.
.
. Не се претоварвай с мисли какво би било.
/, не го преживявай. Самонавиваш се и се разочароваш. Гого е щастлив и е добре където е. Мисля че това е достатъчно
. 
. Аз само ще ти кажа, че те подкрепям за всичко, което правиш, защото съм сигурна, че просто си майка и не можеш да стоиш отстрани да не правиш нищо. И да, няма да се примириш. Ще продължиш да се бориш. Сигурна съм, че ако нищо не правеше, пък съвсем щеше да ти е кофти
. Не можеш да нямаш и тежки моменти, нормално е. Не е леко изпитанието, през което ти се налага да преминаваш
. Но, пък аз съм ти казвала и друг път- за мен ти си страшно силен човек, организиран и волеви. И все си мисля, че в крайна сметка нещата постепенно с Гого ще имат все по положително развитие. Няма как да е, при такава майка като теб. А и ти споделяш и положителни неща, все пак. Аз е нсъм специалист, но от това, което споделяш, аз мисля, че нещата вървят нагоре.
. Радвам се, че се обаждаш от време на време. Целувки на Вики
.
всичко ще се нареди както трябва, бъди по-спокойна и се опитай да мислиш положително! Правиш толкова много, не може да не се отрази положително.. а хората, че са станали жестоки е вярно.. не знам на къде върви света..
) Това беше само в 1 клас, да не си помислите, че съм била хулиганка 
И аз мисля като Рали, страхотна майка си и ще постигнеш забелележителен напредък с Гого. Много ясно, че ще го водиш и ще се работи с него. Може сега да не ходи на екскурзии, но като порасне, ще води съвсем нормален живот.
, недей да мислиш така, даже ти забранявам да ти минават такива мисли из главицата. Ти работиш толкова много с детето ти, сигурна съм, че Гого ще порасне по-уверен, адаптиран и умен от много свои връстници без такава диагноза. Имам пред себе си дете, на 10-11 години, буквално малък гении, има си приятелчета, виждам го да играе с тях макар и със своите странности, но е приет от децата. Мисля, че нашето поколение е по-толерантно от това преди нас.
. Бях й обещала, че като отида ще я заведа и така - с розово лакче с декорция естествено цветенца
И това пречи ли ми да живея? Прави ли ме по-зле или по-нещо-си от другите?
Чувствам се много по-добре и по-пълноценна, просто защото аз съм такава. На предната работа нямах възможността да бъда себе си и се чувствах ужасно, мразех да ходя там и т.н. 

Подействами като вица за един човек отива на лекар и казал на доктора, че бил разтроен. Доктора дал успокоително и казал да иде след ден. Отишъл на другия ден и на въпроса как си отговорил - до шия съм в л...а, но хич не ми пука 

. А сега подготвям една самостоятелна задача по един друг предмет, отделно и работните задачи, екна е пълен. Но пък вечер изобщо няма и да стигна до това, просто няма време. И така.
. Естествено, държах менторски тон, но до там. Но и аз искам да ми казва сама, а не да се опитва да прикрива. Целувки на Кари 
. Като те осигуряват жилище и за него заплата. И започнахме тогава да мислим да ходим ли, да не ходим ли...той каза, че сам категорично не заминава, а това означаваше аз да напусна работа и да заминем и ние с Йоето с него
. И някак си, на мен този Катар му звучи като някакъв друг свят, вселена, култура, бит, климатични условия и всичко. Влязох, попрочетох в Интернет, оказах се права, друг свят си е
. А и точно сега тук си купихме жилището. А и Йоето тъкмо си свикна тук на градината с дечицата и учителките, а и моите желания за второ дете, някак си това там не си го представих, а да отложа с още три пълни години ми се видя цяла вечност. А и връщайки се после тук, трябва наново да си търсим работа. И накрая се отказахме. Оставаме си тук 

) таласъмските истории е много впечатлен от художественото оформление 
Но вие си знаете и щом така сте преценили 

Опитало се е да почисти момичето. Като не сте свикнали да ви драскат по стените, така е
Вчера Гого е разказал играта на баба си. Обикалял е за норматив от едната страна на камарата дърва за горене до другата. Високи са към 2м и са точно до зида. та правил опит човека да ходи по керемидите на оградата
Понеже обича да ходи по бордюри. Скоро не съм го пробвала в залата за акробатика. Че има заложби има. Но 8 часа в събота ми идва много. Не че не стават и без друго в 7 през почивните дни
Анджи я уредих на следучилищен клуб до 5.30 и баща й ще я взима
Препоръчани теми