Есенно-зимни размисли и страсти на ЯНУАРСКАТА дружина

• 59 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дони  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 196
  • Русе
Хелоу пак!
Рали, аз лично не ги одобрявам гримовете. Нито лакирани нокти при деца. За сега се примирява. Това, понеже ме попита, иначе акъли не давам. Да, благодаря, Кари е по-добре. Чак не смея да го кажа или напиша. Дори днес мисля да си спретна една шопинг терапия за мен, че стига само гадости. И на работа имам доста зор.
Мони, да му мисли Дядо Коледа.  Laughing Карина още няма концепция какво ще иска, но има време де.
ДониHug

# 197
Дони  Hug.

Хората са много зли и агресивни. Дори към мен, когато бях бременна са се държали арогантно и аз съм ревала от безсилие  ooooh!.
Мисля обаче, че децата които растат сега са по-различни и Гого може никога да не попадне в такава ситуация  Hug. Не се претоварвай с мисли какво би било.
Нека децата ходят на екскурзия /какво е това за 4 годишни  ooooh!/, не го преживявай. Самонавиваш се и се разочароваш. Гого е щастлив и е добре където е. Мисля че това е достатъчно  Hug.

# 198
  • София
A, Люби, мерси за отговора ти, и аз съм на това мнение, а ето, че явно не съм изключение, и аз мисля, че й е рано за това, но явно около нея момиченцата от детската градина вече го правят, та и тя. Значи засега ще си преориентира желанията- тя има и още де, портмоне, за рисуване неща, нали напоследък много е фен на рисуването, а и аз нали съм й обещала пробиване на ушите и обици.
Радвам се, че Кари е по-добре Hug
Дони- първо и аз тук си изливам като ми се е насъбрало, така че, поне аз съм насреща, ако не да дам практически съвет, то поне да те изслушам и да те подкрепя морално Hug. Аз само ще ти кажа, че те подкрепям за всичко, което правиш, защото съм сигурна, че просто си майка и не можеш да стоиш отстрани да не правиш нищо. И да, няма да се примириш. Ще продължиш да се бориш. Сигурна съм, че ако нищо не правеше, пък съвсем щеше да ти е кофти Hug. Не можеш да нямаш и тежки моменти, нормално е. Не е леко изпитанието, през което ти се налага да преминаваш Hug. Но, пък аз съм ти казвала и друг път- за мен ти си страшно силен човек, организиран и волеви. И все си мисля, че в крайна сметка нещата постепенно с Гого ще имат все по положително развитие. Няма как да е, при такава майка като теб.  А и ти споделяш и положителни неща, все пак. Аз е нсъм специалист, но от това, което споделяш, аз мисля, че нещата вървят нагоре.
Кокосче- завид благородно за италианския, винаги съм си мечтала да уча, ама няма да стигна и до него Crazy. Радвам се, че се обаждаш от време на време. Целувки на Вики Heart Eyes.
Мони- вашия коледен списък добър Mr. Green. Дядо Коледа да му мисли.

# 199
Дони,  Hug всичко ще се нареди както трябва, бъди по-спокойна и се опитай да мислиш положително! Правиш толкова много, не може да не се отрази положително.. а хората, че са станали жестоки е вярно.. не знам на къде върви света..

А относно Хриси, аз не мисля, че трябва да е непременно хипер активност. Аз като бях 1 клас имах абсолютно същите забележки. Понеже можех да чета, да смятам и първа си решавах задачите и просто ставах и се разхождах в час, заговарях съучениците  и т.н. Не можех да седя седнала на чина през целя час, просто ми омръзваше и ако ми стане скучно тогава пък си говорех с децата. Постоянно викаха майка да се оплакват, тя до сега се шегува, че госпожата я питала "това дете не е ли расло в обшество?" и майка казала. "госпожо, от 1.7.годишна е все в общество".  Постепенно се дисциплинирах, а колко ме наказваха сама на последния чин да седя или в междучасието да не изляза. Сега като си мисля е било типично водолейско поведение.Simple Smile) Това беше само в 1 клас, да не си помислите, че съм била хулиганка  Laughing

И Дони, не се притеснявай да споделяш тук, нали сме за това да се подкрепяме взаимно  Hug

# 200
Дони,  Hug Hug Hug И аз мисля като Рали, страхотна майка си и ще постигнеш забелележителен напредък с Гого. Много ясно, че ще го водиш и ще се работи с него. Може сега да не ходи на екскурзии, но като порасне, ще води съвсем нормален живот.

Люби, оправи ли се Кари?

Аз гримове не бих купила. И също не харесвам лак на малко момиченце. Но по детски партита ги оставям да се мажат на воля.
От време на време, като писнат им слагам от моя гланц (100% натурален).
На дядо Коледа е поръчала микрофон и легълце за куклата й, че им било тясно да спят вече заедно  Laughing Ще харесам и нещичко за Белла. А онзи интерактивен химикал/четец, още го мисля. Имам ваучер за магазина, в който го има, а и е доста образователен, така че сигурно ще го взема, но не искам да се трупат купища подаръци. Нещо не ме кефят. По добре ще се оценят, ако не са много неща на куп.

Тайс, Лего.

Нали още ми се учи- намерих си едни безплатни, онлайн курсове. Единия е за глонбализацията, а другия маркетинг. Ще си уплътнявам времето.

От три дни, единствената ми социална активност е да водя и прибирам Анджи от училище и да мина през магазина. Казвам си пет приказки там с учителките и майките и право в къщи. Нещо ме цепи главата, цялата съм схваната, почна се с гадните зимни вируси, а трябва да се стягам, че местене ни чака Laughing

Стискайте палци! Ако всичко върви по план, на 1.11, ще вземем ключовете  Simple Smile

# 201
Привет и от мен!
Дони  Hug, недей да мислиш така, даже ти забранявам да ти минават такива мисли из главицата. Ти работиш толкова много с детето ти, сигурна съм, че Гого ще порасне по-уверен, адаптиран и умен от много свои връстници без такава диагноза. Имам пред себе си дете, на 10-11 години, буквално малък гении, има си приятелчета, виждам го да играе с тях макар и със своите странности, но е приет от децата. Мисля, че нашето поколение е по-толерантно от това преди нас.

Люби, оздравявайте!
Ради, браво за курсовете. И аз цели четири имам, но са по проект и са доста време, но пък са много интересни и убедена съм полезни.

За гримовете - не разрешавам, защото първо ми е грозно дете с грим и второ защото така наречените детски гримове са под всякаква критика като качество. Александрина си слага понякога червило или гланц, но само в къщи. За сметка на това пък вчера съм я водила на маникюр  Crazy. Бях й обещала, че като отида ще я заведа и така - с розово лакче с декорция естествено цветенца  Mr. Green. Много е доволна. Ааа и сме с нова прическа, отрязахме къдриците, сега й е до средата на гръбчето, а беше до под дупето. На мен не ми се искаше много, но косата й беше вече прекалено дълга, изтъняла, оплитаща се, а сега и толкова бухната, пак се начупва и изглежда с двоен обем. Самата тя пожела да я скъсим и естествено много и хареса в салона.

В събота съм на конференция в Русе, дано остане време да се разходя по магазините.

Ради, успешно местене. Стискам палци за 11-и, чакаме и снимки на новия дом  Hug

# 202
Хмммм, Дони, като се замисля и аз като съм на работа ставам по 100 пъти от бюрото. Говоря по телефон и се разхождам със слушалките. Като ми стане скучен разговора започвам да говоря глупости и разни смешки на отсрещната страна. Разсейвам колегите като подхвърлям някакви щуротии и забавности. Това значи ли, че съм хиперактивна, с ниска концентрация и с тенденция да получа и още други наименования?  Whistling И това пречи ли ми да живея? Прави ли ме по-зле или по-нещо-си от другите?
Ами не!  Grinning Чувствам се много по-добре и по-пълноценна, просто защото аз съм такава. На предната работа нямах възможността да бъда себе си и се чувствах ужасно, мразех да ходя там и т.н.

Другият път, като ти кажат някакви такива неща, помисли, че може би това е по-добрият вариант за Хриси  Wink

А какво пък, ако Гогича не е толкова активен? Какво пък ако той се чувства добре по спокойния начин без излишни емоции и активности и участия тук и там. Защо това трябва да го прави по-не-знам-какъв-си? Ами брат ми като малък винаги беше тихия, несоциалния, вечно си човъркаше свои си неща и се интересуваше само от своите си неща. Никакви активности, групови занимания и публични изяви не го влечаха. И това прави ли го не-човек? Ами не, пак човек, просто със своята си емоционалност и своя характер  Wink
Е да, не е с диагноза аутизъм, но пък е имал и други не леки диагнози през годините. И голяма работа. Пак е просто човек, който работи, живее и се чувства съвсем нормално със своя си начин на живот  Grinning

Хайде като ти стане тъжно, тъпо или нещо друго просто се замисли, че най-прекрасното нещо е, че всеки човек е индивидуалност и в това няма нищо лошо.  Sunglasses

Тъй, готова съм и да ме оспорите, ако желаете  Wink

# 203
  • София
Кокос, обичам те  Heart Eyes Подействами като вица за един човек отива на лекар и казал на доктора, че бил разтроен. Доктора дал успокоително и казал да иде след ден. Отишъл на другия ден и на въпроса как си отговорил - до шия съм в л...а, но хич не ми пука  hahaha
Подстригах се, боядисах се и съм по-добре. Горката фризьорка, от врата я върнах в 7 и 20  Rolling Eyes

# 204
  • Русе
В събота съм на конференция в Русе, дано остане време да се разходя по магазините.

Вчера ходих и навсякъде едно и също - едни разръфани дрехи. Купих си една блуза да не съм капо и нещо като ръкавици без пръсти. Шопинг терапията ми подейства депресиращо. Знам, че съм качила кг, че съм се окръглила, ама като мерих дрехите..се потресох и реших да се взема в ръце. Поне да спра сладкото и хляба. Иначе не ми се правят диети. Дано този път да издържа и да не си остана само с каненето.
Карина вчера направи първата си голяма бела. Обърнала една саксия, опитала се да прикрие, в резултат на което целият хол стана в кал. Ламината го изчистихме, възглавниците ще се перат, но стената не можах напълно да я почистя. Венци побесня, а на мен ми беше смешно, но се правих на сериозна. Обясних, че станалото станало, но да ни казва, а не да опитва да крие. Ние да не сме някакви зверове и да я убием? Дано ме е разбрала. Венци я наказа 3 дни без детски. Не знам защо се впрегна толкова. Той самият и братята му са правили много бели - трошили са стъклата на всичките врати у тях и прочие.
Дони, и аз ще я свърша тая работа в неделя, че косата ми поизгуби форма. Като се върнем от село. Sad
Ради, ще стискаме палци. Значи Денят на будителите е денят?
А, още нещо - от мебелната фирма се обадили - утре ще ни докарат масата и столовете.

# 205
Люби и аз съм си харесала ръкавици без пръсти и шапка- комплект Laughing Но чакам да се застуди, че в това слънце не ми се купуват зимни работи. И някакви фешън ботуши ми трябват newsm78

Мъжът ти сигурно си е бил не на кеф, още преди Кари да направи белята. Някой път така става и при нас.

А пък Дони, този виц, много ме накефи, много истина има в него  Simple Smile

И верно ли 1-ви е деня на Будителите? Яко, много на емблематична дата ще си вземем ключовете  Grinning

Много ми е утрепано, вече четвърти ден. Да ми идва вече, поне да знам, че това е причината. И така да имам нужда от един масаааааж....

# 206
  • София
Ради- успешно местене и от мен Hug
Дони- и аз трябва да стигна до фризьора, и за моята коса, и за Йоето, малко да поотреже, не толкова за някаква грандиозна промяна в прическата, колкото от освежаване, да видим обаче, кога ще е това, защото този уикенд не съм работа, но пък в неделя имам лекции Crazy. А сега подготвям една самостоятелна задача по един друг предмет, отделно и работните задачи, екна е пълен. Но пък вечер изобщо няма и да стигна до това, просто няма време. И така.
Люби- последната такава голяма беля на Йоето беше, че се беше надраскала с флумастер по ноктите, уж, че било лак. Първо тръгнах да й се карам, но я такива големи очи отвори, че се спрях, пък и смешно ми стана Heart Eyes. Естествено, държах менторски тон, но до там. Но и аз искам да ми казва сама, а не да се опитва да прикрива. Целувки на Кари Hug
И сега, нали си споделяме, да ви разкажа нещо, което май не съм. Мъжът ми получи оферта за работа в неговата си област за период от три години в Катар Crazy. Като те осигуряват жилище и за него заплата. И започнахме тогава да мислим да ходим ли, да не ходим ли...той каза, че сам категорично не заминава, а това означаваше аз да напусна работа и да заминем и ние с Йоето с него Crazy. И някак си, на мен този Катар му звучи като някакъв друг свят, вселена, култура, бит, климатични условия и всичко. Влязох, попрочетох в Интернет, оказах се права, друг свят си е Crazy. А и точно сега тук си купихме жилището. А и Йоето тъкмо си свикна тук на градината с дечицата и учителките, а и моите желания за второ дете, някак си това там не си го представих, а да отложа с още три пълни години ми се видя цяла вечност. А и връщайки се после тук, трябва наново да си търсим работа. И накрая се отказахме. Оставаме си тук Rolling Eyes. Може би пропускаме да видим много неща, но така го решихме. Май и затова чак сега споделям, като вече е свършен факт, а не споделих, като все още умувахме, защото съвсем щях да се забатача, а и зная, че всеки щеше да даде съвет, спрямо собственото си мнение и призма. То каквото и да бяхме решили, все си теглим последствията, но така остана.

# 207
Сега ни предстои организация на рожден ден на Дани. Той е другия месец, но от сега трябва да решаваме дали ще празнуваме в детски кът или не, защото навсякъде е резервирано вече. оглеждам се и да избера подаръците и по този повод попаднах на много готина книга-игра, която я продават само онлайн.
http://prikazka-igra.com/ordersent.php
Здравей babyblue - аз съм авторът на приказката-игра "Голямото приключение на малкото таласъмче". Благодаря ти много за милите думи! Ще те помоля само да коригираш линка си, тъй като този, който си пуснала води към страницата след пускането на поръчка и така полуаваме редовно празни съобщения за поръчка. Simple Smile
Адреса на сайта, както се досещате е http://prikazka-igra.com

# 208
  • София

Здравей babyblue - аз съм авторът на приказката-игра "Голямото приключение на малкото таласъмче". Благодаря ти много за милите думи! Ще те помоля само да коригираш линка си, тъй като този, който си пуснала води към страницата след пускането на поръчка и така полуаваме редовно празни съобщения за поръчка. Simple Smile
Адреса на сайта, както се досещате е http://prikazka-igra.com
Здравейте! Искам да ви поздравя за чудесната книга. Купих я веднага щом излезе. И въпреки, че синът ми не разбира (или поне не показва, че разбира Sad ) таласъмските истории е много впечатлен от художественото оформление Simple Smile

Рали, мдааа сложно. Аз бих отишла в Катар. То сигурно бих отишла на всякъде  Joy Но вие си знаете и щом така сте преценили  Hug
Ради, чакаме снимки. Нали си предвидила стая за гости hahaha
Люби, да я нацелуваш от мен Карина Heart Eyes Опитало се е да почисти момичето. Като не сте свикнали да ви драскат по стените, така е Simple Smile Вчера Гого е разказал играта на баба си. Обикалял е за норматив от едната страна на камарата дърва за горене до другата. Високи са към 2м и са точно до зида. та правил опит човека да ходи по керемидите на оградата ooooh! Понеже обича да ходи по бордюри. Скоро не съм го пробвала в залата за акробатика. Че има заложби има. Но 8 часа в събота ми идва много. Не че не стават и без друго в 7 през почивните дни Simple Smile

# 209
Дони, от години ме плашиш с тази стая за гости  Laughing Хайде стига само приказки, ами взимайте с Мартин по един билет, оставяйте децата на свеки и право в Лондон. Имаме диван като слънце Laughing

Изкъпах се, гримче сложих, сега че се суша и отивам на мамешка сбирка в мола Heart Eyes Анджи я уредих на следучилищен клуб до 5.30 и баща й ще я взима  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт