Не мога да спя през деня - става ми зле като се събудя от сън. Това ми беше най-големият проблем след нощна смяна
. Иначе сме само с бебето и майсторите вън дето дупчат за изолацията. И по тв няма нищо за гледане ...
. Иначе сме само с бебето и майсторите вън дето дупчат за изолацията. И по тв няма нищо за гледане ...
, трябваше да ходя до болницата, да ми вземат, кръв за лекарството, дето го пия, а така да не ми се ходеше, направо ми се ревеше с глас, накрая обаче станах отидох, нямах избор. Слава Богу, резултатите са добри
, само малка корекция се наложи за лекарствата, лекарката ми видимо ми се зарадва, че съм отслабнала и каза, че няма нужда сега и други изследвания да правя и да ме гледа на ехограф, да отида пак след 25 дни и аз се отпуснах
. Казах и, че докато не може да действаме за второ дете, си търся други положителни емоции- обзавеждане на апартамент, магистратура, а тя вика- Ралица, нали ти казах, действаме едно по едно, сега най-важното е да си пиеш лекраствата и да продължаваш така, за да се оправиш напълно. И аз се убедих, че наистина си е така. Няма смисъл, сама да се вкарвам във филми и да се тормозя излишно, а и нали трябва да съм здрава, за да ставам майка пак, това дете, а и Йоето ще имат нужда от това да съм здрава и пълноценна
. А дотогава, си карам така, запълвам си главата с текущите неща, радвам се на миговете около апартамента, ученето, работата и Йоето и чакам и си мечтая, това поне, може
.
.
.
. Зная какво ти е от недоспиването, аз като не доспя добре, съм като зомби, но наистина можеш да опиташ през деня да подремваш с него, чаша топло нещо, чйа примерно, завиваш се и се отпускаш 

, а за потника- най-редовно ми се случва и на мен
.
. А за бебешкия пубертет, сигурно не ти е лесно и с двете така. Йоето сега не е в такъв период, опитва се от време на време да отговаря, но това е рядко, в повечето случаи е разбрана и добричка.

И камион голям тип самосвал. Всички момчета идваха да играят с него 
А и лекции има уикендите, та и там ще трябва да се вясна, за да чуя поне в началото изискванията от самите преподаватели, а и да ме видят.
.
/.
.
. Пък и аз мисля да го направя, като водим нея, защото аз имах дупки, като студентка спрях да нося обици и сега са зарастнали и трябва наново да се продупчват.
, ама цяла вечер не си говорехме, а през нощта аз ставам да отида до другата стая да видя Йоето, че ми се дочу, че нещо е будна и се спънах в една табуретка и се плонжирах на на паркета, сега съм цялата в синини и ме боли натъртеното
, а мъжа ми като се събуди и ме пита какво става, викам, опитах се да те отърва от присъствието си, ама не успях напълно 
. Това малкото няма да е по-различно като гледам. Според баща му аз съм ги учела на ръце
, е да го оставя да посинява от рев ли?
.
Така е когато съм претоварена психически-избива ме на физически труд.Сега ако събера сили ще изкъпя детето и умирам.За утре съм планирала разходка,кафе,магазини.Препоръчани теми