Есенно-зимни размисли и страсти на ЯНУАРСКАТА дружина

• 59 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мони, те са 2 от една поредица първата е
, а другата

Много са интересни, за деца от 4 до 7 години.
Гери, не си ме виждала скоро да си премерим коремите  Embarassed

# 241
  • София
Дони ще ги потърся.Моника много пита.
аз се приготвям и сле малко на работа.
Много ме депресират тези втори смени(малко мрън)
приятен ден на всички

# 242

Ами трябва да поправим тази несправедливост Hug

# 243
  • София

Ами трябва да поправим тази несправедливост Hug
мдаааа Hug
Като спомена Любито бременни панталони. Пробвах го снощи - добре ми стои. По-добре от колкото като бях бременна, защото тогава ми висеше на краката Embarassed
Снощи избърсах праха от закачалката - велоергометъра и засрамено минах 5 км. Довечера 10, че да не се повредя  hahaha

# 244
  • Русе
Като спомена Любито бременни панталони. Пробвах го снощи - добре ми стои. По-добре от колкото като бях бременна, защото тогава ми висеше на краката Embarassed
Моя го обличам чат-пат за домашен.  Embarassed Сещам се за една серия на Приятели - Джоуи беше обул бременния панталон на Фийби, за да има място за цяла пуйка в Деня на Благодарността.  Laughing
Може да ми се отвори парашута за хойкане този уикенд, ама като ми потвърдят резервацията ще споделя.

# 245
А аз си мислех, че само Преслав реве. Пфуууу, много не ядосва като се затръшка като магаре.
Радост? Похвали се де??

Какво да се хваля? Само чистим и нареждаме, а боклуците все повече стават ooooh! Сега сме в старото жилище и чистим и боядисваме. А тази къща няма отопляне. Аз като съм свикнала на апартамент, навсякъде топличко, и в санитарните възли, и в кухнята...Иначе е забавно, нещо ново и децата се радват...

Така съм се отнесла на компютъра, а Белла ми прави прически, докато не чух "кръц", подстригала ме нашта!!! Оказа се, че ме е ресала с ножицата Grinning Joy hahaha

И Анджи реве, и вие даже  Laughing Подлудява ни като почне!

Хайде, че ще ходя да си огледам прическата.

# 246
Радост, честита прическа.  hahaha

Аз така навремето подстригах сестра ми, че и братовчедка ми чакаше на опашка  Joy. След това сестра ми се снабди с момчешка прическа задълго.

И боб съм си пъхала в носа  ooooh! ... ей децата какво ли няма да ти сервират  Grinning.

# 247
Оф, момичета много съм зле  ooooh!.

Вчера излизам с количката и понеже е много топло, премятам якето си през дръжката. Да ама във вътрешния джоб съм сложила дебитна карта и лични документи - нямам чанта.  ooooh!

Съответно по пътя те СА ПАДНАЛИ! без изооообщо да разбера.  мотая се аз и ми звъни колежката от банката дали знам къде ми е картата  Shocked - момиче я намерило и я занесло в нашия офис.

Сега ми звъни жена на вратата - нооси ми документите  Shocked - аз даже съм забравила за тях ... какво ми става  ooooh!.

Поне добре, че има такива разбрани хора, чак още не мога да повярвам какви съм ги сътворила  Crazy.

# 248
  • София
Ели, случила си на човек Hug
Днес пред лабораторията в поликлиниката един възрастен мъж се мъчи милия да си отлепи лепенка с лейкопласт, която да сложи на дупката на ръката - вземали са му кръв. Пет човека седяха и го гледаха. Попитах да помогна и той с такова облекчение ме изгледа горкия. Е то близо до акъла, но толкова озлобен народ сме станали Sad

# 249
Не Дони, такива сме били винаги  ooooh!.
Много съм им благодарна и на момичето и на жената - дали са си труд и време   bouquet. Явно все пак има и такива хора, аз вероятно също така ще постъпя /оня ден обрали приятелка, а не е като да е завеяна  Tired/.
Марти с повръщане и разстройство вчера в градината. Днес е в къщи  Crazy, ще гледам до площадката да идем, че само детски у нас вървят  #Crazy.

# 250
  • София
Eli голям късмет си извадила.Имало и свестни хора.
Дони тоя народ тотално е изперкал .И какво им пречи да му помогнат на човека.
Аз сега ходих да си плащам сметките и си  взех едни билетче от националната лотария,Докато си чакам фактурите и почнах да го трия.И като ми се развика една........как не ме било срам те чакали за сметки а аз си играя на игри.Е тоя път така ми кипна ...........Абе не вижда ли ,че момчето ми вади разпечатки.Полудях и този път хич не си замълчах.
 Моника тази нощ почти не е спала.Колкото пъти я пипнах -тя все седи на дупе.Сутринта се изкашля 1-2 пъти.Днес ако е кашляла утре я оставям .Да ви се похваля свалила съм още около кг и половина.Вече станаха 13.Много съм доволна .Трябва да сваля още 15 за да съм в добрите кг.
Приятен ден

# 251
  • Русе
Мони, диета ли правиш? Каква?
Ох, днес ме ловят бесовете. Чакам един мейл и не идва ли, не идва.  Confused

# 252
Здравейте момичета. Доста време не съм се включвала, но от време на време ви четях.
Сега да се похваля - вече сме четиричленно семейство. Имам си едно красиво малко момченце. Казва се Мариян, носи името на майка ми. Роди се на 22.10 много бързо и без никакви проблеми. Пожелавам на всички бъдещи майки такова раждане.
Мариянчо е много кротичък засега -  хапва си, спинка си и не ми създава грижи.
За съжаление ден преди бебчо да се роди погребахме свекър ми. Милият не можа да си види второто внуче. Опитвам се да гледам на нещата философски - едни си отиват, други се раждат- но въпреки всичко ми е мъчно за него, защото беше много добър човек.
Засега толкова, друг път ще разкажа за отношенията кака - бебе.

# 253
  • Русе
Невенче, честито! Да ви е жив и здрав!

# 254
  • София
Невенче, жив и здрав да е Мариян! Много целувки и ще чакаме снимки да го видим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт