Есенно-зимни размисли и страсти на ЯНУАРСКАТА дружина

• 59 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Мисля, че съм в пети вече.

# 631
  • София
Люби, ако знаеш как ме изплаши във фейса за това Пооомощ, дето написа, направо ми се преобърна нещо отвътре, дали защото напоследък по принцип съм напрегната, не знам, ама го взех насериозно, ама си викам, ще следя какво ще пишеш после...добре, че всичко е бъзик и всъщност няма нещо сериозно Hug. Иначе, браво, че най-накрая са ти намерили заместник, дано скоро да можеш да си почиваш повече Peace.
Мони- аз на Йоето й купих последно маратонки от магазина на Декатлон, големите спортните, има на Подуене, и на Околовръстното, и съм доволна да ти кажа, бяха намалени на 25 лв, мисля, че бяха, не знам на каква фирма са точно, но са здрави и са й удобни, само дето нямаше друг цвят, а само бели, та всеки ден ги бърша, че иначе, след нейната игра в градината, не можеш да им разпознаеш цвета Sunglasses.
Уфффф, пак моля стиснати палци, че ми е едно напрегнато Praynig.
Иначе и вашите ли деца се цапат така, като играяят навън? Вчера вземам нашата от градината, в косата й пясък, по бузите- кал Crazy. Иначе с поличка и на опашки Flutter. Викам й, Йое, ми то не може така - хем с готините дрешки и прическата на градина, хем после да те взимам, все едно си яла живи хора Whistling.

# 632
  • Русе
Ха-ха, Рали, сори ако съм те стреснала, това е майтап с моите приятели. Нещо ме стегна опашката и го написах. Обаче после забравих и като се прибрах, изкъпах се, наготвих и т.н. и ми звъни една приятелка и тя притеснена. Всъщност се досетила, че може да е хумористично, ама за всеки случай да ме провери. А за заместника - още не са, едва от понеделник е обявата.
Стискам ти палци!

# 633
  • София
Уффф, Люби, къде чета и аз не знам, мозъка ми дава заето, имах предвид, скоро да намерят заместник, че на теб да ти е по-леко Heart Eyes.
Иначе, да, първоначално се притесних, като прочетох, после си викам, че ако имаше нещо, най-малкото щеше поне тук да пишеш. Но се радвам, че всичко е шега.
Иначе, искам стиснати палци по отношение на професионалното ми развитие, не е за нещо здравословно, уточнявам, че да не помислите, че е нещо обезпокоително.
Просто от една страна в офиса ми е напрегнато, от друга страна се боря за друго и...на моменти не ми издържат нервите Tired

# 634
  • Ловеч
Ето ме.
Моите приключения не свършиха.
Роднините-бившата жена и двете дъщери на вуйчо ми ,само чакаха да минат 40те и се активизираха нещо.Не стига ,че никога не са се интересували от него и имота,ама сега са се взели на сериозна.Първо оставил им писмо кое е купувал,та споменал някакъв сервиз и те не го открили и звънят. #2gunfireКато че ли това е най-спешното нещо.Извадили всички фактури за дограми ,парно.Никой не оспорва кое е било негово ама ще има цигански изпълнения със сигурност.Аз пък тоз филм не ща да го гледам и в скоро време ще си ида да ги питам какво искат,да не се налага да пишат писма като баща си,дето приживе мълча пък после простотии.
Иначе всичко е ок.Детето е едно вкиснато,чаках да му се подредят планетите ама ще трябва да го "ремонтирам"защото е нетърпим Laughing
И аз ще купувам маратонки и панталони,блузи има над 20.
Люби ,късмет Hug

# 635
  • Русе
Кукуу!
Снощи ходихме да гледаме "Живи легенди". Беше много разтоварващо. И аз да се разпиша с ново кожено яке. Естествено е с няколко номера по-голямо и ще го използвам само един сезон. Въпреки това е ок.
Тоби, големи саги при вас.
Рали, да стискаме ли още? Какво стана?

# 636
  • София
Аз ще чакам да филмират сагата на тобито и тогава ще ида на кино Wink
Люби, че стито яке. Аз казах ли, че купих на мъжО за РД и за новагодина и за св. Валентин кожено яке  Mr. Green
Труп съм вече. излизам в 7,30 и се прибирам в 9 вечерта. И така ще е поне още месец. След това ще направим месец почивка от "тунелката". Имам огромна нужда от почивка, обаче няма кога Sad
Утре стискайте палци. Гогича е канен на рожден ден на братовчедка си и ще има много деца от градината - той е в една група с нея. Та за сефте ще прекарам толкова време с родителки и ми е леко изнервено, защото и те не са имали възможност да го видят в целия му блясък Mr. Green Все едно на бал в Бъкингамския дворец ще ходи, ама хайде.
И добре, че ме светнахте за вървежните женски подаръци, та звъня на майка ина рожденичката и я питам имате ли кукла от Монстърхай и тя ми вика - ти пък с 2ма мъже откъде ги знаеш  Joy
Таис, как е раята?
Рали, какво стана - имаха ли ефект стиснатите палци?
Ради, щом е с червено вино полят лаптопа - приема се шльокавицата. Виж ако беше с лимонадка... Crossing Arms
,

# 637
Mdaa, 4erveno be6e, no kiselo, dano ne e skapalo vsi4ko vatre. A pi4a, koito go pravi, o6te ne go bil otvoril daje...Kazah li  vi 4e hodia na ne6to kato 4astni yroci pri edin forograf Simple Smile 4etiri dami sme I tazi Nedelia 6te ni e tretata sbirka. Mnogo mi e kef Simple Smile   Stiga sam pisala, 4e e mnogo grozno Simple Smile

# 638
  • София
[bДобро утро![/b]
Още 2 дена и съм отпуска  newsm44 newsm68
Ради супер.Като малка исках и аз да се занимавам с фотография.
Дони сигурна съм ,че имаш нужда от почивка.Как мина рождения ден на братовчедката?
На Моника резултата този път е отрицателен,но пак има 3 деца с положителен Close
Аз с тази скарлатина вече ви побърках.......
Тоби  Hug Стане ли въпрос за пари и имоти ела гледай сеира на хората.Затова с баща ми не си говорим вече 3 години.
А преди умираше за мене,но .........Намери си една жена,толкова алчна.И сега нейната дъщеря си живее в апартамента на баба, а аз давам по 720 лв на банката.Ама да сме живи и здрави.
Вчера с мъжа ми си говорихме за бебе и решихме ,че е време вече.Лятото може би ще се пробваме.Аз искам да е пролетно бебе.
А толкова ме е страх от раждането,че нямма думи.
Пак написах роман.Ама и аз като Рали тук обичам да си разказвам
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Приятна събота и неделя.Аз отивам да пека питки..... smile3534

# 639
  • София
Пак аз  Rolling Eyes
Вече съм отпускааааааааааааа
Днеска съм решила да си почивам ,от утре малко да изчистя.
На работа съм след 2 седмици.
Вие как сте?

# 640
  • Варна.....
Мони, не звучи зле!
Аз нямам отпуска, когато открадна 1 седница отиваме някъде и като се върна ми се струпва света на главата. Дори не мога да си представя какво бих правила две седмици в къщи. Но то все така е било и май съм свикнала  Heart Eyes
Тоби, това с имотите е грозно, но реалност!
Хубава седмица ви желая!!!

# 641
  • София
Хич не е зле 2 седмици,ама ми започнаха с ядосване.
Някой през нощта ни надрал колата и спукал гумата  smile3514Ужасссссссссс

# 642
  • Русе
Това нарочно ли? Баси, как може да има такива хора?!
Ради, това с фотографията звучи много хубаво. Аз пък като изляза болничен мисля да се запиша на йога за бременни. Едва ли ще е нещо сложно, сигурно само се търкалят.  Laughing

# 643
  • Ловеч
Добро утро!
Мони ,съжалявам за колата-нямам думи.
Ние с Ивко сме болни от петък,уж всичко мина ,в 5 сутринта ревна ,че го боли ухо.
Аз съм с кашлица,възпалени синуси-изобщо пълна програма.На мен АБ,и за него ама да изчакам днес и утре.
Люби,йогата звучи чудесно-сигурно ще е весело да се търкаляте там Laughing

# 644
Чудех се къде изчезнахте.
Ради супер звучи фотография, и на мен ми се занимава, но няма при кого.
Дони, как мина РД? И забелязваш ли ефект от тунела?
Мони, колко време тази скарлатина? И градината на Марти има вече 3 седмици. Полудяхме групово в къщи. Сега се чудя изобщо като мине карантината да го пускам ли ... ами ако донесе нещо тук направо ще се метна. Ужас за колата и гумата колко извратен народ се навъди не е истина ...

Ааааа за имоти не ми говорете на мен, такива клетви съм хвърлила, че една да ги стигне ще горят цяла вечност .... опитвах да простя, всячески, но това не са хора, това са влечуги /майката и сестрата на баща ми, неговият баща и самият той ....../ гнусни животни ....

Общи условия

Активация на акаунт