Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
mimi_msm към колко часа се вкл. в списъка?

# 661
mimi_msm към колко часа се вкл. в списъка?

Бях една от първите. Нямах адрес на превозвач и не ми прие обаче вкарах Габкото и преди малко отворих и видях че имам две минути да го купя и готово. Обаче почти към края натиснах бутона за повторение тоест да ми го пратят ако го има. Не мисля че съм била много първа в списъците.

# 662
  • ВАРНА
Хм и на мен са ми го пратили,ама кой да седи да гледа  ooooh!

# 663
Аз пък го отворих в 16ч на работа,ама като не го разбирам тоя немски, докато се ориентирам кое, къде, как и то свърши. Сега, от нас одеве(малко преди 17ч) се вкл. в списъка, ама ми написа че има 500+ да чакат, та не вярвам да стане, но ще си проверявам  Embarassed

# 664
  • ВАРНА
а къде се проверява кой подред си в списъка?

# 665
  • Wolwedans
Да похваля италианския Amazon BuyVIP. Сутринта пуснах 2 чанти Конвърс и преди малко получих тракинг номер.
От немския амазон BuyVIP съм чакала с месеци- 2 месеца по Коледа и Нова година например

# 666
  • София
Да похваля италианския Amazon BuyVIP. Сутринта пуснах 2 чанти Конвърс и преди малко получих тракинг номер.
От немския амазон BuyVIP съм чакала с месеци- 2 месеца по Коледа и Нова година например

то май не е точно до кой амазон е, а до продукта. Аз едновременно поръчах едно яке и една раница от немския, якето  вече е в БГ, пратиха го на другия ден още, раницата още не е тръгнала дори.

# 667
  • Варна
Аз пуснах до превозвач, но се замислих дали не беше по-добре да го пусна директно до Бг.

Не се доставя до тук,не съжалявай  Grinning

hahaha Голяма съм заспа, хем преди няколко страници четох, че се доставя само до адрес в Германия. Благодаря ти Лъвица  Peace.
До кой превозвач го пусна?

# 668
  • Бг
Аз пуснах до превозвач, но се замислих дали не беше по-добре да го пусна директно до Бг.

Не се доставя до тук,не съжалявай  Grinning

hahaha Голяма съм заспа, хем преди няколко страници четох, че се доставя само до адрес в Германия. Благодаря ти Лъвица  Peace.
До кой превозвач го пусна?

Катрин, пуснах го пак през шопърите, но дойде ли ми разопакован просто идея нямат какъв скандал ще вдигна.

# 669
При мен току що блокираха парите. Остава да дойде за пръв път ползвам Габко.

# 670
При мен току що блокираха парите. Остава да дойде за пръв път ползвам Габко.

Ще дойде - малко бавничко, но ще дойде.  Wink Peace

# 671
  • София
ID xxxxx трябва да имаш личен номер
Miletic Bosko 
Straße /Address:Nimrodstrasse 25
Post Code:90441
Ort / City:Nürnberg
 Landkreis / County:Bayern

Правя опит да задам в немският амазон да имам въведен адреса на габко но тотално се насметох.
Name der Kontaktperson: .... тук слагам Liegat Log. ID...
Firmenname :........????
Straße und Hausnummer : Nimrodstrasse 25 ;
Stadt :.........?????
Postleitzahl: 90441 

Не мога да се ориентирам какво да пиша на графите с въпроси. Моля за съдействие   bouquet

# 672
  • София
Аз съм вписала имената и адреса си така:
Geliefert an:
Vor- und Nachname: ID Miletic Bosko Evelina P....
Firmenname: Liegat Log. ID ....
StraЯe und Hausnummer: Nimrodstr. 25
Stadt: Nürnberg
Bundesland/Kanton: Bayern 90441
Land DE

И имам въпрос към тези от вас, които ползват габко от ДЕ... Киндъла ми днес е доставен на адреса в 11 ч., а планиран курс имат за утре, 16.10. Дали ще хване тоя курс скъпоценното ми киндълче?
Не стига, че днес щях да се изям от яд, че побързах да го поръчам, щото си мислех, че код скоро няма да има в немското...

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 22:30 от Evа

# 673
Аз съм вписала имената и адреса си така:
Geliefert an:
Vor- und Nachname: ID Miletic Bosko Evelina P....
Firmenname: Liegat Log. ID ....
StraЯe und Hausnummer: Nimrodstr. 25
Stadt: Nürnberg
Bundesland/Kanton: Bayern 90441
Land DE

И имам въпрос към тези от вас, които ползват габко от ДЕ... Киндъла ми днес е доставен на адреса в 11 ч., а планиран курс имат за утре, 16.10. Дали ще хване тоя курс скъпоценното ми киндълче?
Не стига, че днес щях да се изям от яд, че побързах да го поръчам, щото си мислех, че код скоро няма да има в немското...

Според мен да. Те не са обемни - все ще намерят къде да го сместят. Аз си описвам пратките веднага щом видя, че са пристигнали в склада,  като в забележки пиша датата и часа, когато са ги приели.  Като намек един вид  Wink   Laughing

# 674
Хм... аз пък ги описвам веднага щом тръгнат към тях - един вид чакате това и това. Така правя и със склада в САЩ, който ми препраща колетите по пощата... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт