Прием в ясли и детски градини в Пловдив -6

• 153 151
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 110
Аз не съм отключвала профил и не съм чакала.Като влезеш с името и паролата от дясно излизат регистрирани деца ,заявление и от там влезнах и обновиха данните и написах желанията и това е

# 1 111
Ако отида в РИО, няма ли да стане веднага?

# 1 112
Аз не съм отключвала профил и не съм чакала.Като влезеш с името и паролата от дясно излизат регистрирани деца ,заявление и от там влезнах и обновиха данните и написах желанията и това е
Случаят е различен. Детето ви не е записано все още в градина.

# 1 113
За записани вече деца трябва разрешение за отключване на профила. Ако искате пробвайте на място, на мен не ми беше спешно и затова изчаках да ми отговорят, дори ми се обадиха лични и ми пратиха писмо по пощата с отговор

# 1 114
Благодаря.

# 1 115
  • Пловдив
Здравейте,да попитам след записването,което е до 7.06 кога трябва реално да почнат да посещават детската градина децата?

# 1 116
  • Пловдив
Здравейте,да попитам след записването,което е до 7.06 кога трябва реално да почнат да посещават детската градина децата?
15 септември

# 1 117
  • Пловдив
А ние със съпруга ми се водим на два различни адреса, само че аз предпочитам да запиша детето в района, в който се води мъжа ми, а не където сме ние с детето. Какво трябва да направя, за да сменя адреса на детето и да го пиша, че живее един вид на адреса на баща си и по-този начин да кандидатствам с повече точки, там където желая?
Отива мъжът ти или и двамата и регистрирате само децата на неговия адрес. Няма нужда да променяш и своята. Ние така направихме, моята регистрация също е в друг район и не съм я променяла.
Децата следват адресната регистрация на майката при раждането си, но след това няма никаква пречка да я сменят с тази на бащата.
Мен дори не ме питаха (макар че очаквах да искат съгласието и на двамата), само той влезе и подаде заявление. Жилището е негово.

П.П.
Скрит текст:
Всички хора имат регистрация и по настоящ адрес. Такива, които не са заявявали нищо, пак имат, защото и преди години имаше адресна регистрация и се взема регистрацията оттогава. Не знам и дали е възможно поначало да не си заявил нищо, щото май като подадеш заявление за издаване на лична карта, посочваш и настоящия адрес в него, освен постоянния, но съм срещала един такъв случай - човек без данни за издадена лична карта, само паспорт от едно време (жив ли е, изчезнал ли е, клошар ли е, не знам - няма го), който пак си имаше регистрация по настоящ адрес. Във вече съборена междувременно сграда.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 11:38 от Магдена

# 1 118
  • Plovdiv, Bulgaria
Извинявам се че така нахълтвам в темата, но се притесних и немога другаде да намеря отговор на следния въпрос. Половин точка се полага на безработен родител, който получава обезщетение от НОИ или на всеки безработен, който е регистриран в ДБТ?До май месец получавах обезщетение и съм си записала тази точка  в заявлението, което пуснах през февруари, даже си взех удостоверение от бюрото по труда. Днес обаче ...се породиха съмнения. Дано не съм провалила шансовете да приемат сина ми в детска градина.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 17:04 от silvia45

# 1 119
Доколкото аз разбрах се полага половин точка на този, който получава обезщетение и при записване искат документ от НОИ.

# 1 120
  • Пловдив
В системата ли трябва да вляза за проверка или ще получа мейл с резултата от класирането?

# 1 121
  • Пловдив
Извинявам се че така нахълтвам в темата, но се притесних и немога другаде да намеря отговор на следния въпрос. Половин точка се полага на безработен родител, който получава обезщетение от НОЙ или на всеки безработен, който е регистриран в ДБТ?До май месец получавах обезщетение и съм си записала тази точка  в заявлението, което пуснах през февруари, даже си взех удостоверение от бюрото по труда. Днес обаче ...се породиха съмнения. Дано не съм провалила шансовете да приемат сина ми в детска градина.

НОИ, хора, с И, от институт
Ной е библейски герой, от Стария завет.

# 1 122
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря за отговора.
Благодаря и за урока по български.

# 1 123
Благодаря за отговора.
Благодаря и за урока по български.

Необходим ти беше.

# 1 124
  • Пловдив