Есенно-зимни размисли и страсти на ЯНУАРСКАТА дружина

• 59 913
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Той и Марти беше със сини очи, но сега са пъстри-кафяви Simple Smile.
Дони, нацелуван беше.  Heart Eyes

# 121
  • София
Ели сладурче малко.Пу пу..
И според мене тази таблица не е вярна.по нея трябваше да съм с момче.Ние с една приптелка установихме,че преди  цикъл е момиче,след цикъл момче.Wink

# 122
  • Ловеч
Целувки и от мен за сладкият Дани!Размечтах се Heart Eyes
студено а? Мисля ,докато малкият се разпява следобед аз да си назнача една шопинг терапия,не че нещо ми трябва ,но винаги има какво да се купи Mr. Green
и ви обичам да знаете  bouquet

# 123
  • Русе
Шопинг?
Тук съм.
Елена, чудесен е бебокът! Но ти си знаеш, де.  Hug
Мисля, че хромозомите ХХ и ХY са при мъжа, така че ние нямаме особен принос при определяне на пола на бебето. Поне така си спомням от генетиката.. newsm78
Хайде, приятен уикенд  Sunglasses и дано да е слънчев.

# 124
Хелоу Wink

Да, Люби, така е, мъжките хромозоми определят пола на бебето, а каква ирония е, че през вековете, жените са били обвинявани, подменяни, че и обезглавявани, за това, че не са родили син!

Елена, разкошен е! Пу-пу. Браво на вас!

При нас има рожденденски вълнения. Благодаря на всички за честитките във Фейса! В Неделя ще е на Бела партито, в едно българско кафене и аз се приготвям. Ей сега приключих една торта тирамису, обилно напоена с кафе и уиски, която ще е за мамите утре. А довечера ще правя детската торта. Реших да са две, че не съм правила досега двуетажна и да не прецакам нещо в последния момент Laughing Пък и ми допадна идеята за алкохолна торта Wink

Днес се наспах, а скоро не ми се беше случвало. Белла май влиза в бебешкия пубертет, от който Анджи още не е излязла и "веселбата" е пълна. Но важното е да е весело. Вчера виках, разправях се, дишах дълбоко....и все едно глас в пустиня. Накрая анулирах излизането, пуснах ги да играят в градината и си направих един коктейл Wink Само след 10 минути нямаше и следа от каквато и да била изнервеност Laughing Така че, това е рецептата за Петък следобед, да не кажете после, че не споделям практически техники за оцеляване Joy hahaha

# 125
  • Ловеч
Добър вечер!
Затишие...
жива съм...но щастлива
1. намериха пижамата в градината
2.детето успя да научи прела баба-беше почти мисия невъзможна
3.след като ми продадоха филтър за прахосмукачката и той се оказа неподходящ,успях да го сменя с подходящият.
4.прахосмукачката ми е пушка
Дребни житейски нещица,ако успея да се лакирам след като изкъпя детето ,щастието ще е неземно Mr. Green Mr. Green Mr. Green(срамота вече втора седмица отлагам)
Дано всички сте здрави!

# 126
  • Русе
А аз си намерих един потник, който търсих цяло лято...вакуумиран при зимните пуловери.  Twisted Evil
Вчера Карито беше за първи ден на градина след една седмица отсъствие и имали английски.
С нетърпение очаквам да започне латиното и да сподели впечатления. Дадоха ми контейнерче за анален секрет, но така и не свърши работата..
Я да раздвижа малко темата: казвали ли са какво искат за Коледа/ мислили ли сте какво ще им купите? Знам, че има 2 месеца до тогава. Като си спомня миналата година си смени поне 4-5 пъти желанията.

# 127
  • София
Здравейтееее
Моника вчера е била на латино и каза ,че и харесвало.
Тя иска една глава на Уинкс за Коледа.Тя е за прически и гримове.
Иска и дъска за писане .Ама до тогава има време де.Ще иска какво ли не.
Сега сме спряли с купуването за да може да се зарадва на играчките за Коледа.
При мене започва и мисленето за р.д.Много ми е трудно.Вече не искам в нас.И на клуб не искам............ newsm78

# 128
  • София
Гого по обективни причини не е казвал, обаче аз какъв списък съм заформила  ooooh! Не си мислете, че е с играчки за кеф-всичките са обучителни Twisted Evil Едната чак от Украйна ще я поръчваме.
Да се похваля тихичко, че още не съм се записала - ама съм приета bowuu

# 129
Е, Дони, ще черпиш значи  Party.

За Коледа Лего - Star Wars /на бг не звучи като го напиша/  ooooh!. Войните на клонираните и аз ги научих. Но той играе с конструктори. В къщи само това съм оставила и купища колички, които не му правят много впечатление. Всичко останало е прибрано в кашони, а голяма част и хвърлено. Та тази година само това ще е.
И да се оплача от малкото - по цяла нощ ме държи будна - поне 3-4 часа  Crazy. Ака, суче, реве, повръща, завивам, отвивам, друсам, пея и накрая се предавам. А таткото си спи с презумцията, че ходи на работа и много много не взема участие  #Cussing out. А през деня само си спи, и от време на време се обажда за ядене. Опитвам да го държа буден, но той си заспива блажено и никакъв начин да остане буден, даже отвън правят изолация и здраво бръмчат, но той не се впечатлява изобщо /а Марти от най-лек шум се събуждаше/.

# 130
  • Русе
Ee, Дони, честито! Приятелят ти ще излиза със студеНка.  Wink
Каринка иска палатка за детската, не за Коледа, а за сега. Обича да се крие и да играе сама с куклите и да прави пикници. В неделя орева главната за меч. "Искам меееч!" Хората ни поглеждаха и се подсмихваха.
Мони, много е кофти с РД през зимата. Друго си е да е топло и да се направи на открито.
Ели, пробвай да поспиш през деня и ти. Марти, предполагам е на градина, или?

# 131
Добро утро! (тук е 10)

Дони, супер! Много ти се кефя!!!

Люби, честито за потника Laughing То на диско може и зимата по потник, ако ще се разгорещяваш.

Елена, ще се нормализира съня. Но ти наистина можеш да си поспиваш през деня. Затъмняваш малко, хубава книга, нещо топличко и си спинкате двамката.

За Коледа, ето това отдавна съм го харесала и искам да им го вземем като общ подарък-http://www.leapfrog.com/en_gb/landingpages/leapreader.html  и по нещо дребничко лично за всяка.

За рождения ден,искам да е в детски център, но не знам как ще са финансите след местенето, така че, може и вкъщи да направим малко парти. Тя ще е много доволна и двата случая- нали ще има торта с принцеси.

Аз не и говоря от вчера. Просто вече не знам какво друго да направя...много си позволява, не слуша, вика, отговаря, обижда. И вчера след като се опита да ме затвори отвън и казах, че няма да и говоря. Да видим какъв ще е резултата ooooh!

На Бела партито мина супер. Много й беше забавно, радва се на подаръците, на децата, доволна съм, че го направихме. Трябва да сваля снимки.

# 132
  • София
Дони суперррррррррр.Айде честито.ти на изпит ходи ли?
Ради един път и аз не и говорих и имаше резултат.
И Моника понякога отговаря  ooooh!
Сега най новото е НЕ МИ ПУКА

# 133
  • София
Ради, колко струва тази джаджа? Явно не малко, щом ще е общ подарък. Определено събуди интереса ми, както казва Хриси, но на българския пазар няма да видим скоро нещо подобно или ако го видим ще струва майка си и баща си ooooh! Тук всичко е в пъти по-скъпо. Въпросната игра, която поръчахме от Украйна ще ни излезе 25 лв с доставка до България. В България я предлагат за 70. Ми мерси.
Мони, по документи беше приема, понеже аз кандидатствам за платено. Нямам право на втора магистратура държавна поръчка
Люби, и защо не взехте меч на детето, а ?!? Палатка имаме. Не са много издръжливи, но бива Simple Smile

# 134
Дони, 35 паунда е в момента и да, в БГ цените са умножени по три минимум. Щото заплатите са огромни, затова ooooh!

И аз исках меч като бях на 5 и никой не ме взе на сериозно. После баба ми ме изведе един ден и направи грешката да ме пита какво иска да ми купи...и познайте прибрах се с меч- червен, пластмасов, много як Sunglasses С години си играх с него.

Общи условия

Активация на акаунт