В момента чета ... 21

• 43 304
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Прочетох "Богът на дребните неща" нааай-сетне. Хареса ми въпреки, че през цялото време се лутах между възхищението и отвращението. Тази книга ме накара да се почуствам съвсем буквално, физически зле. А от друга страна да изпитам истинска наслада от четенето.
Леда Милева е права, че е глупост да се говори за сюжета на тази книга, макар че донякъде успях да го пресъздам на мъжа ми, който гледайки реакциите ми, полюбопитства за какво става въпрос.

Сега съм си приготвила "Записки под възглавката" и "Александрийски квартет" на Лорънс Дърел.
NeDa, гледам, че четеш точно нея в момента. Ще чакам отзиви  Peace

# 676
  • Sofia
Аз дочетох "Тази нощ я видях" на Драго Янчар и не съм очарована. Харесвам, когато едно събитие се показва през погледа на различни очи, но не и в този случай. Романът започна като любовна мелодрама и завърши като партизански епос - нито едното, нито другото ми е по вкуса.

# 677
Завърших "Отива една жена при лекаря" и сега започвам "Съседката" на Барбара Делински.
Прочетох книгата преди дни и много ми хареса, ще споделиш ли мнение как ти се е сторила и на теб като я прочетеш ?  Hug

# 678
  • Ямбол
Тази сутрин приключих и съм очарована, а сега съм си приготвила "Зелени години" на Арчибалд Кронин. Харесвам Кронин, дано и тази книга ми допадне  Peace

# 679
Завърших "Отива една жена при лекаря" и сега започвам "Съседката" на Барбара Делински.
Прочетох книгата преди дни и много ми хареса, ще споделиш ли мнение как ти се е сторила и на теб като я прочетеш ?  Hug

Благодарение на твоето мнение тези дни я потърсих Simple Smile

# 680

Благодарение на твоето мнение тези дни я потърсих Simple Smile
Ще се надявам да ти хареса,. в противен случай ще се чувствам ужасно виновна , че съм те подвела с мнението си  Embarassed Embarassed  Hug

# 681
  • София
Да си направим bg-mamma екскурзия до Вишеград? Simple Smile
Запишете и мен за екскурзията : )))

# 682
  • София, България
Да си направим bg-mamma екскурзия до Вишеград? Simple Smile
Запишете и мен за екскурзията : )))

Да! Някъде по средата на книгата търсих в гугъл да видя снимки на моста на Дрина и останах очарована, точно така си го представях...

# 683
Прочетох вече около 40% от Раково отделение на Александър Солженицин, много ми харесва! Нобелов лауреат, имам чувството, че чета библия..... Велик е.

# 684
  • Ямбол
Току-що приключих "Погребете ме зад перваза". Прочетох я на един дъх ... Смях се през сълзи,
Скрит текст:
а накрая се молех Сашенка да остане жив. Остана!  Hug
Така нямаше ли да е по-добре? Не че ще я чета книгата, но защо реши да кажеш какво става накрая?

Понякога, когато видя някой да споделя за книга, която възнамерявам да чета, бързам да го превъртя, че може да е решил да сподели края.

# 685
Току-що приключих "Погребете ме зад перваза". Прочетох я на един дъх ... Смях се през сълзи,
Скрит текст:
Така нямаше ли да е по-добре? Не че ще я чета книгата, но защо реши да кажеш какво става накрая?

Понякога, когато видя някой да споделя за книга, която възнамерявам да чета, бързам да го превъртя, че може да е решил да сподели края.

Съгласна съм, аз също не обичам да се пише края на една книга ей така..има скрит текст... Rolling Eyes Rolling Eyes На хора, които не са я чели, може би няма да им е интересно предварително да знаят кой ще остане жив и кой не, цялата емоция от прочита отива на кино..

# 686
Скрит текст:

Видях че поста на тази четяща дама си го сложила като скрит текст , може ли и на мен да ми кажеш как се прави това , че някой път може да искам даден текст да скрия и аз  newsm78  Hug

# 687
Присъединявам се към съфорумките, които са против това да се разказва книга.
Да споделиш емоцията, която дадена книга е предизвикала у теб е едно. Да разкажеш края, ще ме прощавате, но е тъпо. Не разбирам защо да се отнема от хора, които все още не са чели книгата удоволствието от финала???  Rolling Eyes
Ами не искам да знам кой е убиецът преди да съм прочела криминалето например  Mr. Green
Така че и аз моля да ако някой го сърби езика, пардон - клавиатурата, да издава развръзката на която и да е книга, да го прави в скрит текст  Peace
А най-добре изобщо да не го прави  Simple Smile

И по темата  Simple Smile
Продължавам бавно към финала на "Калната река". Вече почва да ми дотежава...  Confused

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 09:02 от mijjjka

# 688
mijjjka +1
nara86, когато пишеш отговор, избираш това от прозорчетата над коментара Peace

# 689
Мария благодаря ти 
Скрит текст:
дано да съм се справила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт