Веганството - да споделим опит - 12

• 53 193
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Права си, Дао!
"като не ядеш "акита" няма да има нужда да чистиш "акита" от организма"
И аз така мисля...но тенденциите като цяло са други.

С ММС не съм подробно запозната; не ме влече.
Хидроколоника - не знаех, че е била модерна.

# 91
Според мен, тенденциите винаги са диктувани от парите.   
Не че определени продукти/процедури нямат никакъв ефект, но почти винаги нещата са силно преувеличени, за да има търсене.

# 92
  • София
беше модерна да, според мен на хора, които им е допаднало така да се преичстват най-вероятно продължават да го правят; по принцип нямам нищо против обикновени клизми от време на време, самият димков ги препоръчва при лечението на редица болести

Krasi - да така е, методът на продажба на панацеи за лекуване е същият като този на панацеи за отслабване. Крайаната цел са парите. По същия начин са програмите са самоосъзнаване и т.н. Всички много искат да ти помогнат и са мили, и благородни, и усмихнати. Ама я им дай ти първо за един уикенд 200-300 лв, пък дали ще получиш "просветление" не се знае. Сега ти видях подписа за Менделеев - много се смях Grinning

# 93
Мен ме заинтересува дали наистина може да помогне за изчезването на разни кожни проблеми. Така или иначе не знам откъде мога да си купя въпросния ММС тук, иначе бих пробвала кожния ефект Peace

# 94
Галче,
http://curezone.com/forums/am.asp?i=1265318

За кожата бих пробвала с магнезиево олио, примерно.

Дао,
мъжът ми ходи един единствен път на хидроколоника преди 4 години и нещо вече.
Беше след консултация с натуропат.
А х.к. специалистът му каза, че не се нуждае от поредица подобна терапия; нито пък му каза искам те периодично при мен. Разбира се, ако се води що годе разумен живот.

Иначе да, моди и подвеждащи тенденции да искаш...Wink

# 95
Мен ме заинтересува дали наистина може да помогне за изчезването на разни кожни проблеми. Така или иначе не знам откъде мога да си купя въпросния ММС тук, иначе бих пробвала кожния ефект Peace

Има група във фейса https://www.facebook.com/groups/467889853274360/
но не съм го ползвала и нищо не мога да кажа

# 96
Иска ми се да си направя покълнали семена. Кои семена са подходящи за ядене?  Grinning
Между другото някъде бях чела, че не били подходящи за бременни, заради някакви бактерии. Вярно ли е?

# 97
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Иска ми се да си направя покълнали семена. Кои семена са подходящи за ядене?  Grinning
Между другото някъде бях чела, че не били подходящи за бременни, заради някакви бактерии. Вярно ли е?

аз покълвам жито, леща, мунг боб, кориандър, синап, сминдух, слънчоглед. и други стават, ама аз тези имам и тези покълвам.

докато бях бременна в Германия избухна епидемията от EHEC и бременните се препоръчваше да избягват сурови храни и кълнове (не се знаеше как и от какво са се заразили хората). после се оказа, че заразата е тръгнала от кълнове. семената са били заразени с бактерия, която се е размножила в процеса на покълване. препоръчват да се попарват кълновете преди консумация от бременни.

# 98
  • Бургас
Здравейте. Искам да попитам ако има тук пишещи от Бургас, има ли в нашия град магазин, който продават продукти за суровоядци. Аз съм напълно нова в това. Сега започнах да чета статии и блогове по темата, но ми е много трудно да намирам някои от продуктите в рецептите.

# 99
tweetys,
какво точно търсиш?
Посетих 1-2 био магазина в Бургас пролетта и ми се видяха безумно скъпи.
За повечето неща се справях със супермаркетите и малки магазинчета из квартала.
Ако живеех там за постоянно, бих се насочила към хранкоопа.

# 100
  • Бургас
Питам най-вече за семена за покълване, сурови ядки и др. такива.

# 101
  • на острова на мечтите

Извинете, че нахлувам, без да съм ви изчела, но нямам търпение да ви споделя моят успешен опит с направата на тофу в къщи. Ето и снимка. Е, не съм неподготвена. Пак бързам, но сега отивам да ви изчета. Hug
За покълване на семена, накисваш за няколко часа,аз обикновено го правя вечер. На сутринта изплаквам, похлупвам и после оставям на природата да следва процеса. Със зелена соя още следобяд има кълнове, но е готова след 24 часа. С някой семена се налага да се изплакват кълновете, за да не започнат да дъхат на застояло.

# 102
Аз изплаквам винаги зеленчука, който ям, в солена вода. Предполагам, че по него също може да има ешерехия коли? Мога ли да процедирам така и със семената или няма да помогне?

За Бургас - за семена и ядки - има в повечето зеленчукови магазинчета. Някои неща - елда и т.н. - има в Пикадили. Биомагазини наистина има и са скъпи. Има един на Републиканска, друг на Тройката, преди Трията.

# 103
  • на острова на мечтите
Освен в солена вода, може да се изплаква и със сода.
Аз изплаквам винаги зеленчука, който ям, в солена вода. Предполагам, че по него също може да има ешерехия коли? Мога ли да процедирам така и със семената или няма да помогне?
Не знам дали няма да навреди на покълването солената вода newsm78 Разсъждавам така, ако си поливам цветята със солена вода, ще изгорят и ще изсъхнат. Пробвай със сода. Аз досега не съм имала проблеми с кълнове, но преди да ги добавя към ястие или салата ги изплаквам само с течаща вода.

# 104
  • София
Аз накисвам зеленилките във вода с молко лимон:)

Общи условия

Активация на акаунт