Есенно-зимни размисли и страсти на ЯНУАРСКАТА дружина

• 59 911
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ели в нашата градина се бориме вече 4 месеца с тази скарлатина.Сега пак има 3 деца с положителен резултат.
Иначе за колата.Много тъпо.Сутринта купувахме гуми.МНого добре тръгна понеделнишки.А и беше много непредвиден разход.
Какви са тия хора незнам .
Тоби дано минава при вас бързо.
Свекито води Мони при един билкар.Сега пие едни капки.Може да не помогне,ама няма и да навреди.
Люби това с търкалянето ми хареса  Joy Joy Joy

# 646
  • София
Тук съм, мърдам, ама не ми се пише. От вчера стартирах работната седмица, от днес като се сетя, че има още 4 работни дни и ми се гади Tired.
Люби, Дони- ами нищо не става засега, така, че ако се присещате от време на време, можете пак да постискате палци...но е ужасно като цяло положението, имам чувството, че е по-трудно и от преди около година и половина, когато мъжа ми си търсеше работа...реве ли се, стиснало ме е нещо за гърлото...ама спирам до тук, не му е тук мястото да се оплаквам повече за това. В крайна смета, всичко идва от там, че теглихме по-голям кредит за жилището, отколкото ни позволяваха доходите и сега го усещаме, буквално всеки месец и с всеки разход. Но..това е- взехме си решението, сега си теглим последствията Naughty.
Мони- ужасТ, ей заради такива неща, дето написа, понякога ме е яд, че живеем тука...имам предвид, не само като страна, а и като време, мироглед, етап, епоха....не ми харесва накъде отиваме, а и като цяло нямам хубави предчувствия за бъдещето, ама д ане задълбавам повече. С една дума- съжалявам за това, което ви се е случило. Гуш, само мога да кажа, ако изобщо ще помогне Hug Иначе за другото ви решение- лошо няма, да сте живи и здрави, сигурна съм, че ще бъдете прекрасни родители Heart Eyes.

# 647
  • София
В крайна смета, всичко идва от там, че теглихме по-голям кредит за жилището, отколкото ни позволяваха доходите и сега го усещаме, буквално всеки месец и с всеки разход. Но..това е- взехме си решението, сега си теглим последствията Naughty.

Точно това е и  нашия проблем ,ама толкова добре си го написала.Преди малко гледах едни снимки.Толкова щастливи сме били този апартамент.Пак му казах на мъжа ми ,че искам да го продадем.
Предпочитам на квартира,но щастлива
А за другото пак този кредит ме спира.

# 648
привет и от мен! Нещо сме влезли и ние в кофти серия.
В събота вечер пред очите ми децата се гониха из вкъщи в момент на разбесняване и се сблъскаха с такава силаа, че на Андрей предните му два зъба почти се избиха  Sad Шурна една кръв, много се изплаших...Днес го водихме на зъболекар, ще мажем венеца с едно кремче, надявам се да не паднат зъбите, обаче са свлечени надолу и фифли като говори, уужассс. ей така стават лошите работи, за секунди. Отделно се държи много невъзпитано, отговаря, тръшка се, инати се, няма му е любимата дума, не бива пубертет да е. Не знам вече какво да го правя  Cry все се надявам да е период, ама е гати периода вече стана.... Wink

# 649
  • София
Леле Ники, изтръпнах. Ей, големи са ни диванета значи...Аз не знам дали ви бях споменавала как точно преди Коледа Хриси падна по гръб от Кораба - това е една пързалка, която е висока поне едно 4-5 метра. Нашия по гръб и сам каза, че повече няма да ходим там.
Иначе рождения ден мина добре, децата се забавляваха. Мен ме изкара извън нерви собственичката на клуба, която не спря да мрънка. Тя всъщност никога не е харесвала Гого и в неделя бая се чудех дали да не ида да и кажа 5 приказки, но ми мина вече. През 2 минути ме викаше, защото излизал по чорапи. А в Капелата като всички са по чорапи? То затова и въпросната никой не я долюбва в квартала, а хората ходят в клуба и просто поради липса на друг. Е, Гого не се включваше в игрите по разбираеми причини. Неговата вярна приятелка Алекс обаче го следваше навсякъде. Запознах се с майка и и мисля да питам учителките кога има рожден ден и да я изненадам.
Тунелката - ходим плътно всеки ден. Много нанагорно ми иде, че се прибирамв в 9, но още месец трябва да избутаме. Иначе има промянва в Гого според околните. Аз точно не мога да я определя каква е. Вчера ме посрещнаха децата в градината - Лельо, а пък днес Гого е слушал Joy

# 650
  • Русе
НикиShocked Белите стават светкавично.
Нас ни поканиха на първия ни РД от групата на Кари. Много се вълнуваме и двете. На две близначета - момче и момиче. Моля за идеи за мъжкия подарък.
Дони, дръж се, ти си нашият герой! Представям си колко е изморително това всеки ден по толкова часове, но поне да е за добро.  Hug
Рали, ще стискаме когато кажеш. Пожелавам ти да си намериш по-добра работа и по-добре платена.

# 651
  • Ловеч
уф,детски му работи ooooh!
Уж да изчакам с АБ ,но сутринта се събуди с Т и го почнахме.
Аз пък като отровена,нито ми се яде,всичко има вкус на пластмаса.
Иначе вчера ,не спря да се пребива-първо си удари пишока с една китара,брадата във вратата,окото в масата-цял ден не се спря.Аз пък бях като дроб-не станах от леглото ,а той все при мен се натиска-друг път изобщо не ме отразява #Crazy
Със сигурност го тресе някаква криза на възрастта,добре че поне мина периода когато на всичко казваше-Няма пък!
По въпроса със заемите ,ние също сме тръгнали по този път ,но все още се ослушваме-Ако ще теглим кредит ще съм аз-но с моята жалка заплата няма да ми отпуснат много.Добре ,че в къщи все цари мир въпреки ,че сме дядовата ръкавичка.
Да се похваля ,че ни изплатиха детските от Швейцария-тук се оказа че съм "богата "въпреки че заплатата ми е 540лв.
За имотите и родните -поредица от романи мога да напиша-всички казват -Мен къщата не ме интересува-пък после ела и гледай.Като че ли ще си занесат всичко на оня свят.
Отивам да готвя супа,че мъжо се е въоражил с един поялник и лекува влакове hahaha
Люби аз съвет за мъжки подарък не мога да дам-при нас всичко е влаккккккккккк

# 652
  • София
Благодаря, Люби, за подкрепата Hug Тази нощ се понаспах и днес нещата не ми се струват чааак толкова черни, но да- моите вълнения си остават, ще видим занапред как ще се развият нещата. Но, определено това стои пред мен сега, няма как да си позволя второ майчинство в тези условия, след като фирмата върви на толкова зле, а все още няма изгледи за нова работа, рискуваме да останем гладни всички, а и пък после с две деца, мисията ще е още по-трудна с новата работа Tired Rolling Eyes, а и сега, аз съм на първо място отговорен човек...макар цената е да отлагам с още няколко години...а иначе чисто физически съм добре, цикъла ми е точен, имам си и овулация, усещам я, имам и признаците, ама не мога да се възползвам Tired...дано да си остане така, докато му дойде времето Praynig. Дано Praynig!
За подарък за момченце- като трябваше за моята приятелка за момченцето да купувам за НГ, мупих количка с Маккуин, ама той е по-мъничък, тогава беше на три годинки. За по-голямо- нека дадат другите мнения.
Ти усещаш ли вече бебето, май скоро беше на преглед Heart Eyes.
Иначе, идеята за Йогата е супер, аз с Йоето исках, ама така и не намерих време, а иначе звучи супер Heart Eyes.
Бейби- ужас звучи това, наистина белите стават за секунди Tired. Надявам се скоро и вие да излезете от черната серия Hug
Дони- радвам се, че съм дала идея с куклата, имам предвид Монстърхай и другите Heart Eyes. Иначе, след като другите, виждат промяна в Гого, най-вероятно е така Heart Eyes. Дано и още повече положителни неща да видиш Hug А според мен е хубаво, че Гого си има приятелка Алекс, защо пък да не отидете на рожденния й ден?
Мони- нашата вноска е 500 лв, но пак ни е много, защото все има и някакви непредвидени разходи- ето сега последното, трябва да слагаме паметник на гроба на свекър ми, 700 лв е "удоволствието", и всичко други налични неща...а единствено, освен на заплатите, разчитаме и на един овърдрафт на мъжа ми- успяваме да повъзстановим малко и на следващия месец пак си го набъркваме Tired Ама, да сме здрави, може и по-светли дни да дойдат. Иначе за вас, не зная какво да те посъветвам за апартамента...за всеки случай, ако аз бях на твое място, не бих го продала, аз толкова исках да си имаме наще си ново жилище, че за мен това е нещо голямо.
Тоби- четох твоите роднински одисеи, ужасТ. Иначе- аз явно нещо съм недоразбрала, какви са тези детски от Швейцария Rolling Eyes? Оправяйте се бързо, и ти, и Ико Hug
Ради- звучи супер фотографията Hug
Айде, стига за засега, че аз като не пиша, не пиша, ама като се разпиша, романи изписвам ooooh!

# 653
  • Русе
За подарък за момченце- като трябваше за моята приятелка за момченцето да купувам за НГ, мупих количка с Маккуин, ама той е по-мъничък, тогава беше на три годинки. За по-голямо- нека дадат другите мнения.
Ти усещаш ли вече бебето, май скоро беше на преглед Heart Eyes.

Не я усещам още. Утре съм на консултация и ще я видя.

# 654
  • Ловеч
Ралче,мъжът ми работи на кораб ,който плава под Швейцарски флаг.Та там дават детски на всички деца-пак зависи от дохода ,но дават и на такива до 23 години ако са студенти.С две думи ако родителят работи за Швейцария,не зависимо къде е детето се полагат детски.Ако вземах от тук ,само щяха да приспаднат тези 35 лв и ще дадат остатъка.Малко зор видяхме ,докато попълним документите,да съберем други ,да ги легализираме,но резултатът си струва.
Не знам що се заех да готвя като нямам никакво обоняние- сготвих красиво-за вкус не знам Mr. Green

# 655
  • София
Сега се зачетох в една тема за една родилка Юлия от Бургас, за коята събират кръв, защото се нуждае от много кръвопреливане, заради специфичното си заболяване. Много се трогнах, чак ми избиха сълзите Sad, засилих се и аз да чета къде мога да даря кръв, ама се сетих за моите неща и дето пия Синтрома и като прочетох се оказа, че не ставам за кръводарител. /Това лекарство разрежда кръвта и с него не се разрешава кръвопреливането/.
Но ще се моля от сърце да се оправи жената Praynig
Та в тоя дух, горния, извинявам се за последните си постове- звуча по-депресарски, отколкото реално трябва. Най-важното е, че сме добре- уж това го зная, ама трябва и по-често да си го казвам, другото- все някак би трябвало да се нареди Praynig.
Тоби- ясно, сега разбрах. Ами браво, че в крайна сметка сте успели да се възползвате. И аз да бях на ваше място, сигурно и аз така бих постъпила Grinning
Люби- значи помня аз, стискам палци утре за прегледа, попитай лекаря, след като го мислиш толкова, ще чакам да кажеш после как е минало Praynig

# 656
  • София
Eхееее колко сте активни.Браво!
Рали и аз се зачетох в темата за тази родилка.Решила съм да отида да даря кръв,ако още има нужда.
Тоби те хората в Швейцария май много добре си живеят и доста уредена държава.Имам приятелка на която баща и живее там.От него съм чувала.
Люби сега знам че са много актуални някакви очила за нощно виждане .Незнам дали обаче не са мн скъпи.И ние тази година  започнахме да ходим на рождени дни на децата от групата.Моника е много щастлива и децата си играят много хубаво.Харесват ми тези рождени дни  Peace
Нейния тази година също беше с деца от градината и беше най спокойния и рожден ден .
Дони само ти си нзаеш как издържаш на цялото това натоварване.Дано наистина има разлика в Гого.
Ние днес с Моника на кафенца цял ден .Добре си изкарахме.И тя е много доволна и изморена.
Дано заспи.
Решила си е ,че чакаме бебе и само разправя на хората.Хем ми е мсешно хем трябва да се обяснявам  Joy
Лека на всички

# 657
  • Ловеч
Мони ,това с очилата за нощна виждане е идея.Ивко става нощем,лута се в тъмното да търси вода и като не я намери чак тогава ме търси-ще взема да му купя едни такива .
Правих на детето една смешна пица,мъжо взе че я хареса та правих и за него-явно ще живея Wink
Дечко още е отпаднал-спа 3 часа следобед-чудо-невиждано и преди малко ме моли да обличам пижамата и да лягаме.
Ейц, аз днес голяма активност,поцепих се от писане тук и от готвене-като отвързана съм.
Люби Hugще чакам утре да пишеш.

# 658
  • София
Tobi  аз съм решила да купя такива очила на племенника.
Люби аз мислех,че щом са близначета майката може би има нужда най-вече от дрешки.
Събудих се рано.Сънувах ужасен сън,направо треперех като станах.
Вчера взех Моника на обяд.Ходихме на кафе с колежките ми.Изкарахме си супер.
Тя много обича да я вода с мене.
Но е станала много лоша.Даже 2 дена и госпожата ми се оплака.А тя там слушаше много.
Само тичали и се биели.В групата има само 6 момичета ,другото момчета.
Казах и е,че ако още един път се оплачат ще има сериозни наказания.
За сметка на това пък е научила много стихотворения.
В момента учат за Райна Княгиня.Сигурно е 5-6 коплета.Направо ги побъркват тия деца.
Тоби а ккава е тая смешна пица?
Бейбиблу дано сте добре вече и всичко минава

# 659
  • Русе
Ку-куу!
Ходих на преглед - всичко е ОК. Взеха ми кръв за спин, хепатит В, пълна кръвна картина, захар - абе 4 епруветки напълних. Бебка е добре, много мърда, имам CD с клипчета. Плацентата ми била ниско - 2,8, а трябва да стане 4 разстоянието. Можело да прокървя. Не се разтревожих, и с Кари имах ниска плацента. Следващата консултация е на 26.03, тогава може да ми направи ФМ ако искам. Всички в тази клиника са толкова внимателни. Днес лаборантката ме изуми - такова мило отношение не съм виждала дори като са вземали кръв на Кари.  Heart Eyes Защо не е навсякъде така? Ако можеше и да се ражда при тях щеше да е супер.

Общи условия

Активация на акаунт