Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 595
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Добро утро!
Има ли възможност да използвам код за намаление за този продукт, като новорегистрирал се потребител?Доставката до Германия е базплатна, нали?
http://www.amazon.de/Mercedes-Benz-Cupholder-Getr%C3%A4nkehalter … r&tag=bgma-20
Благодаря Ви!
И ако плащаш с Виза пробвай с кода да намалиш с 5.

Простете за невежеството!Този код кой го изпраща?
Благодаря Ви!

# 256
Ronicat, благодаря за коментарите.
сега намерих това, би трябвало да е 1,5см. На пръв поглед ми звучи скъпо, започвам да търся по другите сайтове.
Kuhn Rikon Small Baking and Ice Cream Scoop, 1 Tablespoon, Red
под кодово име melon baller има всякакви размери на ниски цени, но пък то си е проста лъжица, не го оформя отгоре и не звучи като помощ.

# 257
  • София
Простете за невежеството!Този код кой го изпраща?
Благодаря Ви!
Преди няколко дни една мацка даде линка. Заповядай - http://www.amazon.de/gp/feature.html?docId=1000744173

# 258
Здравейте, дали на някой му се е налагало да ползва сервиза на Филипс в БГ за продукт купен от Амазон и признават ли гаранцията, която е изпратена с продукта?!
 newsm78
Заменят се с нови повредените уреди на Авент Филипс САМО и това става от Амазон ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Тук никой няма да го направи, защото не им е и работа, не са те продавачите. Същото се отнася и за уреди Филипс, които не подлежат на ремонт и са дефектирали до така степен, че изискват замяна с нов артикул. Тогава ги връщаш или както се разбереш с Амазонци и те ти пращат нов. Ако ще носиш за ремонт в сервиза, гаранционните карти на Амазон не са попълнени и съответно трябва да си носиш документа за покупка от Амазон, за да удостовериш дата на покупка. Ако не си пазиш белешката от кашона си я рапечатваш на ново от ордер хисторито. В сервиза са много отзивчиви и гледат да съдайстват максимално  Peace

# 259
Изобщо не е вярно. Преди около 1 1/2  г. ми замениха бейбифон в нашето представителство на Филипс  (не подлежи на ремонт, такава им е политиката) закупен от e-bay. Беше направено на база общата стандартна гаранция и доказателство за транзакцията през e-bay.

# 260
Изобщо не е вярно. Преди около 1 1/2  г. ми замениха бейбифон в нашето представителство на Филипс  (не подлежи на ремонт, такава им е политиката) закупен от e-bay. Беше направено на база общата стандартна гаранция и доказателство за транзакцията през e-bay.

Кое "изобщо не е вярно"?! Лично съм се обръщала към представителството на Филипс, които ме препратиха към сервиза, ако има как за по-бързо да ми помогнат с временно решение докато ми заменят от Англия продукта! И това няколко пъти. И точно това съм написала - бебефонита са от бебешката серия на Филипс Авент и не се ремонтират, а заменят с нови, ама кой да чете!!!!!!! И  Ивентас съм питала, които са предстажителите на Филипс Анет и нищо, ужасно не отзивчиви и нищо нито ми помогнаха нито ми замениха:sick:

КОй е този тъговец от Ebay, от който може да се купи уред на Авент, че и да му признаят тука гаранцията, че ми е интересно newsm78 Че то ако е частно лице, кой знае кога си е купило въпросния продукт, че да ти тече една година или 2 гаранция от покупката от Ebay.

Аз заради гаранцията пазарувам от Амазон ако можеш да споделиш как става работата да се възползваме. Мисля, че ще е полезно, Защото не само аз, а и други имаше писали във форума не сме получавали замяна на БЕБЕШКИ продукти от Филипс България, а винаги съм/сме били препращани от тях към продавача да си правим тези рекламациии.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 10:20 от drago_2008

# 261
drago_2008 нещо хич не ти разбрах обърканите писаници.

Мъжа ми отиде в представителството на Филипс с бейбифона и всички придружаващи го документи (знаеш какво има в кутията на нов уред). Бейбифона беше абсолютно нов, не отварян, но не му работеше микрофорна. Мъжа ми носеше и мейла от e-bay за транзакцията и мейла от pay pal. И това е. Смениха му го с нов, дори не със същия модел, а по-новия защото точно този не внасяли в БГ. И това без никакъв проблем и пазарлъци. И изобщо не са питали кой е търговеца. И няма какво да му признават като гаранция. Гранцията си важи за целия ЕС.

И да, това което казваш не е вярно. И няма какво да ти обяснявам повече.

# 262

Мъжа ми отиде в представителството на Филипс с бейбифона и всички придружаващи го документи (знаеш какво има в кутията на нов уред). Бейбифона беше абсолютно нов, не отварян, но не му работеше микрофорна. Мъжа ми носеше и мейла от e-bay за транзакцията и мейла от pay pal. И това е. Смениха му го с нов, дори не със същия модел, а по-новия защото точно този не внасяли в БГ. И това без никакъв проблем и пазарлъци. И изобщо не са питали кой е търговеца. И няма какво да му признават като гаранция. Гранцията си важи за целия ЕС.

Мила ти какво се заяждаш не мога да разбера?! И какъв е тоя тон?
Като не разбираш ясно написаното какво се впрягаш толкова, че и заяждаш, че нямало да ми обясняваш?
Май не си наясно, че Филипс Авент е брад на Филипс, под който си продават бебешките стоки, вкл. и бебефончето ти.  Да, написала съм че бебешките продукти на марката се подменят директно с нови и не подлежат на ремонт.
Нищо грешно не съм написала и вие явно сте първите, които са получили такава замяна, защото други не познавам.
Тук съм писала, за да споделя с дамата опита си от няколко контакта с Филипс. Пиша какво се е случило с мен и с други хора, които познавам. Няма как да не е вярно както твърдиш при положение, че точно така се развиха нещата и ми казаха да се обърна за замяна към Амазон!

Проява на добър вкус е да не нападаш така хората, които пишат за да си помагат и да споделят опит!

# 263
Да ви попитам някой попадал ли е на шлиферчета или якенца за есента и зимата, дори да не са от Амазон и Випа newsm78 Цяло лято се оглеждам и на нищо не попаднах... Ако някой пише ще съм благодарна  Hug

# 264
# 265

Мъжа ми отиде в представителството на Филипс с бейбифона и всички придружаващи го документи (знаеш какво има в кутията на нов уред). Бейбифона беше абсолютно нов, не отварян, но не му работеше микрофона. Мъжа ми носеше и мейла от e-bay за транзакцията и мейла от pay pal. И това е. Смениха му го с нов, дори не със същия модел, а по-новия защото точно този не внасяли в БГ. И това без никакъв проблем и пазарлъци. И изобщо не са питали кой е търговеца. И няма какво да му признават като гаранция. Гаранцията си важи за целия ЕС.

Като не разбираш ясно написаното какво се впрягаш толкова, че и заяждаш, че нямало да ми обясняваш?
Май не си наясно, че Филипс Авент е брад на Филипс, под който си продават бебешките стоки, вкл. и бебефончето ти.  Да, написала съм че бебешките продукти на марката се подменят директно с нови и не подлежат на ремонт.
Нищо грешно не съм написала и вие явно сте първите, които са получили такава замяна, защото други не познавам.
Тук съм писала, за да споделя с дамата опита си от няколко контакта с Филипс. Пиша какво се е случило с мен и с други хора, които познавам. Няма как да не е вярно както твърдиш при положение, че точно така се развиха нещата и ми казаха да се обърна за замяна към Амазон!

Проява на добър вкус е да не нападаш така хората, които пишат за да си помагат и да споделят опит!

Виж сега, мила можеш да викаш на жена си. Не се заяждам. Само казах, че това което твърдиш с толкова "авторитетен" тон не е вярно. И ти обясних защо. Ти започна да ми държиш сметка и да ми търсиш обяснение. Нямам какво да ти обяснявам, че даже да ти казвам кой е този продавач от e-bay.
Факт е че ни подмениха уреда без абсолютно никакъв проблем с по-нов модел. Ако искаш вярвай, ако искаш не вярвай. Проблема си е твой. Или нещо не си им представил (като документ) или просто не си бил достатъчно убедителен че знаеш правата си на гаранцията. Аз си ги знам.

П.С. И съм по-наясно от теб чий бранд е Авент. Ползвала съм до тук поне 5-6 техни уреда (всякакви). Вкл. и 2 бейбифона.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 11:06 от Анонимен

# 266

Мъжа ми отиде в представителството на Филипс с бейбифона и всички придружаващи го документи (знаеш какво има в кутията на нов уред). Бейбифона беше абсолютно нов, не отварян, но не му работеше микрофона. Мъжа ми носеше и мейла от e-bay за транзакцията и мейла от pay pal. И това е. Смениха му го с нов, дори не със същия модел, а по-новия защото точно този не внасяли в БГ. И това без никакъв проблем и пазарлъци. И изобщо не са питали кой е търговеца. И няма какво да му признават като гаранция. Гаранцията си важи за целия ЕС.

Май не си наясно, че Филипс Авент е брад на Филипс, под който си продават бебешките стоки, вкл. и бебефончето ти.  Да, написала съм че бебешките продукти на марката се подменят директно с нови и не подлежат на ремонт.

Виж сега, мила можеш да викаш на жена си. Не се заяждам. Само казах, че това което твърдиш с толкова "авторитетен" тон не е вярно. И ти обясних защо. Ти започна да ми държиш сметка и да ми търсиш обяснение. Нямам какво да ти обяснявам, че даже да ти казвам кой е този продавач от e-bay.
Факт е че ни подмениха уреда без абсолютно никакъв проблем с по-нов модел. Ако искаш вярвай, ако искаш не вярвай. Проблема си е твой. Или нещо не си им представил (като документ) или просто не си бил достатъчно убедителен че знаеш правата си на гаранцията. Аз си ги знам.

П.С. И съм по-наясно от теб чий бранд е Авент. Ползвала съм до тук поне 5-6 техни уреда (всякакви). Вкл. и 2 бейбифона.

Joy Joy Joy Е няма как да стане ако не стана лесбийка.

Тонът ми не намирам нещо да му има. Ясно съм посочила как стояха нещата като ми се наложи на мен да търся сервиз на няколко пъти. Не съм писала, че не вярвам, а попитах как става тази замяна от тук, защото на мен неколкократно са ми отказвали и се чудех дали не е някакъв конкретен търговец, например аутлет на Филипс, за който не знаем и затова на вас да са заменили...  Затова писах да споделиш, не виждам нищо лошо?! Не мога да ти разбера нападателното поведение и какъв ти е проблема Wink Ти пишеш при теб какво е било, аз пиша при мен как стана.

Благодаря на Мика*ела за линкчето. Сега ще разгледам

# 267

Благодаря ти има точно каквото си търся Hug

# 268
Bliss Може ли да ми кажеш точно къде занесохте бебефона на Авент?
В кое представителство на Филипс?
Питам защото и на мен ми се повреди тази година уред на Авент (този за затопляне на храна) и се обърнах първо към оторозирания сервиз в София. От там ме върнаха с обяснението, че такива уреди се подменят и трябва да се обърна към търговеца.
Аз, обаче се обърнах директно към Филипс България - звънях, писах мейли и накрая получих от тях същия отговор - че търговеца трябва да ми подмени уреда.
Накрая се обърнах към Амазон. Те ми казаха, че са минали повече от 6 месеца от покупката и не могат да ми го подменят.
И тук идва момента с търговската гаранция.
В моя случай гаранцията на Филипс за този уред беше 1 година, а тя беше изтекла.
Затова вероятно от Филипс ме върнаха и ме насочиха към търговеца.
Търговската гаранция, според законодателството на ЕС е 2 години и за да я използваш, трябва да се обърнеш директно към търговеца, от който си закупил уреда.
Аз им обясних на Амазонци, че това е залегнато в европейското законодателство и че искам веднага да ми изпратят нов уред - те се извиниха и ми изпратиха нов.
Ти, обаче си сменяла нов уред, за който си е важала и производствената гаранция и вероятно затова са ти го заменили в БГ.
Бих искала да ми кажеш към кой сервиз се обърна, ако си доволна от услугите им и е различен от този, който аз ползвам, другия път да се обърна към тях, че тия тука са ми наблизо, ама малко се помотват и ме дразнят с липсата на информация за уреда, който си оставил за ремонт, трябва да им прозвъниш всички телефони по 5 пъти докато разбереш какво се случва с уреда ти  ooooh! 

# 269
При мен единия път пак беше чисто нов уред за бебшка храна и не го подмениха колкото и да се разправях и каквито и доводи да изтъквах пред Филипс България.

Общи условия

Активация на акаунт