Прием в ясли и детски градини в Пловдив -6

• 153 113
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви за отзивчивостта   bouquet ,ще разгледам нормативните документи които цитирате.
Хубав ден.

# 136
АЗ се чудя ,защо не мога сега да подам електронно ,не ми излизат детските градини за септември 2014 ,а то подаването било април  Mr. Green
Много благодаря и аз за информацията .

# 137
  • Пловдив
Здравейте, след 3 седмици тръгваме на ясла. Исках да попитам по кое време слагат горе долу децата да спят, да му настроя графика тъй да се каже? Притеснява ме, че малкият много ми се събужда (спи около час, после изведнъж се събужда, сяда и трябва да го доприспивам) и подозирам, че ще е голяма аларма, ако не могат да го приспят. Не знам дали някой ще ме разбере, но има деца, които сякаш не са от типа "заспивам сам". Надеждата ми е в "стадния инстинкт". т.е. да гледа от другите и че все пак яслата превъзпитава някои детски навици. 

# 138
Здравейте мами! Вече трети ден ходим в ДЯ "Веселушка", във втора група сме. Има ли други нови мамчета като мен? Ако има пишете Simple Smile ще се радвам на нови запознанства  Simple Smile

# 139
Здравейте, след 3 седмици тръгваме на ясла. Исках да попитам по кое време слагат горе долу децата да спят, да му настроя графика тъй да се каже? Притеснява ме, че малкият много ми се събужда (спи около час, после изведнъж се събужда, сяда и трябва да го доприспивам) и подозирам, че ще е голяма аларма, ако не могат да го приспят. Не знам дали някой ще ме разбере, но има деца, които сякаш не са от типа "заспивам сам". Надеждата ми е в "стадния инстинкт". т.е. да гледа от другите и че все пак яслата превъзпитава някои детски навици. 

в коя ясла тръгвате?

# 140
  • Пловдив
Taat утре ще ти снимам графика на нашта ясла.

Lilion и ние сме там. Втори ден сме вече.

# 141
  • Пловдив
Здравейте мами! Вече трети ден ходим в ДЯ "Веселушка", във втора група сме. Има ли други нови мамчета като мен? Ако има пишете Simple Smile ще се радвам на нови запознанства  Simple Smile

и моя син е във втора група , но ние сме от миналата година ,така да се каже ветерани  Laughing

# 142
  • Пловдив
От старите кучета а  hahaha

# 143
Лоа, Брей къде го има този график  newsm78 Въпреки че ние сме далеч от оставането за обяд да спи, ама все пак  Mr. Green

# 144
  • Пловдив
При нас е отвънка където ги обуваме децата, на стената. Забравих днеска да го снимам, дано утре се сетя.

# 145
ще погледна утре, мерси

# 146
Здравейте мами! Вече трети ден ходим в ДЯ "Веселушка", във втора група сме. Има ли други нови мамчета като мен? Ако има пишете Simple Smile ще се радвам на нови запознанства  Simple Smile

Привет и ние сме там...Най-хубавата групичка!

# 147
  • Пловдив
В ДЯ Приказка, в Тракия сме Simple Smile

# 148
  • Пловдив
Здравейте.
Подадох заявление днес за класирането на 29.01. Изпратиха ми потвърждение на мейла и там пише: Необходими документи.... един какви си. Какво значи това? Ако ни приемат ли да ги нося или сега преди класирането да ги занеса, за да ме включат в класиране????  newsm78

Благодаря предварително

# 149
Здравейте.
Подадох заявление днес за класирането на 29.01. Изпратиха ми потвърждение на мейла и там пише: Необходими документи.... един какви си. Какво значи това? Ако ни приемат ли да ги нося или сега преди класирането да ги занеса, за да ме включат в класиране????  newsm78

Благодаря предварително

Привет ! Документите се представят едва след като е класирано детенце и прието съответно. Документите са един вид доказване на критериите, по които сте кандидатсвали и се представят след потвърждаване на това, че ще се запишете фактически при директора на детското заведение, след като получите мейл , че сте приети някъде....

Общи условия

Активация на акаунт