Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, къде да си напиша мейла, за да получавам новини и промоции? Да не изтърва черния петък  Embarassed

# 676
  • София
Благодаря ви, Banshee и Камиче!   bouquet   bouquet
Описах я, но преди това видях в профила си, че е поръчката е отбелязана и фигурира в курс 45.  Grinning

# 677
Хм... аз пък ги описвам веднага щом тръгнат към тях - един вид чакате това и това. Така правя и със склада в САЩ, който ми препраща колетите по пощата... newsm78

Когато нямат тракинг и аз ги описвам веднага щом тръгнат. Не че е от значение - нали има редакция, но на мен не ми се дописва отново след пристигането, но искам да се знае кога точно е пристигнала при тях..

@Еva, честито Киндълче Hug   -  и аз изпреварих днешната промоция  - досега взех три за приятели, но те си заслужават и на сегашната цена.   Peace

# 678
При мен току що блокираха парите. Остава да дойде за пръв път ползвам Габко.

Ще дойде - малко бавничко, но ще дойде.  Wink Peace
Свикнали сме да чакаме  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 679
sofia72, Много зависи от хората. Ако са ценители на истинския вкус на кафе си вземете Nespreso имат различни вкусове, но ако пият дори и шварц става всяка машина. Съпруга ми ползваха на Делонги а после на Saeco и от доста хора се ползваше целодневно. Удобно е ако е с мелачка за кафе. Gaggia са много добри машини. 
Погледнахте ли днес немския амазон? По случай РД са сложили много интересни истории-благодарности от клиенти. http://www.amazon.de/gp/feature.html/ref=amb_link_177711227_2?ie … mp;pf_rd_i=301128 Някои са доста забавни. Гугъл превежда сравнително добре от немски на английски. Днес офертата им ще е от 15-16ч. и вече са я сложили. Все си мисля че ще е нещо много хубаво и дано да е повече бройки за да могат повече хора да се възползват, а не като в черния петък да се разграби за 5сек.
ronicat Hug
Някой има ли тази? Прави ли хубаво кафе и от колко време я ползвате?

# 680
Аз пък имам пратка към Габко в Германия,която според продавача е доставена на 14.10.Надявам се да тръгне с днешния курс,ама нямам никакво известие от Габко  Thinking

# 681
Тази четка и преди е била в сделките. Сеща ли се някой или ако сте я поръчвали колко беше тогава? Сега е 29.97 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007WSAANA/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 682
  • София
За търсещитекафе машина  тази е много намалена и има страхотни отзиви

# 683
  • Бургас
Някой взимал ли е крема на Скин Докторс от днешната оферта на Амазон? Отзиви?
Дебна го от известно време, днес го поръчах, но се забавих с превеждането на пари в картата и не бях сигурна дали ще го платя на редовна или на промо цена, затова анулирах поръчката. Сего обаче не мога да го взема пак - изписва ми DEAL CLAIMED, въпреки че има още време и бройки и реално аз не съм го купила... Та питам дали да се ядосвам или не е кой знае какво крема.

# 684
Някой взимал ли е крема на Скин Докторс от днешната оферта на Амазон? Отзиви?
Дебна го от известно време, днес го поръчах, но се забавих с превеждането на пари в картата и не бях сигурна дали ще го платя на редовна или на промо цена, затова анулирах поръчката. Сего обаче не мога да го взема пак - изписва ми DEAL CLAIMED, въпреки че има още време и бройки и реално аз не съм го купила... Та питам дали да се ядосвам или не е кой знае какво крема.
То няма значение дали в картата имаш пари или не. За плащането Амазон те чака до 5 дни след първия им опит да те таксуват. Ще трябва да си направиш нов акаунт или да пишеш в чата и те да ти помогнат. Обикновенно пишеш в чата, молиш ги да го закупиш на ПРОМО цената, защото по погрешка си анулирала поръчката, а сега не можеш пак да ползваш офертата. Те обикновено казват че няма проблем само да го поръчаш пак на редовната цена и те да ти намалят цената ръчно след като си го поръчла и им дадеш номер на поръчката. Това става всичкото по време на чата Peace

# 685
  • Бургас
Ами нали трябва да се плати в следващите 15 минути, не знаех за 5 дни...
По принцип не ми е проблем да изчакам и до следващата оферта, те често ги пускат.
А за самия продукт нещо да кажете?

# 686
  • Варна
Ами нали трябва да се плати в следващите 15 минути, не знаех за 5 дни...
По принцип не ми е проблем да изчакам и до следващата оферта, те често ги пускат.
А за самия продукт нещо да кажете?
Ти всъщност го плащаш в следващите 15 мин. Всичко се случва, може да не достигнат стотинки в картата, дори и да има пари, може да е празна или да има някакъв друг проблем. Ако нямат потвърждение за плащане, ще те уведомят че има проблем, но реално ти си се съгласила и си платила. Преди месец ми анулираха неплатена поръчка на 7-мия ден. Вчера пуснах Киндъла на празна карта, преди малко заредих картата, потвърдих плащането и след 15-на минути вече бяха блокирани 48,89 лева.

# 687
  • София
sunny-n За кой крем на Skin Doctors питаш? Ако става въпрос за Skin Doctors Antarctilyne Plump Triple Action Skin Plumper - съжелявам, не съм го ползвала. Ползвала съм  SD White. Много съм доволна. Не изчисти на 100% петната, но имаше голям ефект и кожата ми изглежда страхотно. Трябва да отбележа, че съм много алергична към козметика. Този крем ми понесе отлично.
Прочети коментарите. Хората доста са писали.

# 688
  • Бургас
Благодаря много на всички за включването. Явно не е трябвало да отказвам поръчката, защото около 20тата минута вече ми бяха парите в картата, но нищо, не е фатално. За другия път ще знам. И да, за Skin Doctors Antarctilyne Plump Triple Action Skin Plumper питах, но и за другия ми е полезен коментара, мерси!

# 689
  • Luxemburg
Търся етикети/стикери но нещо не намирам това което ми трябва. Има едни цветни във формата на квадратчета или правоъгълничета навити на ролка. трябват ми по-големички (3x3см или 4x5) но не чак тези за адрес които са. Сещате ли се за какво говоря.

Общи условия

Активация на акаунт