И аз снощи бях на сбирка с колегите.И сутринта естествено бях от 7 на работа.
Малко ми се спи.Два дена съм сама.Мисля да се наспа.
Днеска нещо ми е много нервно.
нещо не мога да мисля.
Айде чаооооо

На изоставането от 3 години наваксването му ще е една химера. Все още не искам да се отказвам и ако спра да сравнявам, то значи съм се примирила. Те това ми е проблема.

Свиркам си, Петя няма 14 кг и ако я видиш до другите в нейната група ще кажеш,че не е за там. Дразня се,защото тя много се обижда когато някой и каже,че е мъничка, но пък обясняваме всеки ден. Даже нарочно и показвам колко по-нисичка съм аз от повечето майки около нас 
Петенцето си е една малка Малечка Палечка. Винаги съм я давала за пример на братовчедката на мъжа ми, понеже и нейната кукла е с подобни "габарити"
Да са живи и здрави, пък ръста - ще носят високи обувки. Е, аз като съм 176 и като обуя висок ток, повече мъже мога да си ги нося под мишница 
Може би това, което за един не работи, за друг е движеща сила. Важното е, че си следваш инстинктите, подплатяваш нещата с информация и много упоритост... правиш всичко по силите си 

Песните ги учи като стихотворени е,ама ако има припев с трала -ла го прескачаме.Добре де ,но като отиде да пее той не знае припева и мълчи.Реших още малко да се помъчим взаимно и ако ще продължаваме в същия дух най-накрая ще се сбогуваме.(лоша майка)
.
. Вярвате ли, че ми идва да го оставя гол понякога. Все с претенции - като почне от гащите и чорапите, та до обувките
. Затова каквото и да му купувам го вземам с мен, да си го харесва сам. Има деца с приготвени дрехи за цяла седмица, обличат ги и готово.
и почва едно ровене по шкафове, по купчини пране!, тръшкане, уговорки, ужас. ГОляма суетност, а нито аз, нито баща му сме така. Даже нямаме и толкова много дрехи, нито се обличаме кой знае как, но наш'то е все с мнение.
- два дни с пола и чорапогащник и два дни с клин, и не се обърква бе
. Вярвате ли, че ми идва да го оставя гол понякога. Все с претенции - като почне от гащите и чорапите, та до обувките
. Затова каквото и да му купувам го вземам с мен, да си го харесва сам. Има деца с приготвени дрехи за цяла седмица, обличат ги и готово.
и почва едно ровене по шкафове, по купчини пране!, тръшкане, уговорки, ужас. ГОляма суетност, а нито аз, нито баща му сме така. Даже нямаме и толкова много дрехи, нито се обличаме кой знае как, но наш'то е все с мнение.Препоръчани теми