Есенно-зимни размисли и страсти на ЯНУАРСКАТА дружина

• 59 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Секс по график значи  Mr. Green Тъй като гледам за лятото ми излиза женско  hahaha

# 106
  • Ловеч
Аз пък съм най-отдолу в таблицата и каквото направя ноември и декември това ще е -за догодина нямам шанс Mr. Green

# 107
  • София
Бе за догодина - като порасне само ще реши какъв пол ще е hahaha

# 108
  • Ловеч
да дам отчет.
Прибра се и още като влезе каза Здравствуйте!По което разбирам че първото занятие по руски е било днес bowuu

# 109
  • София
да дам отчет.
Прибра се и още като влезе каза Здравствуйте!По което разбирам че първото занятие по руски е било днес bowuu
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Само си го предцтавих
Шегата на страна ,но един съсед беше в Турция и каза ,че благодарение на руския се е разбирал с хората
Моника пък днес за 1 ден е била на английски и много и е харесало.
На мене пък ми дойде и ми е едно........Егати почивката.
Сега подреждаме с Моника боклуците и.Толкова книжки изнамерихме.Има около 15 само за оцветяване ,които за забравени.
А за бебета -току що разбрах че една приятелка чака пролетта.ей само ние се моткаме.Моника се сърди,че само тя си нямала...Право е детето.

# 110
Айде поне искате мъж, че сега баща Ти ще трябва да даде семенце за момиченце.
Обича девойките моя синковец, но щял да се жени за мен - нищо не го отказва  Crazy.
Рускоговорящите навсякъде са по много и по-лесно ще намериш някой, който знае руски, отколкото друг език. Аз искам да го запиша в руското училище точно затова, но там какъв наплив е, като знам проблема с нашия набор бррррр...  ooooh! дали ще го огрее не знам.
И на мен ми се спи с пълнолетен мъж вече  Crazy.
Вчера махнаха конците. Неприятно, но поне бързо стана. И навсякъде плащай, плащай... Добре че тези разходи ми ги възстановяват после, ама се ядосвам, че тая ЗК е боклук  #Cussing out. Имам право на 2 прегледа след раждане и тоя ми се прави на велик, че тр на определена дата да отида, аз до тогава ще съм за болница сигурно  #Cussing out.

# 111
  • София
Айде тоз път картинката от мен

Разгулен живот ей. Това ми били майки Twisted Evil

# 112
  • София
Наздраве!
 Wine Glass

# 113
Дониии, ако знаеш как ми се пие коктейл в някой готин бар  Crazy. И като знам, че скоро може да не стане, та - наздраве!

# 114
Добро утро.
Днес Даниел става на 1 месец

С Марти броях всеки час, а сега не усетих как мина времето. Е има какво да се желае /да поспя, да се поразходя, да изляза с приятелка/, но пък седейки в къщи ми е толкова отпускащо. За разлика от първия път - дали от секциото, дали от лошото януарско време, дали от неопитност - сега съм съвсем различна. И депресия няма.
И ви пожелавам слънчев ден!

# 115
  • София
Жив и здрав да е и специално да го нацелуваш от мен  Heart Eyes

# 116
  • София
Жив и здрав да е малкия Дани.
Леле толкова е студено.Ама много рано дойде този студ. cold

# 117
Айде една снимка на Даниел  Laughing

# 118
  • София
аууууууу пупу да го посерат кокошките  Heart Eyes Веднага по една целувка по бузите от мен Simple Smile

# 119
Елена, много е хубав! Пу-пу! Ето има и твоите сини очи:)

А, Дони, тази таблица не е вярна. По една такава, трябваше да си имам момиченце:)

Общи условия

Активация на акаунт