то не вреди Кате,напротив.Кофтито е,че баячката отнася неразположение.

Но нямам нищо против, и без това, до тук първокласничката ми е точно 375лв и това е без дрехи /които тепърва ще купуваме за есенно-зимния сезон/ и тоалет за първия учебен ден /официални рокли си има/. Пък нямаме право на еднократна помощ за първолак, нищо, че социално слабите се хранят от такива, като мен, но да не навлизам в тази тема.
))
))
Хем не вярвам, хем имам такива създадени навици, само дет' не се кръстя като видя поп

затова ми хрумна да питам ЛЛЛ. Благодаря предварително!
няма категорични данни дали даването кърма на голямо дете ще помогне мозъчната дейност. Можем само да предположим, че щом примерно се препоръчват орехите заради мастните си киселини за подобряване работата на мозъка, защо не мастни киселини, които са видово специфични специално за човешки мозък
и на мен все ми е смешно, но все забравям да ви питам, ами при тези въртения после по възглавницата намирам много бебешка коса, то моето ще вземе да му окапе отзад и малкото коса 
искам и аз, днес една колежка видях с нейното бебе, ми и тя ми обяснява колко ми е красиво бебето
и беличко, а нейното го гледам едно черничко и с червено лице, и тя ми вика виж я моята като баща си е, е какво да й кажа, не че си е моето ама си е хубавица, надух се малко де Препоръчани теми