Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Bulgaria
Да ми разясните още малко за склада че се зарибих.Цените при избор на номер се изписва горе в дясно и е крайната.Пише ли някъде какъв е дефектът и може ли да се рискува.Иска ми се едни ботушки Кларк и Хъш Пъпис да си взема.

# 241
  • Сф
Здравейте,
искам да ви попитам, ако имате опит, искам да си купя от Amazon.co.uk няколко книжки на старо (6 са), като съм си ги избрал от един и същ търговец в амазон (World of Books Ltd.) и ми пише, че доставката в Британия е 2.80, аз ще ги шипна на фирма посредник. Значи ако си зема всички шест книги от този търговец, ще се наложили да платя шест пъти доставката по 2.80, или ще платя един път 2.80 или нещо друго. Нали все пак е от един човек, а не от шест различи и съответно, сигурно ще ги пратят наведнъж. Знаете ли това? Моля ви да помогнете Simple Smile

Voramir, аз също бях гледала книжки, и то няколко. Моя търговец  пишеше, че дори и да са няколко книги ще има доставка за всяка една от тях. прочети добре условията на търговеца и там със сигурност пише дали обединяват поръчки.

Да ми разясните още малко за склада че се зарибих.Цените при избор на номер се изписва горе в дясно и е крайната.Пише ли някъде какъв е дефектът и може ли да се рискува.Иска ми се едни ботушки Кларк и Хъш Пъпис да си взема.

deniim , пише какъв е дефектът, не много подробно, но горе долу. Има и статус- дали са нови, носени и в много добро състояние, и носени, в добро състояние. Аз взех в много добро състояние.
Като си избереш номер, и ако са налични в склада ще ти изпише "Available from these sellers" в дясно на страницата, под кутийката, в която ти пише цената. Пише нещо от рода More options... Used from 45 pounds, new from 60 pounds... нещо от този род. Питай, ако не си ме разбрала.

# 242
  • София
Това не знам ново ли е - в англ. амазон 20% за следваща поръчка на дрехи и обувки (до 5 артикула) с продавач амазон http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=amb_link_172082347_3 … f_rd_i=B00812PJ0A

# 243
  • Bulgaria
Момичета най -накрая след 1 мес.опити успях да си пусна 2 поръчки.Разбрах за склада и за абонирането и пуснах едни памперси доста изгодно и резервни касети за коша за памперси,един стерилизатор за подарък.Сега ще ги чакам.Не било толкова сложно.Благодаря на Мира за подробното разяснение за склада,ще следя:)
Хубав и слънчев уикенд  Hug

# 244
Успя ли да получиш 20% от пампитата. Да споделиш как става.

# 245
# 246
А възможно ли е да се поръча от amazon.com ?  newsm78 Някои американски марки са на доооста по ниски цени в американския амазон и се чудя дали има начин да се поръча и доставят от там  smile3502

# 247
  • Сф
Чела съм теми за превозвачи от САЩ, но доставката е скъпа + мито за поръчките над 30 евро ( май толкова беше newsm78). Така че цената става същата.
Единствения вариант е да поръчаш на приятел в САЩ и той като се връща към БГ да ти ги донесе Simple Smile Ама не всички имат такива приятели  Close

# 248
  • Бургас
Добро утро!
Има ли възможност да използвам код за намаление за този продукт, като новорегистрирал се потребител?Доставката до Германия е базплатна, нали?
http://www.amazon.de/Mercedes-Benz-Cupholder-Getr%C3%A4nkehalter … r&tag=bgma-20
Благодаря Ви!

# 249
  • София-Младост
Добро утро!
Има ли възможност да използвам код за намаление за този продукт, като новорегистрирал се потребител?Доставката до Германия е базплатна, нали?
http://www.amazon.de/Mercedes-Benz-Cupholder-Getr%C3%A4nkehalter … r&tag=bgma-20
Благодаря Ви!
Пробваш, дали ще ти хване кода просто. Ако продавач е амазон, доставката до Германия е безплатна.

# 250
  • Пловдив
Здравейте, дали на някой му се е налагало да ползва сервиза на Филипс в БГ за продукт купен от Амазон и признават ли гаранцията, която е изпратена с продукта?!
 newsm78

# 251
Добро утро!
Благодаря Ви!
И ако плащаш с Виза пробвай с кода да намалиш с 5.

# 252
Здравейте, дали на някой му се е налагало да ползва сервиза на Филипс в БГ за продукт купен от Амазон и признават ли гаранцията, която е изпратена с продукта?!
 newsm78
Не съм ползвала сервиза, но като ми се пукна каната на кухненския робот, вместо да пиша на амазон.де си я купих от нашия сервиз за  26-28лв (не помня точно).  Е, ако е ел.част става друга история.
Но са любезни, звънни и ги питай.

# 253
Интересувам се някой ползвал ли е това? За понички ли е или тези pop cake са нещо друго? И върши ли работа?

Cake pop maker

А това става ли за супа топчета?. Най-дребното, което намерих е 1,25'' и не мога да го визуализирам.

# 254
  • Luxemburg
steli-ssd , anbibian беше ползвала сервиза на Филипс в Сф за продукт който е купувала от амазон. Напълно си важи гаранцията. На нея ако се не лъжа са и сменили продукта с нов. Стига да е описано че важи гаранцията за това. За кани гаранция няма както е бил случая на dobra. Относно cake pop това си е кекс на клечка. Ето едно видео http://www.youtube.com/watch?v=JpIifr0VOxY, а това което си показала е машина за такива кексчета, в щатите има готови смеси и само забъркваш и печеш. А за машинката за топчетата май най-малката е 3.5см. което за мен си е големичко, по скоро е за кюфтени яденета. Моите топчета ги правя около 1,5см. Ако има за толкова малки бих си взела че тази супа е любима на децата но това правене на топчетата ме убива.

Общи условия

Активация на акаунт