Есенно-зимни размисли и страсти на ЯНУАРСКАТА дружина

• 59 925
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Люби, озадачих се с тия панирани кюфтета  hahaha
И аз така.
Днес трябваше да отида на работа, болничният свърши. Едно ми е свито - Карина беше много зле през уикенда. От вчера е пак на АБ.
В събота малко решихме да се разсеем и отидохме да и купим ботуши. Взехме тези апрески:
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-momicheta/home-momichet … i/00012901185999/Детски%20апрески.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-momicheta/home-momicheta-obuvki/home-momicheta-obuvki-botiibotushi

Вчера въпреки хубавото време не си подадохме носа навън, защото от болестта и неядене чак крачетата не я държаха.
Остана дебело яке и сме готови със зимните покупки, поне за сега.
Бейби, да оздравяват юнаците! Друго не знам какво щях да пиша.

# 181
  • София
Люби  Hug
Да се оправят всички болни дечица.
Аз отивам на работа.
Монито за зимата е готова.От нищо няма нужда.Ама майка и нали е луда и само купувам  Rolling Eyes
Даже и подаръка за Коледа е готов.
Кукла Уинкс за прически.
Взехме я на намаление в Комсед от 80 на 50.
Айде чао аз отивам да се трудя.Само като сета каква лудница ще е и ................

# 182
  • Варна.....
Да се надяваме ли, че липсата на оплаквания означава излекувани дечица?
Елена, а Марти няма ли как да го запишеш на ДГ докато сте в Ракитово?
Дони, намирането на проблема е половината му решение!

Сериозно се замислям, а не мога да реша какво да купувам за Коледа на децата. Особено на Преслав. Моля, мъжките майки да се включат с предложения!!

# 183
  • София
препоръчвам миналогодишния ни подарък -

Допълват се с други варианти на пистата и всеки ден е с различен маршрут. Това е играчката, с която играха всеки ден 9 месеца - сега я поскрих, за да стане интересна отново. А и гостите ни я харесват  Wink
Аз съм харесала едни геоформи на Джеко http://www.bioslunceluna.com/shop/podaraci-gifts-1/kutija-geoformi-djeco.html, едни като писти с много топчета http://www.toy.store.bg/p92577/sglobiaema-pista-prepuskashti-topcheta.html и още бая работи. Дядо Коледа ще фалира Mr. Green

# 184
  • Варна.....
Дони, а как се казва тази писта. С линк  Heart Eyes ако може.
За гео фигури погледни в Амазон, имам спомени за доста по - нормални цени.

# 185
  • София
http://www.detski-magazin.com/igrachki/3725--51710-wader.html Примерно. Марката е WADER и имат много и най-различни писти, гаражи и тн. Пластмасата е супер издръжлива. Първият ни комплект е вече на 5г и не е мръднал. Тази година обмислям да взема http://www.detski-magazin.com/igrachki/5138--kid-cars-3d-wader-53330.html и да си стане цял град.

# 186
О, заминавам за Варна в неделя  Crazy. Тук съм все сама и с двете, защото всички си имат работа. У нас съм поне с едно. А после и ММ в къщи се помотва, та върши по нещо.
Този музей е в Дорково, Дони, няма да ида да го видя, няма с какво.
Марти днес нещо правил по двора, после го къпах и запалих печка, легнал да гледа детски и заспал  hahaha. Само да не ми се събуди после да се чудя какво да ги правя и да избягам  ooooh!.

# 187
  • Ловеч
И аз съм с две ръце за WADER-има го от 2 години и не е мръднал.Май и аз ще допълня комплекта ,но къде ще го сложа newsm78.Доника има 200 квадрата хол- Баровкаааааа HugМежду другото от тази марка играчки пускат и в ЛИДЛ.Ивко има огромна бетонобъркачка и багер на който си возеше дебелото бебешко дупе.Аз ги поръчвам от Кикиморско царство и ми ги доставят безплатно понеже централният офис е тук и имат и магазин.
Като споменах Доника -ей жена, направо се чудя как успяваш да правиш толкова много неща всеки ден?Аз два пъти в седмицата водя дечко на пеене прибираме се в 6 и съм аут.
Днес пък една майка ме вдигна ниското кръвно ,защото си нямах аз работа да пусна една анкета  на моят клас  и всеки да посочи кой беснее в междучасията .Хубаво де ,написаха ,аз обобщих и  на тези с над 10 гласа викнах роднините да си поприказваме.
Та мамата като почна ,не е вярно ,той не ми е казвал да прави нещо лошо ,ма Вие виждали ли сте го ?Имате ли доказателства ?
Брей аз като разследващ орган  ooooh!Изваждам неговият лист и там пише АЗ ,Драган ,Петкан и т. н.На всичкото отгоре  15 деца са написали неговото име.Казвам и добре де 5 да са се объркали ами другите 10 какво ги правим?
Общо взето съм виновна и за въпроса с бежанците да знаете hahaha
На първи съм на театро в София -Дони виновна съм преди и за напред ,ама ще сме цял автобус учителки -а с тях не е сигурно кога ще тръгнем и до къде ще стигнем.Та ако се мотаеш привечер пред народния и видиш едно стадо с весели женици и аз съм там Mr. GreenАко не и аз та обичам!!!!
Приключвам романа ,че ми се пуши  и спи , а трябва да къпя тигъра ,мен си  и пералня да пусна.

# 188
Оо мацки  smile3503
Как сте? Основните теми гледам са коледни подаръци, болести, учене, непослушни и послушни деца и вдигнато кръвно  Grinning успях ли да обобщя с няколко суми нещата или изпускам нещо важно  Simple Smile

Такаам, подаръци не съм измислила. Има време, идеи нямам. Имам чувството, че всеки си има всичко. И аз в това число   Mr. Green да видим дядо коледа колко ще е изобретателен  Laughing

Към учащите и аз мога да се включа. Разликата е, че уча за слава. Дипломи няма да вземам предвид нещата, с които се захващам - италиански и хомеопатия. Да видим как ще ги наместя във времето и пространството. Трябва денонощието да стане 36 часа, за да имам време за всичко  Mr. Green
Ще видим докъде ще ги докарам.

За послушание не ми се говори. Общото наблюдение е, че не като сме спокойни и нестесирани, и Виктор е далеч по-добър и разбран. Попие ли от нашето напрежение, обстановката се нажежава. Затова спокойни родители, спокойно дете, мир и разбирателство в семейството  Wink

Пътува ми се и то в чужбина  Laughing

И такааам. Ами наздраве! Да бе забравим важното  Mr. Green

# 189
  • Русе
Общото наблюдение е, че не като сме спокойни и нестесирани, и Виктор е далеч по-добър и разбран. Попие ли от нашето напрежение, обстановката се нажежава. Затова спокойни родители, спокойно дете, мир и разбирателство в семейството  Wink

Това и аз съм го установила, но на практика е малко трудно да се постигне.  Peace
И на мен пък ми се пътува в чужбина, но не знам кога ще ме огрее.
Тоби, душо, какво си си причинила..
А сега и момичешките майки да дадат идеи. М?
Ха добро утро!

# 190
Добро Люби  Wink.
Аз няма скоро да се наспя май. Малкото все нощем решава да ака, да пръцка, да реве. И за да не събуди Марти съм нащрек.

Кокос интересни неща си хванала да учиш. Как реши хомеопатия?

Аз още чакам да пуснат ваучерите по "Аз мога повече", но изобщо дали ще стане. Когато подавах документи нямах и хабер за второ дете, а вижте какво стана  Mr. Green. С този темп до абитуриетска може да откараме.

Тоби, интересен подход, но ако се поставя на мястото на майката и аз така първосигнално ще реагирам - никой не иска детето му да е сочено като беладжия. Може би насаме ще е друго, но пред всички ... знам ли ...

# 191
  • Ловеч
Добро утро !
Елена ,че то беше насаме Rolling EyesИ аз като майка не искам да ми причиняват подобно нещо,но в крайна сметка когато се блъскат  и бият  хич не е забавно .
Онази приказка ,че от малкото дете не можеш да спиш , а от голямо -да живееш си е напълно вярно.
Хубав и слънчев ден от мен!

# 192
  • София
Ха, добро утро!
Не мога да стигна до темата, в неделя бях на работа, и от тогава така ме е завъртяло ежедневието, че не стигам да пиша Crazy.
Аз пък от Йоанчето няма да се оплаквам, пу, пу, да не ме чуе дявола. Добричка е, разбрана е, слуша ме, почти не се лигави, като й кажа нещо да направи, от втория път ме чува Heart Eyes. От вчера им е почнало полуването в градината, та й е голяма емоция, та нали си е и Водлейче, беше много щастлива, казва ми: "Мамо, там гопсожата повече ми дава да цапам и да се гмуркам от тебе" Mr. Green.
Люби- първо, дано Кари да е по-добре вече Praynig.
А за подаръците- Йоанка напоследък е фен на смърфчетата, едното мисля да е нещо, свързано с това. Другото, за което ме врънка са детски гримове, твоето мнение какво е за такова нещо? Би ли купила на Кари, това е върпос и към другите майки на момиченца де- бихте ли им кулили такива гримове Rolling Eyes. Аз мисля, че още е малка, и че ще има достатъчно време после да се гримира и цапоти, обаче тя настоява от сега.

# 193
  • София
Рали на Моника и бяха подарили гримове за един рожден.Тя умира да се маже .От малка много обича лакове,червила,гримове.
Гримираше ни всички в нас.
За децата е страхотно удоволствие.Виж др е въпроса ,че така цапат.
Уж ги дават безвредни,ама знам ли.От тогава не съм и взимала.
Моника си е поръчала:кукла Барби с големи крила
кукла Мостър Хай
ходещо пони,книжки на Дора,
Дискове на Уинкс за деца ,където можела да си ги пипа Laughing
Кукла Уинкс за прически(вече е купена)
Микрофон
Мини Маус
Един телефон истински като на мама
Обувки Уинкс
Моливи и химикалки Уинкс
Цвете за мама(поне се сети детето и за майка си)
Скромно е детето.Да му мисли Дядо Коледа
Тоби за съжаление повечето родители са "слепи" какво правят децата им.
А все пак детето само си е написало,че не слуша.Странно е,че майката пак отказва да повярва  newsm78

За послушание не ми се говори. Общото наблюдение е, че не като сме спокойни и нестесирани, и Виктор е далеч по-добър и разбран. Попие ли от нашето напрежение, обстановката се нажежава. Затова спокойни родители, спокойно дете, мир и разбирателство в семейството  Wink

Пътува ми се и то в чужбина  Laughing

И аз съм забелязала,че когато съм много изнервена и мОНИКА е такава.И тогава се караме.
А за последно и на мене така ми се пътува из света.
Имам една позната,която е обиколила света.даже започна да повтаря.Даже е ходила и в Иран ли Ирак ли.Абе навсякъде.
Някога ако имам повече пари ще ги влагам в това..........

Айде ,че написах роман

# 194
  • София
Е като нямате тренинг - неприятно ще ви е да се оплакват от детето ви. Аз съм свикнала вече Mr. Green Сега обаче се черви баба му, защото тя се вижда с класната на обед, аз сутрин рано не я засичам Rolling Eyes Е, оплакванията не са всеки ден...през ден са Rolling EyesИ то не че се бие или нещо подобно. Много говорел и ставал и се разхождал в час. Аз и не се учудвам, защото от мнооого отдавна предполагам, че е с ХАДВ. Скоро и ще се разбере окончателно...Винаги обаче съм правела забележки и съм наказвала, за да знае, че не приемам поведението му. Опитва се човека, но както той сам казва - Знаеш ли колко е трудно да бъдеш послушен...И го разбирам.
Кокос, при Иван ли се учиш? Айде изучи се и имаш първите пациенти  Mr. Green Не боледуват много ( пупупу) Само хапчета за слушане от време на време. Давам му на Хриси едни хапчета - Бкомплекс. Казах му , че са за да бъде по-послушен (за да ги пие). Нашия да вземе да пита класната сега повече ли слушал, като пиел хапчета? Съответно класната питала баба му какви хапчета...После иди обяснявай, че нямаш сестра ooooh!
Тоби, урЕдила си се значи с културно мероприятие. Айде другия път ша пийм по лимонадка Mr. Green
Скрит текст:
Днес ми е едно криво - цялата детска градина са на екскурзия. Гого е в нас с баба му. Дори и не разбира милия и като гледам другите как се вълнуваха предните дни Cry Вчера цял ден ми беше криво и вечерта дори се скарахме с Мартин - да съм престанела вече. Да се примиря, че е такъв и да спра с болните ми амбиции, че ще се оправи и да го водя на 100 неща. Детето се било преуморило, което си е истина де. Някаксиобаче аз не искам да се примиря.
Вчера трябваше да пусна едни служебни писма по пощата. Влезе едно момче аутист - около 16 годишно. Намерило кутия цигари отвън и влезе и пита всеки един човек дали не са негови, да са изгубени. Като гледах как му викнаха и го изгониха. Само му казах - върни ги на мястото им, който ги е изгубил ще се върне да ги търси и няма да ги намери. Момчето ми каза добре и излезе смутено. Аз както бях на касата си представих Гого след години, разревах се и платих набързо.
Личи си, че от 3 месеца не съм се виждала с психоложката, а ще се видим чак след 2 седмици Rolling Eyes Използвах ви като кошче за душевни отпадъци Embarassed

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 10:49 от Доника

Общи условия

Активация на акаунт