Есенно-зимни размисли и страсти на ЯНУАРСКАТА дружина

• 59 936
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
2008 - ма на банкета в осми месец бях с бременен панталон, освен и тази година да го обуя. Twisted Evil

Луби, да имаш нещо да ни казваш? Joy

# 226
  • София
2008 - ма на банкета в осми месец бях с бременен панталон, освен и тази година да го обуя. Twisted Evil

Луби, да имаш нещо да ни казваш? Joy
а, няма. Просто с нея сме ориенталски тип жени. С повечко тапицерия Joy Леле , гледах си една снимка от преди 10 години - само рагу и зъби. Пък сега...

# 227
  • Русе
Ха-ха, Дони ме разбра за какво мрънкам. И аз допреди да започна работа повече от 58 кила не съм била на ръст 174. После почна едно качване, смъкване с диети, йо-йо ефекти...Даже миналото лято бях стигнала 59 с 90-дневната. Сега съм над 70 - даже ме е страх да стъпя на кантара. За това се самоиронизирам. Ако имам нещо да казвам ще е преди осмия месец.  Wink

# 228
Хелоу  Grinning

За кила хич не ми се говори, но и аз се присъединявам към ориенталките Laughing Добре, че Мишо ме харесва джуси, че иначе трябваше да ги смъквам  hahaha

Пък ние се местим. В момента. Мъжете отидоха да закарат първата партида и аз малко на компютъра Embarassed Вчера взехме ключовете и бяхме да поогледаме. Тази вечер по план ще спим там. Емоция си е, определено. Само обсъждаме къде какво ще си наредим. И двамата много обичаме домашния уют, така че там сме на едно мнение.

# 229
  • София
Ради, успех и чакам с нетърпение снимки  Mr. Green
Днес как не викнаха полиция да ме прибере, не знам. Гого изпадна в криза. Легна на главната ни улица. Коли си фучат. Разкрещях се сприбеее на един шофьор и той спря среснато. После легна под една готвеща се да потегли кола...До тук бях спокойна, ама като чух - "аз ако бях" и ми прекипя. Ей прибрахме се двама ревящи в нас. идеше ми да го ударя в земята, честно ви казвам...И Мартин като ми съобщи, че един съсед е починал. Голямото му детенце беше в една група с Хриси, малкото е на 2...И се чудя на себе си .
Поне постигнахме консенсус, че ще идем някъде за ден два, защото много ми идва напоследък. Всички сме изнервени...А Гого 1 час е плакал и нареждал -Гогу инини. Та си се извинявахме взаимно Blush
Днес нали е задушница, наздраве няма казвам, но си сипвам една чашка. Мъжо е нощна, приспивам децата и ще си лекувам нервите с бутилка червено. Поканих една приятелка да се лекуваме двете, но тя пък заета...

# 230
  • Ловеч
Дони Hug
Аз нали се махнах за един ден,все едно ме е нямало месец.За това време се разболях  и като се прибрах снощи в един ,детето и то с температура ooooh!Днес и двамата прилягваме,той даже вече спи от един час.
Ради,много хубави моменти в новото местенце!

# 231
Дони  Hug.
Не знам как успяваш да запазиш самообладание. Съжалявам за тези моменти, но бая здрави нерви трябват ...

Ради  Peace. Ще е чудесно!

Тоби, да се оправяте. Ей като почнат тези болести  ooooh!.

А за килограми ... аз съм по-ориенталка от всички  Crazy, не ми се говори чак. И второто ме ползва за легло  ooooh!, какви са тея мойте деца беее.

А Таис най-забавно ми е кагато и двамата реват  Joy, изпадам в хистерия. Очаквах поне голямото да спре да реве, но не би  Tired... докога, докога?!

# 232
  • Русе
Елена, не знам до кога. Понякога имам чувството, че имам едно голямо бебе.
Дони,   Hug  Мисля, че едно бягство за ден два, винаги се отразява позитивно. Самата смяна на обстановката на мен ми действа зареждащо.
Ради, много хубави моменти в новото жилище!
Тоби, да оздравявате!

# 233
  • Ловеч
Тъкмо ще спрат да реват и ще ни зарадват с ревящи внуци hahaha
Оправяме се .Утре няма да е на градина за всеки случай,аз обаче ще се пробвам да поработя.
толкова ми е отпуснато ,че нищо не правих днес освен обичайната разходка до обяд.
Как спят хората до късно не знам,аз скачам в 6 и 30 #CrazyДобре ,че дечко заспива по-рано и аз с него.

# 234
  • София
Спане до късно?!? Това какво беше newsm78 Стана Гого в 6.30, в 7 брат му му пусна детско, за да не ме будели, обаче кой да се сети, че трябва и да намали. Сигурно и комшиите с слушали Rolling Eyes
За реването -Хриси реве повече от Гого, спасение няма.
И за да не разваля прекрасната фигура се мъча сега с една лазаня и чаша червено вино. Нали ми умря циганката - страОтна съм я направила, но воторо парче Naughty наздраве дружина Heart Eyes

# 235
Събота и неделя няма спане, през седмицата също - направо съм се зомбирала.

Имам въпрос: как обяснявате на децата си нещата от живота? Аз мисля, че малко изпреварвам времето... В смисъл, когато ме попита за корените на дърветата вчера, му разказах всичко за растенията плюс фотосинтезата и защо тя е важна. По същия начин обяснявам за клетките и органите, за слънчевата система, за живота в океаните ... Как процедирате вие?

# 236
  • Варна.....
А аз си мислех, че само Преслав реве. Пфуууу, много не ядосва като се затръшка като магаре.

Радост? Похвали се де??
Дони  Hug
А аз спя, само да има кой да ме остави, разбира се.
Последно време Преслав се опитва да спи до по-късно, но го будя, защото после няма заспиване на обяд. Май не знам какво искам.....

Елена, аз също обяснявам. Каквото му влезе в главата все е от полза. И научно- популярни предаввания му пускам, за да предизвикам интерес и разговор по темата.

# 237
  • София
Гого на обяд не спи от година. в градината на един календар слагат Г, когато е спал.Е, не са много Г-тата Mr. Green Тогава е неговото време пее с пълно гърло на децата (добре, че му свикнаха и не се будят) или си разказва вицове, смеейки се на глас до захлас. Нали е лигльо, като е младата госпожа я кара да му държи ръцете или да го гали и така може и да заспи. Така обаче в 8,30 сам иска да го слагам вечер, което за мен е повече от добре. Основния проблем е да накарам Хриси да легне. легне ли, не стигам с броенето до 10 и вече е откъртил.
Ели, вие много екзестенциални въпроси разглеждате Joy Има една енциклопедия 100 защо. там четем и си обясняваме с Хриси. За вулканите учихме на една снимка на нашата Киша от Етна, а той като се притесни, че лавата ще я застигне  hahaha

# 238
Хаха, Дони като те знам колко ориенталски тип си...представям си и Лубито каква е-само си внушавате  Joy Нали сте дългокраки Hug питайте ме мене с моите няма 160 см  Joy

# 239
  • София
Здравейте!
И ние не сме от спящите.Моника много рядко става в 8.Обикновенно около 7 се е наспала.А вечер не ляга по рано от 10.
В градината спи.И в нас попринцип спи на обяд.Напоследък обаче започва да пропуска.Тези 2 дена не е спала.
от къде ги имат тези сили незнам.Вчера е станала в 7.Ходихме на детски рожден ден,Не е спряла да скача.После с баща и са обиколили езерото с колелата.
С баба си ходи на др гости,където пак не се е спряла.И вечерта заспа към 11  newsm78
Дони каква е тази енциклопедия?
Иначе Моника не реве много.Тя като бебе май се нарева за около 10 години напред.
Сега е на вълна рожден ден.Нищо ,че има още 2 месеца  Laughing
Аз май съм решила този път да е в Мак Доналдс.
Ради само хубави моменти ви желая в новия дом.

Общи условия

Активация на акаунт