Звездни компромати - 182 част

• 68 583
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Петко и от панелка го вземам.  Heart Eyes

О, Касита, недей. Сигурна съм, че мъжа ти го превъзхожда стократно този.

# 676
  • София
100 години сп. Vanity Fair - показали са всички корици и има гласуване за най-добра, за сега водят вампирите Кристен Стюард и Робърт Патинсън. Аз гласувах за  Принцеса Даяна, Анджелина Джоли и тази

# 677
# 678
# 679

Това е най-доброто издание на темата, която сме имали! На всяка страница Фасбендър.

За Джой един Brandon Flowers, защото колекционира rock-sweethearts.  Mr. Green

# 680

Страхотна е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не  знам дали за някого би било новина, но да споделя какво четох в новия Гламър. Кейт Мос признава, че е плакала за Джони Деп години след раздялата им, преживяла го много тежко.  Peace Бях изненадана  Crazy

# 681
  • Bayern
Сигурно  аз нещо съм крива, но Петко ми харесва(знам го само от Денсинг старс)...Валери Божинов също ме кефи Wink ...

Сара Джесика Паркър с близначките     2     

Алиша Кийс  семейно 

Джесика Алба и Хевън   малката е с много готини обувки

Миранда Кер и Флин

# 682
# 683
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Това е най-доброто издание на темата, която сме имали! На всяка страница Фасбендър.

За Джой един Brandon Flowers, защото колекционира rock-sweethearts.  Mr. Green
Фасбендър промотира филма, който може би ще му донесе Оскар, и по десет пъти на страница да го има, ще е заслужено Heart Eyes.
Кой този прекрасен рокаджия Heart Eyes? Не го знам, но си го прибирам с кеф Blush

100 години сп. Vanity Fair - показали са всички корици и има гласуване за най-добра, за сега водят вампирите Кристен Стюард и Робърт Патинсън. Аз гласувах за  Принцеса Даяна, Анджелина Джоли и тази
Ммм, обожавам им Оскаровите корици, отивам да разгледам за коя да гласувам Party

# 684
Забравих да кажа за Петко, харесва ми   Laughing А не смея да кажа, че и Яна ми е симпатична  Whistling

Joy, ето го кой е  Peace

Оф одъртЕх и аз, вече не са ми толкова готини тези  Laughing

# 685
Пенелопе Круз бременна ли беше?

# 686
  • на брега на реката
да, да не е родила вече?

# 687
Пенелопе Круз бременна ли беше?

Беше, роди момиче на една дата с К. Мидълтън.

# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт