това време ще съм в майчинство за второто ми дете? Сега от електронната система ми предлага само яслена група и ясли, въпреки че в правилника прочетох, че може да кандидатства в годината в която навършва 3 години и това ме обърква. Съжалявам, ако питам глупави въпроси  Simple Smile

# 123
  • Пловдив
Здравейте и за много години! Съвсем нова съм във форума и искам да попитам  - синът ми е роден на 3.03.2011 , след тази дата ли мога да кандидатствам или чак с априлско-майското кандидатстване? Има ли някой представа, дали има право на детска градина, щом по това време ще съм в майчинство за второто ми дете? Сега от електронната система ми предлага само яслена група и ясли, въпреки че в правилника прочетох, че може да кандидатства в годината в която навършва 3 години и това ме обърква. Съжалявам, ако питам глупави въпроси  Simple Smile
Сега няма класиране за детски градини, затова ти дава само ясли. Април-май, когато започва приема за градина тогава ще може да кандидатстваш, за да тръгне септември -първа група. Естествено, че има право на детска градина, нищо, че си в майчинство.

# 124
Благодаря за отговора   bouquet сега съм по-спокойна  Simple Smile

# 125
Сега няма класиране за детски градини, затова ти дава само ясли. Април-май, когато започва приема за градина тогава ще може да кандидатстваш, за да тръгне септември -първа група. Естествено, че има право на детска градина, нищо, че си в майчинство.
Това означава ли ,че се кандидатства в годината в която детето навърши 3 год. ,но след датата на навършването им ли?
Извинете ,ако въпроса е дискутиран вече,но не мога да разбера , а дъщеря ми навършва 3год. в края на месец април, т.е. по-времето в което става вече класирането май  newsm78 и това не означава ли че изпускам срока за кандидатстване?
И още един въпрос- все още ли е възможно да се отиде в детската градина ,която ще избера като първо желание и там на място секретарката или който отговаря за това да попълни електронния формуляр за кандидатстване?

# 126
  • Пловдив
Кандидатства се в годината в която детето навършва 3 години, не е задължително да ги е навършило към момента на кандидатстването. Може да е родено декември и пак да започне градина септември.  То е напълно възможно да отидете в градината с молба да попълнят те заявлението, но още е твърде рано. Изчакайте търпеливо да започне кандидатстването- има време до тогава- сега и да отидете няма как да попълнят заявление.

# 127
Ако кръвните изследвания са ми излязли например в понеделник това означава, че до другия понеделник детето трябва да тръгне на ясла или че просто до другия понеделник трябва да ги занеса в яслата, за да го запиша?!

# 128
Ако кръвните изследвания са ми излязли например в понеделник това означава, че до другия понеделник детето трябва да тръгне на ясла или че просто до другия понеделник трябва да ги занеса в яслата, за да го запиша?!

Всички изследвания трябва да важат, когато детето тръгва на ясла/градина. Т.е ако са излязли, трябва да тръгне.

# 129
Мерси много   bouquet

# 130
  • Пловдив

С кратък срок са не кръвните, а чревните изследвания. Ако не тръгне на градина до 5 дена след излизането на резултата, трябва да се правят отново.

# 131
На мен ми казаха за кръвните  newsm78
Но както и да е, днес ги занесохме и от понеделник почваме  Flutter Flutter

# 132
Кандидатства се в годината в която детето навършва 3 години, не е задължително да ги е навършило към момента на кандидатстването. Може да е родено декември и пак да започне градина септември.  То е напълно възможно да отидете в градината с молба да попълнят те заявлението, но още е твърде рано. Изчакайте търпеливо да започне кандидатстването- има време до тогава- сега и да отидете няма как да попълнят заявление.
Благодаря за бързият отговор,но той отваря нов въпрос за мен  Blush -кога започва кандидатстването за набор 2011? Аз мислех, че вече след 1,01,2014 се подават ел.заявления.

# 133
  • Пловдив
Миналата година беше април месец, вероятно и тази ще е тогава.

# 134
  • Пловдив
http://dz-priem.plovdiv.bg/regulatories

Ето тук в график на дейностите за 2014г пише, че първото класиране за първа група е на 29.05.2014г. До 26.05.2014г се подават заявления в електронната система. Нататък пише кога се запива детето, кога са следващите класирания.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт