Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ви, Banshee и Камиче!   bouquet   bouquet
Описах я, но преди това видях в профила си, че е поръчката е отбелязана и фигурира в курс 45.  Grinning
моята поръчка е пристигнала още на 14.10,но до момента нямам инфо от габко дали ще я качат на курса днес  ThinkingАз си спомням нещо,че не даваха инфо за пратките от DE,a чак като пристигне в БГ,но пък виж ти си видяла ,че е планувана за курс 45...Дано да ми я качат.

# 691
  • София
Аз имам чувство, че в ДЕ ги описват при товаренето Simple Smile
Дойде ми якенцето, довона съм. http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A1LJWE2UZZJJK0&asin=B0 … 0E7PS5B0&fc=1 всъщност е доста по-тъмно синьо, а каретата почти не си личат. Имах колебания за номера при поръчката, но съм си го улучила Simple Smile

# 692
Аз понеже доста пазарувам напоследък от Германското - ми нормално си ми ги отбелязват Габковците, получавам си мейл като пристигнат в склада. Досега нямам пропусната поръчка, дето се вика. Пращат ми мейл като натоварят, пращат и оттук...
Аз и с английските нямам проблем.

# 693
Мами,някакви отзиви за триколки?Спрях се на тази на ФП http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BKVI5AA/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE ,но още събирам инфо.

# 694
Аз понеже доста пазарувам напоследък от Германското - ми нормално си ми ги отбелязват Габковците, получавам си мейл като пристигнат в склада. Досега нямам пропусната поръчка, дето се вика. Пращат ми мейл като натоварят, пращат и оттук...
Аз и с английските нямам проблем.
ясно...сега като имам потвърждение за доставка от амазон и мълчание от габко какво следва  Thinking
да им пиша или пък още да почакам?

# 695
Напоследък мъжа ми пазарува често от Германия с Габко. Потвърждение получава избирателно, веднъж да, веднъж не. Следи си пратката в снимките на неидентифицирани стоки. Качват ги когато камиона пристигне в Бг.  Германците по неясни причини редовно НЕ изписват ID.
За последната покупка смених ID да е след името, на отделен ред, ха дано ...

Търся киндъл за приятелка, изпуснах рожденденската оферта. Кажете къде  най-изгодно в момента? Плащам с виза, ще ми хване -5% нали?

# 696
  • София
Търся киндъл за приятелка, изпуснах рожденденската оферта. Кажете къде  най-изгодно в момента? Плащам с виза, ще ми хване -5% нали?
Този продължава да е най-евтин. Кодът беше валиден до 13.10...

# 697
  • София
на нас вс немски пратки са ни коректно описани в габко, просто някои малко по-късно от получаването, но не ми е проблем изобщо, Винаги са си имали ID.

# 698
Този продължава да е най-евтин. Кодът беше валиден до 13.10...
Благодаря, това нещо има ли зарядно към ел.мрежата или само usb?

# 699
  • София
Продава се с USB, но ако държиш на заряд към тока, може да си купиш http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C … %20Ladeger%C3%A4t

# 700
  • ВАРНА
В английския амазон до колко най-ниска цена са падали Киндъл 4? И за хлебопекарни някой може ли да ми каже нещо дали си струва от Амазон?

# 701
  • София, Манастирски ливади
В английския амазон до колко най-ниска цена са падали Киндъл 4? И за хлебопекарни някой може ли да ми каже нещо дали си струва от Амазон?

Ето тук може да се проверяват цените.

# 702
Здравейте. Ако някой си е купувал столче за кола на Бритакс, може ли да ми каже, дали има гаранция, понеже в сайта за България е отбелязано, че всички продукти са с гаранция две години.

# 703
Здравейте. Ако някой си е купувал столче за кола на Бритакс, може ли да ми каже, дали има гаранция, понеже в сайта за България е отбелязано, че всички продукти са с гаранция две години.
Ами звънни на Детски седалки магазина и ги питай, но се съмнявам. Ако му стане нещо го пращаш до UK.

# 704
  • София
ами да де, има си гаранция, връщаш им го, то какво реално да му стане обаче не знам.

Общи условия

Активация на акаунт